Gość: zeus59 IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 21:16 Ilu jeszcze pracowników musi odejść aby p.prezes mógł realizować swoje baśniowe wizje o TP-sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaduła Re: ja też mam ta wizje ! IP: *.IOd.krakow.pl 04.06.02, 09:15 ja tez ma wizję żedoczekam sie niedługo pożegnania z TP SA, jeszcze troche musze poczekać na te chwilę, ale już teraz ograniczylem gadanie przez ich telefon, jeszcze troche i pa pa TP Sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus59 Re:ten kraj to nie tylko wizja ale iluzja!!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 09:43 Takich wizjonerów jak p. prezes TP-sy to mamy wielu tylko gdzie w tym wszystkim jest pracownik(zło konieczne!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith Re: prezes TP SA ma wizje ? IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 04.06.02, 10:25 mam nadzieje, ze wszyscy, bo to sa ludzie wychowani w kulturze monopolu i wszechwladztwa, to urzad panstwowy gorszy niz kazdy inny (dokladnie wiem, o czym mowie), pracownicy sa aroganccy, bezczelni, gburowaci, chamscy. Przynajmniej jakies 80% znich. I mam tez wielka nadzieje, ze wraz z pracownikami TP SA w zapomnienie odejdzie takze i ta zlodziejska firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMisiek Re: prezes TP SA ma wizje ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:08 Wizja polega na tym, żeby min. ograniczyć zatrudnienie i spróbować stworzyć z tej firmy cos mniej archaicznego niż dotychczas i nie mówcie mi, że to jest źle. Zeusie z Konina – od kiedy to celem istnienia firmy jest utrzymywanie zatrudnienia? Celem jest zysk a nie działalność charytatywna czy opiekuńcza. W tym roku zostanie zwolnionych chyba około 15 tysięcy pracowników. Lilith – biorąc pod uwagę z jakiego adresu piszesz powinnaś być bardziej powściągliwa w wyrażaniu opinii. Nie jestem w żaden sposób związany z TP S.A. ale zawsze jestem obsługiwany wzorcowo a dzieje się tak ponieważ moje spory z nimi nierzadko kończące się awanturami przeszły w moim oddziale do legendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus59 Re: prezes TP SA ma wizje ? IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 11:10 Powściągliwosć to coś nienaturalnego - a po za tym co do tego ma miasto K...Jeszcze trochę i obudzimy się nie tylko w nie w swoim "KRAJU" -ale w zbawiennej EUROPIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś