ozoric 21.09.12, 11:22 Spadek. Nie dawno dowiedziałem się że moja rodzina jest prawowitym właścicielem pałacu który został przyjęty przez państwo. Jeśli istnieje możliwość aby mógłbym przejąć nieruchomość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Diabeł Re: Spadek IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.12, 14:16 Czy to żart? Może to jeszcze pałac namiestnikowskich he he?]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabeł Re: Spadek IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.12, 14:24 no akurat, taki mały pałacyk bardziej]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
ozoric Re: Spadek 21.09.12, 14:33 wlasciwie to nie wiem, widzialam jakieś dokumenty, ale nie wiele z tego wszystkiego rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabeł Re: Spadek IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.12, 14:38 Nie wiem czy to jest możliwe, zbyt skomplikowana sprawa jak dla mnie, a co to było jakieś wywlaszczenie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
ozoric Re: Spadek 21.09.12, 14:44 ale co to jest jakieś forum, czy jak? Jak za darmo to chyba mi nie pomogą... Odpowiedz Link Zgłoś