Dodaj do ulubionych

prezes TP SA ma wizje ?

IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 21:16
Ilu jeszcze pracowników musi odejść aby p.prezes mógł realizować swoje baśniowe
wizje o TP-sie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gaduła Re: ja też mam ta wizje ! IP: *.IOd.krakow.pl 04.06.02, 09:15
      ja tez ma wizję żedoczekam sie niedługo pożegnania z TP SA,
      jeszcze troche musze poczekać na te chwilę, ale już teraz ograniczylem gadanie
      przez ich telefon,
      jeszcze troche i pa pa TP Sa
      • Gość: zeus59 Re:ten kraj to nie tylko wizja ale iluzja!!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 09:43
        Takich wizjonerów jak p. prezes TP-sy to mamy wielu tylko gdzie w tym wszystkim
        jest pracownik(zło konieczne!!).
    • Gość: lilith Re: prezes TP SA ma wizje ? IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 04.06.02, 10:25
      mam nadzieje, ze wszyscy, bo to sa ludzie wychowani w kulturze monopolu i
      wszechwladztwa, to urzad panstwowy gorszy niz kazdy inny (dokladnie wiem, o
      czym mowie), pracownicy sa aroganccy, bezczelni, gburowaci, chamscy.
      Przynajmniej jakies 80% znich.
      I mam tez wielka nadzieje, ze wraz z pracownikami TP SA w zapomnienie odejdzie
      takze i ta zlodziejska firma.
    • Gość: eMisiek Re: prezes TP SA ma wizje ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:08
      Wizja polega na tym, żeby min. ograniczyć zatrudnienie i spróbować stworzyć z
      tej firmy cos mniej archaicznego niż dotychczas i nie mówcie mi, że to jest
      źle.

Zeusie z Konina – od kiedy to celem istnienia firmy jest utrzymywanie
      zatrudnienia? Celem jest zysk a nie działalność charytatywna czy opiekuńcza. W
      tym roku zostanie zwolnionych chyba około 15 tysięcy pracowników.

Lilith – biorąc pod uwagę z jakiego adresu piszesz powinnaś być bardziej
      powściągliwa w wyrażaniu opinii.

Nie jestem w żaden sposób związany z TP S.A. ale zawsze jestem obsługiwany
      wzorcowo a dzieje się tak ponieważ moje spory z nimi nierzadko kończące się
      awanturami przeszły w moim oddziale do legendy.

• Gość: zeus59 Re: prezes TP SA ma wizje ? IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 11:10
      Powściągliwosć to coś nienaturalnego - a po za tym co do tego ma miasto
      K...Jeszcze trochę i obudzimy się nie tylko w nie w swoim "KRAJU" -ale w
      zbawiennej EUROPIE!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka