Gość: Michał IP: *.do.pl / *.generacja.pl 11.06.04, 17:51 Co to jest - artykuł w poważnej gazecie czy reklama?? A może każdy może sobie napisać co zechce i wystawić pod szyldem "Gazety" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek Re: E-apteka IP: *.gorzow.mm.pl 11.06.04, 18:58 Moja strona 647.fitline.com z odżywkami i suplementami jest lepiej zrobiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś no nie powiedziałbym IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 12.06.04, 02:18 raczej amatorszczyzna totalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albercik Re: E-apteka IP: *.crowley.pl 12.06.04, 11:52 Nie rozśmieszaj mnie: kompletne bezguscie, brak wrażliwości estetycznej, amatorka i technologie sprzed 2-3 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś w dodatku beznadziejny ten dom zdrowia IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 12.06.04, 02:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: E-apteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 08:59 I bardzo dobrze, że taka informacja się ukazała. Ja np. nie czytam reklam, a właśnie potrzebuję leku, który trzeba sprowadzić z zagranicy i już wchodzę na stronę domu zdrowia. Michał bądź zdrów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albercik Re: E-apteka IP: *.crowley.pl 12.06.04, 11:49 Zamiast pyszczyć, to poczytaj trochę. Informacja o tej aptece ukazała się w sporej części prasy biznesowej nie bez kozery: to pierwsza w Polsce (a w każdym razie jedyna teraz) internetowa apteka w Polsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: E-apteka IP: *.do.pl / *.generacja.pl 12.06.04, 17:42 ech Panowie - nie psioczę z powodu tego że ten artykuł się ukazał, tylko z powodu FORMY w jakiej jest napisany, bo w tej chwili wygląda to tak jak by ktoś napisał: "na ul. Kwiatowej 34 otwarto właśnie sklep z warzywami, otwarty jest codziennie i w soboty od 8 do 18" - autor tekstu mógł się wysylić trochę bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenada Re: E-apteka IP: *.idea.pl 12.06.04, 19:03 jesli w wyborczej maja sie pojawiac takie pseudo reklamy to ja rezygnuje z prenumeraty Odpowiedz Link Zgłoś