Gość: dajcie se spokój IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 08:10 już to widzę... skończy się jak zawsze - zwolnią listonoszy, a reszcie powiększą rewir. Skutek - adminsitracja i kierownictwo nie ruszone, listy idą 3 tygodnie do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kobe Pilotaż IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.11, 08:18 Pilotażowy system dla listonoszy chyba już działa, bo mój przestał przynosić polecone, tylko wrzuca zawiadomienia do skrzynki... Odpowiedz Link Zgłoś
thegreatmongo Re: Pilotaż 14.10.11, 08:24 No nareszcie... poczta polska to taki mega syf, ze zal patrzec... Jesli szybko sie nie zmienia to konkurencja ich zmiecie w ciagu kilku tygodni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upadek państwa Re: Pilotaż IP: *.nyc.res.rr.com 14.10.11, 11:45 Amerykańska jest taka sama. Właśnie dostałem kartę wysłaną 13 marca. Nawet polecone giną. Firma z kanady 3 razy wysyłała mi papiery od prawnika zanim doszły, a pierwsze 2 po prostu zginęły. Możesz sobie pisać na Berdyczów zażalenia i dzwonić. Mają cię w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
opary.absurdu Re: Pilotaż 14.10.11, 08:44 Panie, to teraz na "priorytet" i tydzień będzie mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filippo Poczta IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 08:35 mają znieść rozbiórkę rejonów - czy ktoś coś o tym wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi_46 "Rz": Zwolnienia na poczcie. Głębokie cięcia wy... IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.11, 08:51 dobrze niech ten moloch się rozwali , bo im nie chce się w soboty pracować kiedy ludzie mają czas do załatwiania spraw . Odpowiedz Link Zgłoś
bonizaur Re: "Rz": Zwolnienia na poczcie. Głębokie cięcia 14.10.11, 09:47 A tobie się chce?? Odpowiedz Link Zgłoś
hansfakir Re: "Rz": Zwolnienia na poczcie. Głębokie cięcia 14.10.11, 09:21 Nie martwcie się teraz, zle dopiero będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: premier tuks Re: "Rz": Zwolnienia na poczcie. Głębokie cięcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.11, 09:51 To już nie kupię rajstop na poczcie?! Odpowiedz Link Zgłoś
condor "Rz": Zwolnienia na poczcie. Głębokie cięcia wy... 14.10.11, 10:18 Chyba dyrekcji zabrakło kasy na premie świąteczne i muszą trochę grosza "wypracować". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jez_jezowy Re: "Rz": Zwolnienia na poczcie. Głębokie cięcia IP: *.centertel.pl 14.10.11, 12:12 Premii świątecznych nie ma od 2 lat, jesteś niedoinformowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Rz": Zwolnienia na poczcie. Głębokie cięcia IP: 78.8.136.* 14.10.11, 10:30 ja już widzę, jak tych pasożytów "dyrektorów" zwalniają .... śmiech na sali, po prostu .... Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 "Rz": Zwolnienia na poczcie. Głębokie cięcia wy... 14.10.11, 11:25 Poczcie potrzebna jest konkurencja, to najlepsze lekarstwo! Skandal, że w sobotę nie doręczają listów, a w mniejszych gminach listy doręczane są 2x tydzień. Normalnie jak w Bantustanie, choć nie wiem czy nie obrażam ludów Bantu. Konkurencja sprawi, że można lepiej, szybciej, wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier Re: "Rz": Zwolnienia na poczcie. Głębokie cięcia IP: *.nyc.res.rr.com 14.10.11, 11:53 Racja ! Wolny rynek i konkurencja. Wezwania do sądu, do wojska albo do więzienia lub do urzędu skarbowego będzie obywatelom doręczać prywatna firma nad którą państwo nie ma kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Zeby zwolnic dyrektora nalezy zlikwidowac poczte IP: *.play-internet.pl 14.10.11, 11:40 chyba tylko w polsce takie rzeczy sa mozliwe, nie lepiej najstarsza osobe z okienka zrobic kierownikiem tylko zeby nie rezygnowala ze swojego okienka a place ma taka jak kazdy + 20 zl i po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem "Rz": Zwolnienia na poczcie. Głębokie cięcia wy... 14.10.11, 11:54 wbka1 napisał: > Poczcie potrzebna jest konkurencja, to najlepsze lekarstwo! Skandal, że w sobotę nie doręczają listów, a w mniejszych gminach listy doręcza ne są 2x tydzień. Normalnie jak w Bantustanie, choć nie wiem czy nie obrażam ludów Bantu. Konkurencja sprawi, że można lepiej, szybciej, wyżej. Bo listy są niedochodowe, firmy które dołączają blaszki do listów obsługuje głównie wielkie firmy, a nie Kowalskiego ;) Do tego działają jak poczta lub nawet gorzej, opóźnienia w dostarczaniu rachunków (bo tym się głównie zajmują) są często bardzo duże i nie interesuje to już wystawiającego fakturę. Spróbuj wysłać paczkę kurierem za 15-20 zł ;) Konkurencja wejdzie tam gdzie będzie to dochodowe, już widzę dostarczanie listów po wioskach czy każdego dnia tygodnia i posiadanie ogromnej ilości placówek - samoobsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość "Rz": Zwolnienia na poczcie. Głębokie cięcia wy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 19:51 zobaczycie jakie odprawy dostaną ci kierownicy !!A potem przyjmą ich z powrotem za tą samą pensję. Odpowiedz Link Zgłoś