Dodaj do ulubionych

Orlen ma prezesa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:48
ciesze sie niezmiernie ze mamy nowego prezesa PKN Orlen ......ale nie znaczy
to ze ma on zarabiac prawie 200 tys. zł .....za co?? za pierdzenie w
stolek ...i tak czarna robote zrobie inni a on tylko podpisze ...tez bym tak
chcial no i teraz rozumiem czemu paliwo jest takie drogie ......trzeba
przeciez zafundowac panu Prezesowi dobra pensje
Obserwuj wątek
    • Gość: brynk Re: Orlen ma prezesa IP: 193.151.96.* 21.09.04, 20:52
      no to co , ze ma prezesa , czy to takie ważne , a ja mam 500zł /mies - wy
      chamy ,złodzieje i aferzysci z pod znaku PZPR i wszelka inna swielłoczy
      liberalna , śmierc wam !!!!!!
      • Gość: nie_wiadomo_z_GW! Re: KIM ON JEST? KTO GO ZNA? znowu nic nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:59
        • Gość: romek Gołodupiec IP: *.pl / 212.244.43.* 21.09.04, 21:51
          Gołodupca nie znasz ??? za pare miechów jak zarobi kasę to go poznasz ;)
          • Gość: ANDRZEJ L. MIELIŚTA GŁOSOWAĆ NA MNIE IP: *.outsourcing.atman.pl 22.09.04, 07:43
            • Gość: Burek Kto to jest - odpowiem wam IP: 193.111.166.* 22.09.04, 09:24
              Jest to były wiceprezes Banku Pekao SA, jeden z twórców CDM Pekao, poza tym już
              były wiceminister finansów. Facet jest łebski, a poza tym o co taki szum z tymi
              200 tys PLN. zarobków. Trzeba się było uczyć przede wszystkim i przy okazji
              wyrabiać układy. Kurna .... od swołoczy i złodziei wyzywają ... a kurna do 3
              nie potrafią zliczyć.
              Pozdrawiam, Burek.
      • Gość: Normalny Re: Orlen ma prezesa IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 21:00
        I wlasnie przez taki sposob myslenia zawsze bedziesz zarabial place minimalna, a
        przedpiszca bedzie tzw. bialym murzynem, jak sam raczyl sie nazwac. Ehh, polskie
        spoleczenstwo..... :-((
        Chcesz zarabiac 200 tys.mies ???.... Trzeba bylo sie uczyc/miec troche
        szczescia/inne podejscie do innych i swiata/ruszyc tylek a nie czekac na
        innych/bogato sie urodzic albo ozenic - niepotrzebne skreslic.
        Latwo krzyczec i machac raczkami i czekac az ktos da, bo "sie nalezy" a samemu
        nie chce sie zabrac do roboty...
        Jak to Kazik Staszewski spiewal:
        "Dalej jazda do roboty, j***ne noeroby,
        Toc roboty u nas ni ma..."
        .............................
        • Gość: naiwny_"Normalny" Re: Orlen ma prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:12
          Trzeba bylo sie uczyc/miec troche szczescia/inne podejscie do innych i
          swiata/ruszyc tylek a nie czekac na innych/bogato sie urodzic albo ozenic -
          niepotrzebne skreslic. - MOŻNA WSZYSTKO SKREŚLIĆ, nie na tym rzecz polega.
      • Gość: odmień_swój_los Re: Orlen ma prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:07
        Chłopie, do płacy 500zł/miesiąc, to wstyd się przyznawać. I taki sam wstyd
        dla niwudolnych rządów SLD.
        Takich okradzionych gości przez cwaną bandę jest w Polsce miliony.
        Przecież gdybyście rąbneli pięścią w stół, albo jeszcze lepiej na odlew,
        to zaraz by sobie przypomnieli, gdzie giną pieniądze.
        Czy zrobiłeś coś w tym kierunku? Nie, więc musisz przymierać głodem, aż
        zmądrzejesz i pójdziesz do kolegi, sąsiada i zapytasz: Co z tym zrobimy?
    • Gość: kwasniak Re: Orlen ma prezesa IP: 193.151.96.* 21.09.04, 20:59
      A KTO GO WYBRAŁ ? KWAŚNIEWSKI CZY MILLER , A MOZE RYWIN?, SMIESZNA TE
      INFORMACJA . - JUZ WIEM , POWIEM WAM KUMPEL KWAŚNIEWSKIEGO -
      KULCZYK !!!!!
    • Gość: FIU-BŻDZIU Re: Orlen ma prezesa IP: 193.151.96.* 21.09.04, 21:05
      KU... , JAK SIE CIESZE , ZE MAMY PREZESA , CIEKAWE CZYI KUMPEL, MÓWIA , ZE
      LEPPERA LUB LESZKA MILLERA, hihihihihih, hahahahahaha,
      • Gość: acomitam Re: Orlen ma prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:16
        Obojetne kogo by wygrali to zawsze znajda sie w tym kraju glupole ktorym to nie
        bedzie odpowiadalo. Chcialo sie kapitalizmu to teraz nalezy pocierpiec i czekac
        cierpliwie co z panskiego stolu skapnie dla takich nieudacznikow ja wy wszyscy
        malkontenci, bo tylko to obecnie w Polsce wszyscy potrafia. Czytac "sensacyjne"
        doniesienia pismakow gazetkowych, sluchac bzdur wyglaszanych przez politykow z
        lewa i z prawa a potem snuc rozne przypuszczenia przy piwie.
    • Gość: Tytus Problemem nie jest pensja tych panow IP: *.ipt.aol.com 21.09.04, 21:05
      ... problem w tym, ze wszyscy oni sa ignorantami w temacie kierownia spolkami a
      w szczegolnosci naftowymi. To tzw. "gracze" ukladow. Nawet ten gagatek z BP -
      BP Polska to annus mundi tej firmy. Upycha sie tu kretynow.

