Gość: Insider Re: Orlen wycofa się z Niemiec? IP: *.orlen / 217.5.176.* 04.03.05, 14:38 Test Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlaingnoranta11 Re: Orlen wycofa się z Niemiec? IP: 68.214.191.* 04.03.05, 15:23 A tak pieli ignoranci o wyzszosci slowianskiej gospodarki i o ekspansji. Ale to w koncu POLNISCHE WIRTSCHAFT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: Orlen wycofa się z Niemiec? IP: 80.55.199.* 04.03.05, 15:24 jacy Polacy? co ja mam z tym wspólnego, a też jestem Polakiem? Taki jest rezultat jak komuchy udają biznesmenów. Dać im jeszcze większe premie, przecież jest za co. Mało 600 tys. Milion będzie lepiej. Znieść ustawę kominową bo kilkadziesiąt tysięcy na miesiąc to za mało. Jak mu mało to niech idzie kopać złoto. Będzie miał więcej czerwony darmozjad. Jak Roman zostanie premierem to sie czerwonym ryjom skończy Odpowiedz Link Zgłoś
komentator Czarni 04.03.05, 19:22 Gość portalu: demokrata napisał(a): >Jak Roman zostanie premierem to sie czerwonym ryjom skończy Jasne, czarni dostana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stadek BZDURA! 280.000 za stację IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.03.05, 20:06 benzynową. Za takie pieniądze trudno w połnocnych Niemczech kupić domek na malutkim (500m2) gruncie. A oni kupili stację benzynową. Przy ulicy, z podjazdem i infrastukturą. Kto nie widział, tego szczęście. W sam raz do tankowania Trabantów. Tylko że tych już nie ma. Ja widziałem już wiele takich stacji. To najmniejsze, najstarsze i najgorsze stacje w okolicy. W porównaniu z nowymi stacjami np. we Wrocławiu wyglądają jak świeżo pomalowana i ozdobiona orłem ruina. Jedynym plusem tych stacji (dla mnie) to fakt, że sprzedają Zywca (1 Euro/puszka). Poza tym są pożałowania godne. Tak jak i decyzje zarządu Orlenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Niemieckie wladze w Orlen. Lista. IP: *.h.pppool.de 04.03.05, 20:20 www.orlen.de/dorf/ob/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Niemieckie wladze w Orlen. Lista. IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.05, 21:40 Miasto Orlen w Niemczech he he Patrzcie pod www.orlen-deutschland.de Odpowiedz Link Zgłoś