Dodaj do ulubionych

Brok-Strzelec sprzedał browary Duńczykom

IP: *.acn.waw.pl 04.04.05, 21:38
"Akcjonariusze Broka-Strzelca na poniedziałkowej sesji zareagowali na te wieści optymistycznie - kurs wystrzelił w górę o ponad 10 proc., by skończyć sesję ze stratą 2 proc."

czyli strata jest reakcja optymistyczna????
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Walesa dobrze zrobil, ze nie chce podrozowac IP: *.hsd1.ma.comcast.net 04.04.05, 21:49
      wspolnie z niemoralnym pijaczkiem.
      • Gość: ciekawy Re: Walesa ... kto to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 17:43
        ten gosc?
        • Gość: A z Gd wracaj do szkoly, smieciu ! IP: 82.141.243.* 07.04.05, 16:55
          jeslis ciekawy ....
    • Gość: piwosz Re: Brok-Strzelec sprzedał browary Duńczykom IP: *.metronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 13:34
      To zależy, spółka spłaci kredyty ale faktycznie przestanie istniec. Czyli
      akcjinariusze dobrze zareagowali
    • Gość: EDWARD G. Polska dziesiątą potęgą świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 21:44
      No, w końcu udało nam się.
    • Gość: bryan-koszalin Re: Brok-Strzelec sprzedał browary Duńczykom IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 07.04.05, 13:43
      A moim zdaniem powinno sie pozwalniac wszystkich co siedza na tych górnych
      szczebelkach i napychaja swe kieszenie pieniedzmi to tylko przez nich browar
      traci przypomnijmy sobie jak było wczesnie przed laty a teraz?? Ludzie o czym
      my tu mówimy porównanie takiego Browaru w Koszanie do innych polskich
      producentów piwa nie ma senu: Maszyny produkcyjne, wuzki widłowe jak i reczne
      (paleciaki)wszystko sie psuje zastepujac to czesciami używanymi (bo tańsze),
      Piwo z produkcji układane jest na paletach recznie przez ludzi gdzie tu XXI
      wiek bo napewno nie w Browarze tylko czekac :/ i patrzec aż zacznie sie sypac i
      nie bedzie pieniędzy skad wziaść
    • Gość: Artur z Gdanska Pijcie AMBER ! - ostatnie polskie piwo IP: 82.141.243.* 07.04.05, 16:54
      Warzone w bielkowku pod Gdanskiem. W Gdansku go sie nie dostanie bo to piwo
      kaszubskie, w Gdyni za to jest go duzo i jest swietne. Mowie to Wam, ja, Polak
      siedzacy w Dublinie i pijacy irlandzki syf piwem zwany.
    • Gość: Piter Re: Brok-Strzelec sprzedał browary Duńczykom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:37
      JA CHCĘ BROKA, JA CHCĘ BROKA, JA CHCĘ BROKA, JA CHCĘ BROKA, JA CHCĘ BROKA, JA CHCĘ BROKA!!!!!!!!!!!!!! Brok to najlepsze piwo na świecie! Jak nie będzie Broka to żadnego piwa nie będę pił!!!
      Wynocha z tym ścierwem Faxem!!
    • Gość: Jasiupanda Re: Brok-Strzelec sprzedał browary Duńczykom IP: *.icpnet.pl 27.06.05, 17:27
      Mam madzieje ze marka Brok nie zniknie z rynku.Piwo Brok Sambor Export jest
      najlepszym piwem, gdyby FaXe je wypromowało to podbilo by nasz rynek.
    • Gość: Aleksandrov Re: Brok-Strzelec sprzedał browary Duńczykom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:38
      Brok dobrze zrobil, gdyz stalby sie niewyplacalny.. a teraz ma sznasę na zyski w
      innej branży..
    • Gość: xsawer Re: Brok-Strzelec sprzedał browary Duńczykom IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.05, 21:15
      Coście zrobili z piwem "sambor"?
      To było jedno z najlepszych piw o pięknym chmielowym smaku. Dzisiaj kupiłem,
      łyknąłem i ... okazało się być zwykłą berbeluchą jakiej pełno na półkach.
      Butelka też się zmieniła.Niestety, ale ubył wam jeden, a może kolejny klient.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka