Dodaj do ulubionych

Agencja pracy tymczasowej

24.10.11, 13:44
Cześć, jestem studentem i cierpię jak większość studentów na brak kasy. Postanowiłem, że zamiast szukania byle jakiej pracy na zlecenie (bo znalezienie studentowi na studiach dziennych czegoś lepszego jest praktycznie niemożliwe), otworzę firmę. Dobrym pomysłem według mnie będzie otwarcie agencji pracy tymczasowej. Czy każdy może otworzyć taką agencję? Potrzebuję do tego jakichkolwiek zaświadczeń czy zezwoleń? Jak otworzyć agencję pracy tymczasowej?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • flem13 Re: Agencja pracy tymczasowej 24.10.11, 15:30
      Nie wystarczy zwykła rejestracja DG, musisz mieć certyfikaty:

Jak założyć agencję pracy tymczasowej?
      • prouh Re: Agencja pracy tymczasowej 10.11.11, 18:08
        Dzięki, zaraz to przejrzę.
    • buzza3 Re: Agencja pracy tymczasowej 25.10.11, 13:45
      Prowadzenie agencji pracy również nie jest usłane różami. Jeżeli myślisz, że wykonasz parę telefonów dziennie i będziesz już po pracy to się mylisz. Na początku napracujesz się więcej niż na etacie.
    • m.pack Re: Agencja pracy tymczasowej 10.11.11, 19:44
      A może dobrze by było zatrudnić się w agencji pracy tymczasowej i pomagać w znalezieniu pracowników?
    • hrappka Re: Agencja pracy tymczasowej 15.02.16, 11:02
      Otwierając Agencję Pracy Tymczasowej, warto pomyśleć o wyposażeniu swojej Agencji w system informatyczny, który znacznie usprawni pracę takiej Agencji. Jednym z takich systemów będzie HRappka.pl. Odwiedź naszą stronę internetową www.hrappka.pl i dowiedz się więcej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka