Gość: Grzes RADNI I TAK TEGO NIE PRZECZYTAJĄ IP: *.krosno.tkdami.net / *.krosno.tkdami.net 19.08.04, 22:20 Wiecie co, szkoda niszczyć klawiatury. Przecież ci radni i tak tego nie przeczytają, bo nie wiedzą jak włączyć komputer ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków IP: *.kamsoft.pl / *.kamsoft.pl 20.08.04, 10:40 Cała Polska śmieje się z Radomia!!! HHHHHAAAAAAAHHHHHHHAAAAAAAAAH:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków IP: *.devs.futuro.pl 20.08.04, 10:54 ciekwa jestem, czy jasnie szanowi panowie radni pomysleli, ze dajac pracownikom przymusowe wolne w weekendy, spowodowali, ze ci ludzie w ogole straca prace. Szlachetne zamiary, zeby kobiety mogly byc ze swoimi rodzinami w niedziele spowoduje, ze te panie beda caly czas w domu, ale z braku pracy. Paranoja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik Re: Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:00 A skąd ty idioto wiesz że stracą pracę ? Przecież te same zakupy musimy zrobić w sześć dni. Wychodzi mi na to , że aby sprzedać określony towar w sześć a nie w siedem dni trzeba zatrudnić więcej sprzedawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracująca w niedzi Re: Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków IP: 213.25.11.* 21.08.04, 12:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 11:34 jestem ciekawy co Pan radny Langowski powie na temat nie placenia alimentów , moze mam na ten temat coś ciekawego do powiedzenia z wlasnego doświaczeniA.......a tak przy okazji czy podobają mu sie ZYTKOWICE......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: Szybkie niedzielne zakupy Radomiaków IP: *.itpp.pl 20.08.04, 12:48 A co? kiski Ruchu to nie handel? Może włosy tam strzygą? Nie pomyślałeś, że babcia-kioskarka też chce mieć w niedzielę wolne by z rodziną odpocząć, a nie harować? Odpowiedz Link Zgłoś