I dlaczego w Polsce takie bezrobocie - syf i ruina?
    • Gość: d Re: Orlen ma prezesa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 23:11
      No to sza-Belka wlozyl skutecznie swojego kumpla na stolek. To panstwo smierdzi.
      • Gość: orzełek Re: Orlen ma prezesa IP: *.mi.gov.pl 22.09.04, 08:33
        jeszcze trochę, a załozymy dobra może druzynę pikarska z tych wszystkich
        pseudoprezesów; wystarczy "porzadzić" miesiąc, a dobra pensyjka leci - co
        myslicie o tym marni menedżerowie?????
    • Gość: Not cool IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 08:11
      title
    • Gość: obserwator Re: Orlen ma prezesa IP: *.cti.us.edu.pl 22.09.04, 08:12
      ten pan to się nazywa Chalupec czy Chalupca???
      • Gość: Not cool IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 08:20
        title, let it be
    • Gość: Artur On się Igor Chalupec nazywa!!! IP: 217.17.35.* 22.09.04, 08:54
    • Gość: bob Re: Orlen ma prezesa IP: 217.11.139.* 22.09.04, 09:00
      Oby tak dobrze pracował jak wygląda. W ferworze stresów wygląda na to że
      wcześniej czy później wyląduje na kardiologiii czego mu oczywiście nie zyczę.
      • Gość: kilka_pytań Re: CIĄGOTY DO FUZJI ORLENU ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:14
        Może ktoś mi wytłumaczy, dlaczego ORLEN nie może żyć bez fuzji? Czy fuzja jest
        im potrzebna do ukrycia wyprowadzanych pieniędzy z Polski?
        Co na to urząd tzw. antymonopolowy? Przecież fuzje wielkich firm to droga
        do umacniania monopoli.
        Wydaje mi się, że potrzebna nam będzie fuzja, z której można bedzie odstrzelić
        te stołki od uprzywilejowanych tyłków.
    • Gość: urban Jak to Igor IP: 192.85.16.* 22.09.04, 09:58
      Znowu ruski?
    • edgar92 Chalupec 22.09.04, 10:30
      Czi to jest polskie nazwisko?
    • Gość: GEOLOG Re: Orlen ma prezesa IP: *.artnet.com.pl 22.09.04, 11:04
      To z powodu wyborów prezesa Orlenu wczoraj trzęsła się ziemia. Udowodniły to
      nam nasze wspaniałe sejsmografy. Pierwsze podczas głosowania (głosowanie przez
      tzw. podniesienie ręki), drugie ok. 15.30 podczas przedstawienia wyników
      głosowania. Tak, tak w przyrodzie nic nie ginie.
    • Gość: James, James Bond Re: Orlen ma prezesa-BURAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:29
      Ten nowy prezes z wygladu przypomina mi DYREKTORA BURAKA!!! Wydaje mi sie, ze
      specjalna komisja stwierdzila, ze Walczykowski byl zbyt przystojny zeby
      kierowac Orlenem, wiec wybrano nowego MNIEJ przystojnego prezesa:)
      • Gość: obiektywny Re: Orlen ma prezesa-BURAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:45
        James, z uwagi na czerwone korzenie polityczne nowego prezesa PKN ORLEN nie
        jestem zwolennikiem tej kandydatury (Belka w spółkach giełdowych chce
        zainstalować i instaluje "swoich"; innym przykładem jest szef RN - Jacek
        Bartkiewicz, absolwent Wyższej Szkoły Nauk Społecznych przy KC PZPR! czy inny
        kandydat Belki na prezesa Orlenu- Paweł Gricuk, członek PZPR w czasie gdy
        studiował na Uniwersytecie łódzkim pod okiem premiera Belki)ale nigdy nie
        zgodzę się, że Igor Chalupec to BURAK. Zachowajmy umiar i powagę w krytycznych
        ocenach. To doświadczony i kompetentny finanśista.
    • Gość: buu cóż za gęba IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 12:00
      czy w tym kraju nie ma normalnych ludzi????!!!!
      • Gość: Burek Re: cóż za gęba IP: 193.111.166.* 22.09.04, 14:09
        A co to było ... wybory Mister Universum, czy wybór prezesa ... Ciekawe jak ty
        wyglądasz ... a może masz więcej oleju w głowie, niż kolega prezes ???
        Uwielbiam polską bezkonstruktywną krytykę. To jest coś, co trzyma mnie przy
        życiu. Malkontenci wszystkich krajów łączcie się :)
    • Gość: wojtek Re: Orlen ma prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:14
      Moze zalatwi cos dla Polski w Iraku? Moze Belka z jego rządem i Kwasniewski
      tez, udadza sie do Bagdadu i tam pokażą swoje kwalifikacje. Oni potrafia
      podejmowac decyzje przeciez...
    • Gość: Stefan Re: Orlen ma prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:16
      Tankuj wszędzie tylko nie w ORLENIE jest wtedy szansa ze trafi do ich łbów ze
      paliwo jest za drogie ,a prezes nie mósi zarabiać 200 000 zł.Wystarczyło by pa
      dni takiej akcji to by pojaśniało im w głowach .
    • Gość: Ufff Re: Orlen ma prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:45
      Gdyby choc ten nowy prezes mial polskie korzenie.
      Czy tak wyglada Polak?
      A tak na marginesie czym zajmuje sie Orlen?
      Na pewno nie poszukiwaniem i wydobyciem ropy?
      Wyglada na to, ze jest jedynie posrednikiem.
      Jakie korzysci maja wlasciciele samochodow z dzialalnosci Orlenu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka