Gość: sidd IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.06.04, 18:29 Kto słucha Radia Zet??? 300 utworów granych naokrągło i beznadziejne teksty prowadzących, bo dziennikarzami nie można ich nazwać. A wiadomości zawsze te same co na Onecie!!! Masakra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anatem matylda rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:12 Radio Zet jest bardzo plaskim radiem - w sferze dzwieku i poczucia humoru (a raczej jego braku) prowadzacych. Rozwoj tej stacji napedzaja chyba tylko znane nazwiska. Nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikris Re: Rywalizacja RMF FM i Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:51 tylko kwestią czasu jest wygrana ZETKI, ja mam już dość nachalnego politykowania dziennikarzy RMFu,nie wszystko musi kojarzyć się z polityką i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptak Re: Rywalizacja RMF FM i Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 07:09 Daj im abonament i będziesz miał dużo lepiej. Zrozum ten mechanizm. To nie jest trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
pilzbery Re: Rywalizacja RMF FM i Radia Zet 03.06.04, 10:07 co to za róznica rmf czy zetka? oba grają ten sam badziew na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junior20 Re: Rywalizacja RMF FM i Radia Zet IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 03.06.04, 11:12 Radio ZET pod wzgledem puszczanej muzyki jest tylko lepsze (choc to 500 utowrow puszczane na okraglo)prezentarzy (bez poczucia humoru), wiadomosci takie sobie, ogolnie zasluguja na ocene "-3". RMF ma lepszych prowadzacych, lepeij podawane informacje. Ale i tak nie jest to co 4 lata temu, chcialo sie sluchac tej stacj (J.W.23, Metz, Soltysik, Gociek, Dzyzga, Kubik, Wrona) to byli ludzie. Teraz RMF i Zetke ogarnela tak wielka komercja ze nic tam juz ciekawego nie ma. leca 3 piosenki ktos cos powie (kto, gdzie i z kim sie przespał, znowu 3 piosenki, rekalam, 3piosenbki -pogoda, 3-piosenki i wiadomosci itd>ɬ BADZIEWIE SIE WIELKIE W POLSKICH MEDIACH NAROBILY. Pozdrawiam tych ktorzy jeszcze sluchaja wiernie RMF czy ZEt i dziwie sie czego tam mozan jeszcze sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ups RMF i ZETKA to porażki IP: 83.29.36.* 03.06.04, 14:10 Tragiczni prezenterzy i muzyka na jedno kopyto. Zawsze mnie to zastanawiało, kto słucha takich gównianych stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr ja sie dawno przerzucilem na internetowe radio IP: *.acn.waw.pl 03.06.04, 16:52 ja sie dawno przerzucilem na internetowe radio. Bo polskich rozglosni sluchac sie zwyczajnie nie da. Kiedys byla Radiostacja (tez nie ideal ale dj-owali tam ludzie ktorzy reprezentowali soba cos wiecej niz tylko chec 'zmaksymalizowania sluchalnosci'), a teraz to juz naprawde nic. o chyba ze ktos lubi sluchac o polityce i kto ile ukradl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super dj heniu Ja wolę ESKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 11:45 ja wrzucam na Eskę bo jak już ma grać mi muzyka to mimo wszystko wolę Ozonów czy nawet od bidy Skarby niż w kółko puszczaną Geri Halliwell na Zetce (it's raining alleluja czy coś w tym rodzaju) Odpowiedz Link Zgłoś