Dodaj do ulubionych

Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków

• Gość: Grzes RADNI I TAK TEGO NIE PRZECZYTAJĄ IP: *.krosno.tkdami.net / *.krosno.tkdami.net 19.08.04, 22:20
      Wiecie co, szkoda niszczyć klawiatury. Przecież ci radni i tak tego nie
      przeczytają, bo nie wiedzą jak włączyć komputer ;-)
    • Gość: Marcin Re: Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków IP: *.kamsoft.pl / *.kamsoft.pl 20.08.04, 10:40
      Cała Polska śmieje się z Radomia!!! HHHHHAAAAAAAHHHHHHHAAAAAAAAAH:)))))))
    • Gość: pi Re: Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków IP: *.devs.futuro.pl 20.08.04, 10:54
      ciekwa jestem, czy jasnie szanowi panowie radni pomysleli, ze dajac pracownikom
      przymusowe wolne w weekendy, spowodowali, ze ci ludzie w ogole straca prace.
      Szlachetne zamiary, zeby kobiety mogly byc ze swoimi rodzinami w niedziele
      spowoduje, ze te panie beda caly czas w domu, ale z braku pracy. Paranoja!!
      • Gość: robotnik Re: Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:00
        A skąd ty idioto wiesz że stracą pracę ? Przecież te same zakupy musimy zrobić
        w sześć dni. Wychodzi mi na to , że aby sprzedać określony towar w sześć a nie
        w siedem dni trzeba zatrudnić więcej sprzedawców.
        • Gość: pracująca w niedzi Re: Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków IP: 213.25.11.* 21.08.04, 12:15
    • Gość: ciekawy Re: Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 11:34
      jestem ciekawy co Pan radny Langowski powie na temat nie placenia alimentów ,
      moze mam na ten temat coś ciekawego do powiedzenia z wlasnego
      doświaczeniA.......a tak przy okazji czy podobają mu sie ZYTKOWICE.........
    • Gość: P.S.J. Re: Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków IP: *.itpp.pl 20.08.04, 12:48
      A co? kiski Ruchu to nie handel? Może włosy tam strzygą? Nie pomyślałeś, że
      babcia-kioskarka też chce mieć w niedzielę wolne by z rodziną odpocząć, a nie
      harować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka