Dodaj do ulubionych

Orlen wycofa się z Niemiec?

• Gość: Insider Re: Orlen wycofa się z Niemiec? IP: *.orlen / 217.5.176.* 04.03.05, 14:38
      Test
    • Gość: dlaingnoranta11 Re: Orlen wycofa się z Niemiec? IP: 68.214.191.* 04.03.05, 15:23
      A tak pieli ignoranci o wyzszosci slowianskiej gospodarki i o ekspansji. Ale to
      w koncu POLNISCHE WIRTSCHAFT.
    • Gość: demokrata Re: Orlen wycofa się z Niemiec? IP: 80.55.199.* 04.03.05, 15:24
      jacy Polacy? co ja mam z tym wspólnego, a też jestem Polakiem? Taki jest
      rezultat jak komuchy udają biznesmenów. Dać im jeszcze większe premie, przecież
      jest za co. Mało 600 tys. Milion będzie lepiej. Znieść ustawę kominową bo
      kilkadziesiąt tysięcy na miesiąc to za mało. Jak mu mało to niech idzie kopać
      złoto. Będzie miał więcej czerwony darmozjad. Jak Roman zostanie premierem to
      sie czerwonym ryjom skończy
      • komentator Czarni 04.03.05, 19:22
        Gość portalu: demokrata napisał(a):

>Jak Roman zostanie premierem to sie czerwonym ryjom skończy

Jasne, czarni dostana.
    • Gość: stadek BZDURA! 280.000 za stację IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.03.05, 20:06
      benzynową. Za takie pieniądze trudno w połnocnych Niemczech kupić domek na
      malutkim (500m2) gruncie. A oni kupili stację benzynową. Przy ulicy, z podjazdem
      i infrastukturą. Kto nie widział, tego szczęście. W sam raz do tankowania
      Trabantów. Tylko że tych już nie ma. Ja widziałem już wiele takich stacji. To
      najmniejsze, najstarsze i najgorsze stacje w okolicy. W porównaniu z nowymi
      stacjami np. we Wrocławiu wyglądają jak świeżo pomalowana i ozdobiona orłem
      ruina. Jedynym plusem tych stacji (dla mnie) to fakt, że sprzedają Zywca (1
      Euro/puszka). Poza tym są pożałowania godne. Tak jak i decyzje zarządu Orlenu.
      • Gość: Borek Niemieckie wladze w Orlen. Lista. IP: *.h.pppool.de 04.03.05, 20:20
        www.orlen.de/dorf/ob/
        • Gość: Rysiu Re: Niemieckie wladze w Orlen. Lista. IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.05, 21:40
          Miasto Orlen w Niemczech he he
          Patrzcie pod www.orlen-deutschland.de
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka