Dodaj do ulubionych

Krzaklewski odezwal sie.

IP: *.vz.dsl.gtei.net 23.08.01, 07:57
Kiedy ten fatalny, nieszczery, falszywy czlowiek zejdzie ze sceny politycznej?
Ile trzeba falszu i obludy zeby krytykowac veto Prezydenta w sprawie
finasowania z budzetu rodzin wielodzietnych wiedzac ze nie ma skad wziac na ten
szczytny cel pieniedzy. Jednoczesnie doskonale zdajac sobie sprawe, ze sam i
jego kolesie i cala banda protegowanych sa odpowiedzialni za dno finasowe w
kraju.A moze za duzo wymagam on sobie nie zdaje sprawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: PIOTR Re: Krzaklewski odezwal sie. IP: 195.117.105.* 23.08.01, 12:03
      Debilem nie ma co się przejmować trzeba go ignorować.
    • Gość: MARRI Re: Krzaklewski odezwal sie. IP: 212.160.130.* 23.08.01, 12:07
      MOŻE UD GO SIĘ SKAZAĆ ZA PRZESTĘPSTWA GOSPODARCZE BO PRZECIEŻ ROZKRADNIĘCIE
      MAJĄDKU PAŃSTWA NIM JEST
    • Gość: Sauron Re: Krzaklewski odezwal sie. IP: *.debis.pl 23.08.01, 13:16
      Gość portalu: Pola napisał(a):

> Kiedy ten fatalny, nieszczery, falszywy czlowiek zejdzie ze sceny politycznej?
      > Ile trzeba falszu i obludy zeby krytykowac veto Prezydenta w sprawie
      > finasowania z budzetu rodzin wielodzietnych wiedzac ze nie ma skad wziac na ten
      >
      > szczytny cel pieniedzy. Jednoczesnie doskonale zdajac sobie sprawe, ze sam i
      > jego kolesie i cala banda protegowanych sa odpowiedzialni za dno finasowe w
      > kraju.A moze za duzo wymagam on sobie nie zdaje sprawy.

No coz... Nalezy go zrozumiec: W koncu to (sic!) informatyk. Co prawda z
      dzisiejsza informatyka to ma on tyle wspolnego co wiekszosc ludzi z fizyka
      nuklearna ale jednak.
      Ponadto dodatkowy wplyw na kolejny przeblysk myslowy MK ma jego atawistyczna
      nienawisc do przeciwnikow politycznych. To takie typowe dla "prawdziwych"
      katolikow: patrz np. Walesa, Niesiolowski i inni
      Sauron
      • Gość: Alcest Re: Krzaklewski odezwal sie. IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 23.08.01, 17:10
        Gość portalu: Sauron napisał(a):

> Gość portalu: Pola napisał(a):
        >
        > > Kiedy ten fatalny, nieszczery, falszywy czlowiek zejdzie ze sceny politycz
        > nej?
        > > Ile trzeba falszu i obludy zeby krytykowac veto Prezydenta w sprawie
        > > finasowania z budzetu rodzin wielodzietnych wiedzac ze nie ma skad wziac n
        > a ten
        > >
        > > szczytny cel pieniedzy. Jednoczesnie doskonale zdajac sobie sprawe, ze sam
        > i
        > > jego kolesie i cala banda protegowanych sa odpowiedzialni za dno finasowe
        > w
        > > kraju.A moze za duzo wymagam on sobie nie zdaje sprawy.
        >
        >
        > No coz... Nalezy go zrozumiec: W koncu to (sic!) informatyk. Co prawda z
        > dzisiejsza informatyka to ma on tyle wspolnego co wiekszosc ludzi z fizyka
        > nuklearna ale jednak.

Krzak - Fuck to nawet nie prawdziwy informatyk; kłamał na ten temat w swoim
        spocie wyborczym. Jego doktorat, który męczył przez kilkanaście lat (podobno nie
        obyło się bez pomocy Buzka...) poświęcony był automatyce sterowania spalaniem
        gazów w wielkim piecu. Informatyka to coś zupełnie innego.

• Gość: maciek Re: Krzaklewski odezwal sie. IP: *.focal-chi.corecomm.net 23.08.01, 17:24
          Nie wiem co "Duce" powiedzial i szczerze, nie interesuje to mnie.
          Ten facet juz "wyjechal z karuzeli".
          Bardziej interesuja mnie "dzikie" posuniecia gosci, ktorzy ,przez 4-y lata
          kadencji nic nie robili, oprocz wywijania poselska legitymacja (w
          sytuacjach "kryzysowych"). Ogladam w usa dzienniki tv i relacje z sejmu.
          Ludzie!!!!!!! Kto tych jeleni wybral????
          Komuno ! wroc!!!!!
          • Gość: janas Re: Krzaklewski odezwal sie. IP: 212.14.25.* 23.08.01, 18:51

Gość portalu: maciek napisał(a):

>...... Ogladam w usa dzienniki tv i relacje z sejmu.
            > Ludzie!!!!!!! Kto tych jeleni wybral????

Ja rowniez nie pojmuje: Kto tych Jeleni wybrał.
            > Komuno ! wroc!!!!!
            .... Ale niestety .... co było - nie wroci!
            Jest pytanie? jak naprawic bledy Jeleni?

• Gość: mk Re: Krzaklewski odezwal sie. IP: 195.61.131.* 23.08.01, 18:15
      I WTEDY MARIAN ZE SCHODÓW SPADŁ....
    • Gość: debika Re: Krzaklewski odezwal sie. IP: 192.168.1.* / *.com.pl 23.08.01, 19:57
      I bedzie sie odzywal, poniewaz startuje chyba do Sejmu (Senatu?)z mojego okręgu
      wyborczego. Myślę, że zamiast denerwować się, potraktujmy go jako skamielinę
      polityczną, okaz, który nie powinien wyrządzić krzywdy, chociaż, cholera go wie
      co się tam może nad tym wdzięcznym dołeczkiem na brodzie wylęgnąć.
      • Gość: Sauron Re: Krzaklewski odezwal sie. IP: *.debis.pl 24.08.01, 08:47
        Gość portalu: debika napisał(a):

> I bedzie sie odzywal, poniewaz startuje chyba do Sejmu (Senatu?)z mojego okręgu
        >
        > wyborczego. Myślę, że zamiast denerwować się, potraktujmy go jako skamielinę
        > polityczną, okaz, który nie powinien wyrządzić krzywdy, chociaż, cholera go wie
        >
        > co się tam może nad tym wdzięcznym dołeczkiem na brodzie wylęgnąć.

I znajac obyczaje naszego Kraju, pewnie wygra w tym okregu w cuglach choc w
        rzeczywistosci dostanie glosy moze od 30% glosujacych w tymze okregu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka