Dodaj do ulubionych

Komórka: kieszonkowy omnibus

IP: *.exel.pl 17.10.04, 16:46
1 minuta rozmowy z +GSM z Hiszpanii kosztuje do 7.35 zł! Nie mydlić oczu
jakimiś WAP-ami czy GPRS-ami, to tylko dla darmozjadów z firm zajmujących się
okradaniem ludzi. Zróbcie porządną statystykę cen w kraju, porównajcie ją z
cenami na świecie ( nie tylko w Europie ). Ten artykuł śmierdzi sponsoringiem
naszych, pozostających w zmowie firm telekomunikacyjnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: ZZ Re: Komórka: kieszonkowy omnibus IP: *.top.net.pl 17.10.04, 20:11
      Bardzo brakuje mi otwieracza do kapsli i korkociągu w komórce.
      • Gość: Jerofiejew Re: Komórka: kieszonkowy omnibus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 21:47
        A mi brakuje tylko milosci mojego telefonu do mnie bo jednostronna milosc juz
        mnie znudzila i chyba ja rzuce!!!:))))
        • Gość: ZZ Re: Komórka: kieszonkowy omnibus IP: *.top.net.pl 18.10.04, 08:29
          Miłość Saszki
          do menażki
        • usenetposts Re: Komórka: kieszonkowy omnibus 18.10.04, 14:24
          Gość portalu: Jerofiejew napisał(a):

> A mi brakuje tylko milosci mojego telefonu do mnie bo jednostronna milosc juz
          > mnie znudzila i chyba ja rzuce!!!:))))

Wy ruscy macie taki przedmiotowe podejscia do romansu....
          • Gość: marol Re: Komórka: kieszonkowy omnibus IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 18.10.04, 16:00
            obsesja
      • Gość: marcin Re: Komórka: kieszonkowy omnibus IP: 5.3.1R* / 62.6.139.* 18.10.04, 14:38
        uwazam ze powinni dodac jeszcze wodotrysk i bylo by pieknie
    • Gość: paździoch Dokładnie, niech obniżą lepiej ceny rozmów IP: *.chello.pl 18.10.04, 01:35
      Jako normalnego człowieka to mnie najbardziej interesuje, a nie jakieś omnixy,
      srixy czy kasia i tomek w mojej komórce. Ceny połączeń są u nas zatrważające w
      porównaniu do krajów bogatszej przecież Europy Zachodniej.
      • Gość: Waldek Kiepski Bajery w komórce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 04:41
        Święta przwda. Bajery dla bajerantów. Mnie najbardziej interesuje to co mi
        wyciąjaką z kieszeni, czyli kasa. Jeśli kogoś stać na bajery w komórkach niech
        płaci za to, ale koszt rozmów jest zabójczy dla przeciętnego Kowalskiego. Nasi
        operatorzy są w zmowie, a te promocje, darmowe minuty i wszystko inne to wielka
        lipa. Po dobrej karkulacji wychodzi na jedno:drogo,drogo i jeszcze raz drogo.
        Pozdrawiam
    • Gość: tester transmisja 2M w 3G to marketingowa bajka IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 18.10.04, 02:27
      transmisja 2Mbps w 3G to marketingowa bajka - max to 384kbps, dziennikarze mogliby nie powtarzac tej marketingiowej bajki...
      • Gość: GSM Re: transmisja 2M w 3G to marketingowa bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 09:56
        Zależy to od infrastruktury sieci. Narazie nasi operatorzy obsługują tę opcję,
        bo aparatów jeszcze nie mają dostosowanej do tej prędkości, ale to już wkrótce
        ma się zmienić. A ta prędkość jest minimalną prędkością, ponieważ, jak się jest
        w ruchu, to prędkość transmisji spada i zależy też od siły sygnału BTS'u (BASE
        TRANSMIT STATION), czyli masztu nadajnikowego danej sieci. A co do rozmów, to
        one są bajońsko drogie, dlatego, że T(e)P(sidło) ma monopol na tzw. węzły
        telekomunikacyjne, do których są podłączone BTS'y i tam opłata jest droższa, a
        co do zmowy, to prawda. Musi wejść ktoś czwarty, żeby konkurować. Zobaczcie co
        HEYAH zrobiła z telefonami na pre-paid'a. Pamiętam, że w jednym z operatorów
        sms'y były po 70 gr!A teraz........Coś takiego musi wejść, żeby operatorzy
        zaczęli bić ceny. Jak przeczytałem na stronie www.urtip.gov.pl, jaka jest
        stawka między-operatorska (65 gr). Niestety to jest zbyt drogo. Pozdrawiam
    • greentop Re: Komórka: kieszonkowy omnibus 18.10.04, 14:01
      Co za bzdura!!! Jak to tylko do pol godziny muzy???
      Od lutergo mam N3300 - jest tam karta na 64MB - tel. obsługuje mp3 + aac - te
      drugie mniej "waza" wiec mozna upchac wiecej muzy
      Poza tym mozna dokupic karte 128mb.
    • Gość: komor Re: Komórka: kieszonkowy omnibus IP: 198.63.192.* 18.10.04, 16:25
      czy znacie ludzi co uzywaja ten gprs? wap? inne bzdury? jest ich jak na
      lekarstwo. ludzi przeraza cena polaczen anie jakie stam dodatki. ten artykul ma
      mydlic oczy ze opi maja jakies oferty i klient ma wybor.
      • Gość: ZZ Re: Komórka: kieszonkowy omnibus IP: *.top.net.pl 18.10.04, 16:33
        Ja używam GPRS. To znaczy potrzebuję używać, bo w Erze ciągle się pieprzy.
        Niedawno mocno ich objechałem i prawdopodobnie zmienię operatora.
      • Gość: Blekota Re: Komórka: kieszonkowy omnibus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:33
        Ja używam GPRS. WAPu nie, ale WWW tak. Używam też poczty elektronicznej. Same rozmowy to ok. 50% moich rachunków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka