Dodaj do ulubionych

Program dla małej księgowości

• janekzawr Re: Program dla małej księgowości 08.10.15, 08:24
      Do prowadzenia małej księgowości przeznaczony jest system wfirma. Jest to zarówno proste narzędzie do fakturowania, jak i ma on bardziej rozbudowane funkcje do księgowości, kadr i płac, prowadzenia magazynu. Warto przetestować.
      • ansena Re: Program dla małej księgowości 05.11.15, 17:12
        Do prowadzenia księgowości w małej firmie nadaje się Superksięgowa, korzystam od początku prowadzenia swojej działalności. Program jest łatwy w obsłudze. Z ważniejszych funkcji to możliwość księgowania i przechowywania wpisów dotyczących przychodów, rozchodów firmy, przechowywanie i udostępnianie danych adresowych kontrahentów, jest wyposażona w odpowiednie formularze. Wygodą jest mobilność, jest aplikacja na tablet i smartfon. Program do fakturowania jest darmowy, w zależności od potrzeb można wybrać opcję płatną, zaczną się od niecałych 50 zł.
      • viola378 Re: Program dla małej księgowości 12.03.16, 11:29
        Polecam usługi, a właściwie programy do księgowości tej firmy: lefthand.pl dzięki programom wszystko jest na swoim miejscu.
    • ansena Re: Program dla małej księgowości 02.12.15, 08:33
      Mam małą firmę i liczba faktur jest niewielka, sama rozliczam się z programem Superksięgowa. Ogólnie jest prosty w obsłudze, wpisujesz, on automatycznie księguje. jest baza kontrahentów, mnie to ułatwia pracę. Jestem w pewnym sensie podwykonawcą, więc przydaje się opcja, ?kto zalega z płatnościami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka