Dodaj do ulubionych

do pacjentek dr Gontarka

IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 25.06.04, 17:31
czy któraś z Was wie, czy można wykonać badania (hormony, usg) u p. doktora w
niedzielę. Proszę pilnie o odpowiedź, bo niestety nie mogę się dodzwonić do
gabinetu.
basia
Obserwuj wątek
    • Gość: trops7 Re: do pacjentek dr Gontarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:05
      raczej nie bo w nd. nie zawsze jest pani Małgosia (hormony)i raczej w ndz.
      nigdzie nie można zawieżć krwi - pozamykane laboratoria, usg wyk dr. ale w ndz.
      umawiasz się indywidualnie z nim
      ale podam Ci nr. na komórkę do Pana doktora dzwoń bez zastanowienia
      0 603 930 646
      • Gość: basia Re: do pacjentek dr Gontarka IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 25.06.04, 21:46
        dziękuje, już wcześniej zadzwoniłam na ten numer. Najpierw próbowałam na nr
        gabinetu, ale nikt nie odbierał więc w końcu odważyłam się na tel komórkowy, bo
        się zdenerwowałam, że mam strasznego pecha, akurat na niedzielę musiałam
        trafić. Można w zasadzie pobrać krew w niedzielę, ale umówiłam się na
        poniedziałek.
        basia
      • Gość: trops7 Re: do pacjentek dr Gontarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 16:11
        wiesz myślę że ma bo ma w gabinecie laboratorium, przy znieczuleniu asystuje
        anestezjolog
        ja tak daleko jeszcze nie sięgam w przyszłość na razie jestem na etapie
        inseminacji i chciałabym na tym etapie zakończyć no i oczywiście zobaczyć 2
        kreseczki
        dr Gontarek urzęduje w szpitalu na Przyrodniczej(może coś poknociłam)
        ja nie wiem napewno czy in vitro robi w gabinecie ale jeżeli kom. jajową
        pobiera w gabinecie, jest tam również niezbedny sprzet labor. to chyba cały
        zabieg odbywa się na miejscu
        ale niech wypowiedzą się dziewczyny które przeszły przez to
        powodzenia
        pa
    • aniulekq Re: do pacjentek dr Gontarka 25.06.04, 19:19
      Mam pytanie do was kochane Forumowiczki. Gdzie przyjmuje dr Gontarek. Słyszałam
      o nim wiele dobrego!
      • Gość: Nica5 Re: do pacjentek dr Gontarka IP: *.lodz.mm.pl 25.06.04, 19:57
        Dr Gontarek ma gabinet w bloku na parterze ul. Odolanowska 40/44 m 18
        oczywiście w Łodzi. Tel.6530916
        Pozdrawiam -Nica
        • aniulekq Re: do pacjentek dr Gontarka 25.06.04, 20:54
          Chodzi mi o to czy przyjmuje również w jakies klinice lub szpitalu, bo
          słyszałam, że robi in vitro.
          • Gość: basia Re: do pacjentek dr Gontarka IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 26.06.04, 12:27
            Dr Gontartek pracuje w Szpitalu im. Jordana na Przyrodniczej.
    • Gość: trops7 Re: do pacjentek dr Gontarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 23:12
      robi za 3500 w swoim gabinecie,w znieczuleniu ogólnym pobiera komórkę jajową a
      potem dalsze standardowe działanie jak do in vitro
      • aniulekq Re: do pacjentek dr Gontarka 26.06.04, 09:39
        Tropsiku! Troszke dziwny sposób, nie słyszałam, żeby ktos robił in vitro w
        gabinecie. Nie potrzeba jakiś specjalnych warunków do tego zabiegu? Ma juz na
        koncie jakies ciąże z in vitro?
        • mc424 Re: do pacjentek dr Gontarka 26.06.04, 21:21
          w gabinecie dpktor ma potzrebny sprzet do in vitro ,jak sie popytarz doktora
          albo tych pań z gabinetu to one ci wszystko wyjasnia , ale lepiej osobiscie niz
          przez telefon, pozdrawiam
    • Gość: trops7 Re: do aniulek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 16:15
      napisałam Ci parę słów ale wskoczyły wyżej .
      pa
      • aniulekq Re: do aniulek 26.06.04, 18:10
        Dziękuję Ci Tropsiuku za informację.

Ja coraz bardziej intensywnie myslę o in vitro i prowdze wstępna orientację!
        Pozdrawiam!
    • mc424 Re: do pacjentek dr Gontarka 26.06.04, 21:23
      mozna i w niedzielę , chyba ze coś im wyjatkowo nie pasuje , ale to sie zdarza
      bardzo rzadko, pozdrawiam ( zawsze umawiaj sie wczesniej oni sie dostosuja i
      cos napewno wymyślą)
      • Gość: basia Re: do pacjentek dr Gontarka IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 26.06.04, 23:08
        niestety jak badania mają być 3 dc to nie można umówić się wcześniej, dziękuję
        za odpowiedź, już umówiłam się na poniedziałek, bo akurat w niedzielę był mały
        problem.
        basia
    • Gość: Sassima IVF u dr Gontarka IP: 80.51.74.* 27.06.04, 12:33
      dziewczyny, tez jestem pacjentka dr Gontarka od niedawna, napiszcie cos wiecej
      o IVF. Jaka cena (czy rzeczywiscie 3500pln?) i czy rzeczywiscie robi w swoim
      gabinecie czy na Przyrodniczej?
    • Gość: trops7 Re: do pacjentek dr Gontarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:43
      o cenę in vitro pytałam sie ok 2 tyg. temu
      2000 in vitro + 1000 pobranie komórek jajowych + ceny leków (ok 500-600) zł
      pozdrawiam
      • walia Re: do pacjentek dr Gontarka 29.06.04, 15:45
        To rzeczywiście bardzo tanio jak za in vitro, ale czy doktor ma jakieś wyniki?
    • Gość: trops7 Re: do pacjentek dr Gontarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:08
      ja nie znam osobiśćie pacjentki mającej dziecko po in vitro(u Gontarka)
      natomiast znam 3 które lecząc się u Gontarka po pół roku zaszły w ciążę
      pozdrawiam
      • Gość: Sassi. Re: do pacjentek dr Gontarka IP: 80.51.74.* 29.06.04, 20:58
        o rany - to brzmi naprawde dobrze. pocieszajaca informacja! obysmy dolaczyly do
        tego grona jak najpredzej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka