Dodaj do ulubionych

Program do fakturowania

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.13, 11:21
Ja korzystam z systemu BizIn www.bizin.pl/. Możesz dodać własne logo na fakturze, a ponadto faktury mogę od razu wysyłać mailem do kontrahenta. Jako nowość i chyba jedyny program dodaje do faktury QR kod, (linki do odczytu faktury przez kontrahenta).
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Program do fakturowania IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.13, 15:48
      Wydaje mi się że bizin miał niedawno ofertę na b2bdeal.pl i wychodziło to dużo taniej. Nie wiem czy to jest aktualne, ale wygląda to w teorii całkiem obiecująco.
    • Gość: RabbitOffice Wroc Re: Program do fakturowania IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.13, 12:06
      W Rabbit Office z Wrocławia - usługi księgowe są w atrakcyjnych cenach, zdalnie!Rabbit Office
    • Gość: Romek Re: Program do fakturowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 21:48
      Jeśli jesteś osobą samozatrudnioną lub prowadzisz niewielką działalność, dobrym rozwiązaniem może być np. szybkafaktura.pl ponieważ jest niedroga a daje duże możliwości. Program ten poleca się początkującym przedsiębiorcom ze względu na wyjątkową łatwość w obsłudze i wsparcie profesjonalnych księgowych w ramach pakietu. W Internecie możesz poszukać opinii a jego temat a niezależnie od wszystkiego najlepiej po prostu wypróbować (przez 45 dni można to zrobić za darmo).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka