IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 06:11
Witam. Złożyłem już ofertę kupna akcji, ale czekam do 9:15. Jedna kwestia. Pokazała mi się "zablokowana gotówka" o wartości kupionych akcji + prowizja, ale nie pokazało się zlecenie kupna akcji, ani informacja w tabelce "Zlecenia oczekujące". Czy ono pojawi się o godzinie 9:15 czy może to kolejny błąd i nasze zlecenie wyparowało razem z kasą? Proszę o odpowiedź do tej godziny, bo będę miał w plecy czas i kasę :/ gdyby nie ostatnie wydarzenia z aplikacją nawet nie byłoby tu pytania...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 06:13
      dodam, że zlecenie dodane w opcji "z limitem ceny" do godziny 17:00 i po prostu to zlecenie musi mi się pokazać, żebym mógł przynajmniej usunąć ofertę
      • Gość: Uczestniczka Re: Akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 08:06
        Mi nigdy coś tekigo nie zaistaniało. Może spróbować odświeżyć kilka razy strone?
        • k.malczewski Re: Akcje 07.05.12, 09:07
          Pierwszy raz słyszę o takim problemie. Proszę przesłać mi printscreena oraz nazwę/login komitetu.
          • Gość: ja Re: Akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 09:58
            problem rozwiązany, oferta znikła, a kasa zablokowana wróciła do portfelu. Teraz będę inwestował w odpowiednich godzinach :)
            • Gość: Zerges Re: Akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 11:48
              Jeżeli chcesz nauczyć się inwestowania, to osobiście polecam ci zapoznać się z ta stroną:
              twojeakcje.pl/
        • maciekww Re: Akcje 17.01.14, 12:53
          Odświeżanie powinno pomóc .. :sciana:
    • Gość: MENEK Re: Akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 18:57
      a CZY TERAZ AKCJE OPŁACAJĄ SIĘ? CZY TO BEZPIECZNE POSUNIĘCIE? A MOZE LEPIEJ W OBLIGACJE?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka