Dodaj do ulubionych

Program PIT 2011 z Gazetą Wyborczą

IP: *.icpnet.pl 23.02.12, 17:54
Wygląda na to, że program próbuje zmieniać ustawienia strony startowej w przeglądarkach, ale robi to dość prymitywnie. W porównaniu z zeszłym rokiem - kuleje dopasowanie strony do obszaru wydruku, "zamknięta" opcja wypełnienia pola <Gmina> w PIT-37. Program przydatny - dla mojego syna - jako prosty trening zabezpieczenia przeglądarki przed zmianą strony startowej. Uśmiał się, a ku mojemu zaskoczeniu potrafił (w przypadku Opery) to zrobić uruchamiając plik PITy_2011 z poziomu zwykłego pliku wsadowego w środowisku cmd dodając linijkę przywracania wpisu strony startowej w pliku konfiguracyjnym Opery. Panowie spamiści mogli się bardziej postarać ...
Obserwuj wątek
    • wormtamer Re: Program PIT 2011 z Gazetą Wyborczą 24.02.12, 15:05
      Wow! Niezła analiza!
      A propos programu to wszyscy robią akcję ze zmianą strony startowej, czy produkt GW jest szczególnie wredny? Ja nie korzystam z programów do wypełniania PIT-ów, bo straszliwie mnie wkurza, że jakieś pola są nieaktywne, albo, że mi wszystko automatycznie wylicza, kiedy mi wychodzi inaczej ;) Raz kiedys jak skorzystałem, to jeszcze miałem z automatu sponsorować 1 procentem Greenpeace. A ich nie lubię :)
      Gratuluję syna!
    • Gość: Borubar Re: Program PIT 2011 z Gazetą Wyborczą IP: *.internetia.net.pl 12.03.12, 06:24
      Według tych info wydaje się być wszystko w porządku. To pewnie bardziej wina Twojego kompa niż programu PITy z Gazety Wyborczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka