Dodaj do ulubionych

Zarobić milion !

04.12.04, 20:42
Tak więc postanowiłem zarobić milion albo jak dobrze pójdzie więcej.
Mogę zainwestować (bo wiem że zainwestować trzeba) 250 złoty.
Jak się orientuję na tym forum bywają różni mądrzy ludzie a nawet ministrowie
czy też byli ministrowie.
No mam już pewną swoją koncepcję ale zawsze posłucham mądrych rad ...
Obiecuję że każdą radę gruntownie przemyślę i, oczywiście jeśli uznam za
dobrą, wykorzystam.
Wiem że inwestowac w Polsce to wielkie ryzyko, ale nie pojadę na Słowację aby
z tymi 250 złotymi, więc zaryzykuję i zaufam waszym radom i Polskiej
Gospodarce ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Nie Minister Re: Zarobić milion ! IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 00:08
      Zastanawiałem się długo nad twoim postem i jest wiele obcji, pierwsza jaka mi
      się nasuneła to to że jesteś cymbał ale znalazłem inne twoje wypowiedzi na
      forum i nie są głupie więc raczej to odpada.
      Pomyślałem więc że chyba chcesz kogoś sprowokować ale do czego, no tutaj było
      by kilka powodów. Prowokować można różnie gdyby to miała być złośliwa
      prowokacja to bś napisał jako gość nie logując się czyli to też odpada.
      A może faktycznie chcesz coś osiągnąc inwestując pewną kwotę prowokacyjnie
      napisałeś jedynie te 250 zł.
      Inna opcja jest taka że może masz jakiś złoty sposób na biznes - jeśli tak to
      pochwal się ja chętnie dorzucę też te 250 zł.
      • Gość: prowokator Re: Zarobić milion ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:26
        Prezydent Lechu kiedyś mówił że pierwszy milijon trzeba ukraść.
        • conkret Re: Zarobić milion ! 05.12.04, 18:26
          To już podpowiedź warta zastanowienia, no tak ale komu w tym dylemat, no niby
          mieszkam w Poznaniu w mieście gdzie mieszka ..... ale to temat na inne forum o
          Giertychu albo o Orlenie..
          PS.
          Ale Lechu obiecał nawet po 100 milionów.
          • Gość: Linke Re: Zarobić milion ! TRZEBA O TYM MYŚLEĆ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:34
            Juz nie pamiętam ale na którymś z portali było opisane,dochodzenie do bogactwa
            przez J. K. On pierwszy milion otrzymał od ojca, który w Berlinie Zachodnim
            uporczywie pracował i dochodził do sukcesu.
            Coś mi się wydaje że J.K.ten ETOS pracy przejął po ojcu i dalej uporczywie
            pracuje i pomnaża ten majątek, ale już na arenie międzynarodowej.
            Zatem on (J.K.)nie musi kraść, jak mu to próbują imputować girtychy i inne
            świętoszki.
            W normalnym kraju można ten pirwszy milion pożyczyć i tak obracać tymi
            pieniądzami że one się zwielokrotnią, ale to wymaga ogromnego wysiłku i czsu.
            Ale coś mi się wydaje że to w tym kraju się nie uda, ponieważ ci wszyscy bliźni
            od tzw. miłosierdzia zaczną liczyć Twoje pieniądze,chociaż swoich nie potrafią
            i jak się okaże że masz więcej od nich, to mogą Cię żywcem spalić na stosie.
            Niemniej jednak życzę SUKCESU.
            • conkret Re: Zarobić milion ! TRZEBA O TYM MYŚLEĆ. 05.12.04, 21:59
              tak twoje słowa nie kłamią ...

Polska to dziwny kraj ......
              To nie Ameryka - zwyczaje i tradycje kształtują ludzie.
              W ameryce każdy nowmalny amerykanin widząc ładne auto sąsiada zrobi wszystko
              aby miec takie samo lub lepsze

w Polsce każdy "Polak" zrobi także wszystko ....

Aby sąsiad to auto stracił ....

ukochany kraj, umiłowany kraj .....
              ale nie będę obrażał ziemi na której stawiałem pierwsze kroki i która mnie nosi
              ponad 47 lat. Kocham Polskę i wierzę że kiedyś się zmieni, że młodzi zrozumieją
              i będą walczyć z obłudą i szowinizmem pseudoprawników i innych oszołomów (aby
              sprawdzić jakich wpisz w google.com słowo kretyn pierwsze dwa miejsca
              dadzą odpowiedź.)
              A ja nadal chcę zarobić milion jak napisałem ... oczekuję mądrych i ciekawych
              rad

• Gość: Linke Re: Zarobić milion ! TRZEBA O TYM MYŚLEĆ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:48
                Conkret DZIĘKUJĘ !!!

Zrobiłem tak jak mi poradziłeś - ale się uśmiałem,
                teraz mogę spokojnie iść spać.
                pozdrawiam
                • conkret Re: Zarobić milion ! TRZEBA O TYM MYŚLEĆ. 06.12.04, 10:37
                  To bawi ale i smuci ...
                  • Gość: Milioner Re: Zarobić milion ! TRZEBA O TYM MYŚLEĆ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 13:36
                    Weź się do pracy albo nauki. Najlepiej jedno i drugie.
                    Ty odłożysz setki, Twoje dzieci tysiące, a Twoje wnuki dziesiątki tysięcy-tak
                    rodzi się bogactwo. Niestety.
                    p.s.
                    Ja rzecz jasna zarobiłem na czym innym, hehe.
                    • conkret Re: Zarobić milion ! TRZEBA O TYM MYŚLEĆ. 06.12.04, 17:27
                      Mam już prawie 50 i ciągle się uczę,
                      Pracuję także bo przecież musiałem skąś wytrzasnąć te 250 zet które chcę
                      zainwestować, jak wspomniałem mam też swój pomysł i skorzystałem z niego dało
                      mi to narazie 165 zł ale dzięki Milioner za radę.. to nie głupie pracować i się
                      uczyć.
                      Ale na przyszłość czytaj uważnie, to ja chcę zarobić a nie chcę aby moja
                      rodzina dochodziła do bogactwa.
                      To dwie różne sprawy (tak jak 2X2 czy 2+2) - niby to samo a jednak ....
    • Gość: badyl Re: Zarobić milion ! IP: *.icpnet.pl 08.12.04, 08:50
      Mam znacznie więcej i też chętnie bym zarobił, tak że czekam na propozycje i
      rady ale nie przekręty.
      • conkret Re: Zarobić milion ! 09.12.04, 17:39
        :) Ty badyl nie bądź sęp i nie żeruj na moim poście ok.
    • conkret Nikt mnie nie lubi ... 13.12.04, 08:40
      I co wychodzi na to że nikt mnie nie lubi, nie chce poradzić co jak i gdzie
      abym zarobił.
      Przykro mi się robi, wokół tyle bogactwa a nie chcą się podzielić.
      A może wstydzą się niektórzy bo źle jest pisać o sposobach "spod lady" ???
      • Gość: dobulu Re: Nikt mnie nie lubi ... IP: *.icpnet.pl 22.12.04, 15:01
        To nie tak do końca z tym nielubieniem ale czy ktoś powie ci jak ukradł, jak
        oszukał, czy jak wzioł w łapę nie licz na to przecież w Polsce tylko tak mośna
        się dorobić. Ale może i tobie się oda powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka