IP: *.do.pl / *.generacja.pl 11.06.04, 17:51
Co to jest - artykuł w poważnej gazecie czy reklama?? A może każdy może sobie
napisać co zechce i wystawić pod szyldem "Gazety" ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: E-apteka IP: *.gorzow.mm.pl 11.06.04, 18:58
      Moja strona 647.fitline.com z odżywkami i suplementami jest lepiej zrobiona :)
      • Gość: ktoś no nie powiedziałbym IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 12.06.04, 02:18
        raczej amatorszczyzna totalna
      • Gość: Albercik Re: E-apteka IP: *.crowley.pl 12.06.04, 11:52
        Nie rozśmieszaj mnie: kompletne bezguscie, brak wrażliwości estetycznej,
        amatorka i technologie sprzed 2-3 lat...
    • Gość: ktoś w dodatku beznadziejny ten dom zdrowia IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 12.06.04, 02:16
    • Gość: Stachu Re: E-apteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 08:59
      I bardzo dobrze, że taka informacja się ukazała. Ja np. nie czytam reklam, a
      właśnie potrzebuję leku, który trzeba sprowadzić z zagranicy i już wchodzę na
      stronę domu zdrowia. Michał bądź zdrów!
    • Gość: Albercik Re: E-apteka IP: *.crowley.pl 12.06.04, 11:49
      Zamiast pyszczyć, to poczytaj trochę. Informacja o tej aptece ukazała się w
      sporej części prasy biznesowej nie bez kozery: to pierwsza w Polsce (a w każdym
      razie jedyna teraz) internetowa apteka w Polsce.

Pozdrawiam
      • Gość: Michał Re: E-apteka IP: *.do.pl / *.generacja.pl 12.06.04, 17:42
        ech Panowie - nie psioczę z powodu tego że ten artykuł się ukazał, tylko z
        powodu FORMY w jakiej jest napisany, bo w tej chwili wygląda to tak jak by ktoś
        napisał: "na ul. Kwiatowej 34 otwarto właśnie sklep z warzywami, otwarty jest
        codziennie i w soboty od 8 do 18" - autor tekstu mógł się wysylić trochę bardziej
    • Gość: zenada Re: E-apteka IP: *.idea.pl 12.06.04, 19:03
      jesli w wyborczej maja sie pojawiac takie pseudo reklamy to ja rezygnuje z
      prenumeraty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka