IP: *.ghnet.pl 24.02.13, 21:01
Studiujesz przedmioty humanistyczne? Zastanawiasz się co będziesz robił w przyszłości? Możesz zrobić karierę w działach HR firm! Możesz objąć stanowiska menadżerskie w firmach zajmując się motywacją pracowników, dyscyplinowaniem czy poszukiwaniem. Jednak wciąż dobrym pomysłem byłoby zrobienie jakiegoś dodatkowego szkolenia hr, który zapewniłby Ci certyfikat respektowany zarówno w Polsce jak i za granicą.
Obserwuj wątek
    • Gość: elwira.r Re: Kursy HR IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.13, 08:42
      też polecam kursy hr z gowork. nigdy nie byłam przekonana do kursów i szkoleń jako takich, jednak tym razem zostałam zmuszona do odbycia takiego i przyznam, że się przekonałam. szybko, łatwo, za niewielkie pieniądze, a wiedza nie jest mniejsza jeśli weźmiemy pod uwage czas w jakim odbył się kurs. podobała mi się praktyczność zajęć, o wiele lepiej przyswaja się wtedy wiedza, niż przy samej teorii. cenne było także indywidualne podejście wykładowcy- zawsze mogłam liczyć, ze odpowie na moje pytania.
    • Gość: kozako Re: Kursy HR IP: *.play-internet.pl 16.04.13, 10:52
      dobry może byc taki kurs
      --------
      Tekst linka
    • Gość: Ewelina Re: Kursy HR IP: *.tsi.net.pl 26.02.14, 13:03
      Oczywiście, kursy szkolenia i coaching jest bardzo dobrym sposobem na zdobycie i poszerzenie swojej wiedzy, a także na podnoszenie kwalifikacji. Obecnie wiele firm na rynku proponuje taką formę nauki. Ja korzystam ze szkoleń oferowanych przez HPR Group. Firma oferuje wiele warsztatów rozwojowych z danej dziedziny oraz szkolenia menadżerskie z zakresu HR.
      Polecam www.hprgroup.pl
      • Gość: Joanna Pierwsze Studia Podyplomowe Employer Branding IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 16:17
        Już za chwilę startują pierwsze w Warszawie studia employer branding!

Zajęcia zorganizowane w formule warsztatowej poprowadzą najlepsi eksperci-praktycy z największych firm na rynku takich jak PZU, UniCredit, Accenture czy UPC.

Inicjatorem i Partnerem merytorycznym studiów jest Employer Branding Institute. Studia organizowane są na Akademii Leona Koźmińskiego.

Ilość miejsc ograniczona!

Chcecie dowiedzieć się więcej, wejdźcie na www.studiaeb.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka