Gość: Henryk IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 27.10.04, 15:54 Napoje HOOP i arctic to produkcja na bazie kranuwy fuj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MW Re: Beata Pawłowska w Hoop IP: *.idea.pl 27.10.04, 16:21 To najgorszy General Manager pod jakim pracowałem. To typ gwiazdy, która bardzo dobrze dba o swój pr i b chętnie uiszcza składki na rzecz różnych "klubów i organizacji". MTV to na dobre nie wyszło (zresztą dość szybko jej się pozbyli ). Kolejny pracodawca dał sie nabrać na niekończąca się sciężke sukcesów ... Mam nadzieje ze HOOP to przetrwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOF Re: Beata Pawłowska w Hoop IP: 81.210.22.* 04.11.04, 19:07 Hoop to przertwa, ale moze byc gorzej z Beata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosik Re: Beata Pawłowska w Hoop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 17:59 A ja akurat pracowalam z nia w P&G i bardzo dobrze ja wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Beata Pawłowska w Hoop IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 27.10.04, 19:51 A skąd to wiesz? Pewnie te "rewelacje" poznałeś poprzez pocztę pantoflową albo po prostu wyssałeś ze swojego malutkiego palca... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Beata Pawłowska w Hoop IP: *.mclink.it 14.11.04, 20:39 Ale z Ciebie frustrat i malkontent.... Nie mozesze sie przyznac, ze nie jestes tak madry jak ona? Odpowiedz Link Zgłoś