Dodaj do ulubionych

Setki Amerykanów w proteście na Wall Street

IP: *.nyc.res.rr.com 18.09.11, 17:08
Nienawidzą nas za naszą wolność - G.W. Bush
Obserwuj wątek
    • Gość: GTPRESS Setki Amerykanów w proteście na Wall Street IP: *.c3-0.80w-ubr1.nyr-80w.ny.cable.rcn.com 18.09.11, 18:16
      przyszli i poszli......
      • Gość: Mojito Czemu nie przynieśli krzyża? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.11, 18:26
        Demonstranci planowali zablokować Wall Street, przynieśli nawet ze sobą śpiwory, ich zamiar udaremniła jednak policja ...
        -------
        Krzyż by udaremnił akcję policja na wiele miesięcy tak jak to było w Wolsce :)
        • nannek A te setki amerykanów to nie tak jak prze chwilą 18.09.11, 22:54
          czyli Zwykłe oszustwo?
          Kto wam w cokolwiek uwierzy?

Napisaliście manipulatorzy ze przyjechało tylko 50 autobusów a "zapomnieliście" że a było 50 tys protestujących
          wyborcza.biz/biznes/1,101562,10305614,Wroclaw__Rostowski_o_solidarnosci__zwiazkowcy_przeciw.html
          To jest dopiero manipulacja-kłamstwo

• Gość: Mojito Re: A te setki amerykanów to nie tak jak prze chw IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.11, 07:52
            Kagan? Jak tam Twoja "choroba"?
            • nannek Re: A te setki amerykanów to nie tak jak prze chw 19.09.11, 09:39
              Gość portalu: Mojito napisał(a):
              > Kagan? Jak tam Twoja "choroba"?

Jaki znów Kagan? masz wszędzie przed oczami i w głowie Kagana i piszesz o chorobie?
              Czyjej?

Lecz się.
    • Gość: Kagan Re: Setki Amerykanów w proteście na Wall Street IP: *.dsl.telepac.pt 18.09.11, 18:34
      Jaka wolnosc?
      • Gość: Mirwisz Re: Setki Amerykanów w proteście na Wall Street IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.11, 18:37
        Nie brałeś proszków - nie pisz!
        • Gość: orient Re: Setki Amerykanów w proteście na Wall Street IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 18:43
          No właśnie. Weź przykład z Mirwisza. On jak nie weźmie proszków to nie napisze.
          • Gość: Mirwisz Re: Setki Amerykanów w proteście na Wall Street IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.11, 18:45
            Niestety Keller pisze bez proszków, a to niezgodne z zaleceniami jego szrinka :)
            • Gość: hubert100 Re: Setki Amerykanów w proteście na Wall Street IP: *.bchsia.telus.net 18.09.11, 18:48
              Niedlugo taka "wolnosc" jak w Oswiecimiu. Obozy zatrzyman przygotowane, plastikowe (po trzech" trumny czekaja....

www.libertyforlife.com/jail-police/us_concentration_camps.htm
              • Gość: Mojito Re: Setki Amerykanów w proteście na Wall Street IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.11, 18:57
                To ja już wolę polowanie na niedźwiedzie na północy Kolumbii Brytyjskiej :)
                • Gość: hubert100 Re: Setki Amerykanów w proteście na Wall Street IP: *.bchsia.telus.net 18.09.11, 19:04
                  Oczywiscie ze bezpieczniej w krainie niedzwiedzi. Nawet grizzly da sie oswoic.

www.neatorama.com/2009/04/28/grizzly-bear-is-best-man-in-wedding/
                  • Gość: Mojito Re: Setki Amerykanów w proteście na Wall Street IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.11, 19:06
                    Na imię mam Yogi :)
                    • Gość: Ahk4iePaiv8u śpiwory.. IP: *.net.autocom.pl 18.09.11, 19:11
                      ciekawe ;-) Jak to było?
                      1) Urban - "Śpiwory dla bezdomnych w Nowym Jorku"
                      2) "Zamienię 4-pokojowe, superkomfortowe mieszkanie w Wwwie na śpiwór w N.Y"

No cóż. NIE WOLNO spać w śpiworze na Wall Street, ponieważ to zaburza globalny porządek rynków finansowych ;-)
            • Gość: inet Re: Setki Amerykanów w proteście na Wall Street IP: *.rapidspeeds.com 18.09.11, 23:11
              Mirwisz
              Tobie proszki nie pomagają jak widać, ale i tak piszesz o proszkach, więc w czym masz problem.
              Wizje masz? proszki się skończyl? brak szmalu na silniejsze?
    • Gość: enemy_of_the_state wiecej info IP: *.play-internet.pl 18.09.11, 22:42
      jesli jestescie zanteresowani wieksza iloscia informacji o calym ruchu to polecam ten link
      anonops.blogspot.com/
      mozna tutaj rowneiz ogladac przekaz na zywo z manifestacji.
      w polsce malo kto slyszal o ruchu anonimous jak i malo kto slyszal cos wiecej o ruchu M15 w hiszpani, ktory przez tygodnie okupowal place wiekszych miast z liczba manifestantow liczona w kilkudziesieciu tysiacach kazdy.
      nie bylo tez chyba infoprmacji, ze w barcelonie "dowozili"deputowanych do lokalnego parlamantu helikopterem, bo ludzie ogrodzili budynek i nie chcieli pozwolic na ciecia.

duzo ciekawych tematow do dyskusji - mozna sie z nimi zgadzac lub nie, ale media tzw mainstreamowe wola przez rok pisac glupoty o mgle i krzyzu niz o czym powazniejszym co dzieje sie na swiecie....
    • Gość: klakier Setki Amerykanów w proteście na Wall Street IP: *.nyc.res.rr.com 19.09.11, 00:21
      Gdyby nie była to policyjna prowokacja to demonstranci zebraliby się w poniedziałek przed siedzibą nowojorskiego FED mieszczącego się na 33 Liberty Street a nie w sobotę "w pobliżu giełdy". Obejrzeliby sobie przynajmniej przepiękną kowalską robotę autorstwa urodzonego w Polsce Samuela Yellina.
    • romad2447 Ale wielki protest ! 19.09.11, 02:37
      Kilkuset demonstrantow w 20 milionowej metropoli,
      to znaczy ile milionow nie protestowalo bo nie maja potrzeby ?
      Albo sa zadowoleni z zycia ?
      • porque Re: Ale wielki protest ! 19.09.11, 05:31
        Haha, rzeczywiscie protest na skale wszechswiata:))) Jak zwykle propaganda w europejskim rezimie jest wzorowa kontynuatorka bolszewickiej lini oglupiania ciemnych mas.
        Napiszcie cos o wydarzeniach w ponizszym linku, jezeli chcecie miec temat o spolecznym zniewoleniu, niezadowoleniu i ogolnej frustracji.
        tiny.pl/h1h2p
        • Gość: pytalski Re: Ale wielki protest ! IP: *.nyc.res.rr.com 19.09.11, 09:25
          Czy w europejskich miastach latają drony i wojskowe helikoptery tak jak w mojej nowojorskiej wsi ? Nie ? To zamknij ryja i nie pisz nic o bolszewizmie.
          • porque Re: Ale wielki protest ! 19.09.11, 14:25
            Gość portalu: pytalski napisał(a):

> Czy w europejskich miastach latają drony i wojskowe helikoptery tak jak w mojej
            > nowojorskiej wsi ? Nie ? To zamknij ryja i nie pisz nic o bolszewizmie.

Uwazaj na kosmitow, polack:))
    • Gość: dziadek Setki Amerykanów w proteście na Wall Street IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 19.09.11, 10:54
      amerykańskie służby gorsze od SS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka