Dodaj do ulubionych

Prywatne odrzutowce Lufthansy

13.04.05, 17:48
Lecialem raz Gulfstreamem NetJetu (jako jeden z 12tu dziennikarzy na
inauguracyjnym locie prasowym!) Ech! zeby tak co dzien! :-(((
Obserwuj wątek
    • Gość: u Re: Prywatne odrzutowce Lufthansy IP: *.cec.eu.int 13.04.05, 17:59
      to ty jestes dziennikarzem ?????
      • meerkat1 Re: Prywatne odrzutowce Lufthansy 13.04.05, 18:06
        No tak sie sklada. I radiowcem. od Cwiercwiecza (VOA) ! :-((((((((((

Ale lotowskim ATR-em tez lecialem. I to dwa razy! (z K-c do Frankfurtu)

PIERWSZY i OSTATNI!
        • Gość: Zza Big Wody Srali muchy będzie wiosna, lepiej trawka...itd IP: *.union01.nj.comcast.net 13.04.05, 19:06
          Pardon ale...
          KAŻDE porównanie SZCZEGÓLNIE kogoś kto mieni się być DZIENNIKARZEM (czyt.
          profesjonalistą informacyjnym) powinno mieć pozory rzetelności. A NIE MA.
          To co napisał mój poprzednik to są KOSZAŁKI-OPAŁKI.

Jak widać tutaj:
          www.batesjet.com/
          Samoloty marki Gulfstream NIE SŁUŻĄ zasadniczo do przewozu publiki z walizami z
          Frankfurtu do Katowic i podobnych miejsc. ICH PODSTAWOWĄ CECHĄ MA BYĆ:
          L-U-K-S-U-S czyli
          www.gulfstreamjetsforsale.com/
          www.netjets.com/Fleet/Gulfstream_200.asp
          co kosztuje ale gentelmeni nie rozmawiają o pieniadzach:
          "NetJets fractional shares start at $396,875 for a 1/16 interest"
          www.netjets.com/The%20NetJets%20Program/cost.asp
          Do przewozu publiki z siatami i walizami służą ZNACZNIE tańsze samoloty klasy
          autobusik o nazwie ATR 72
          www.atraircraft.com/asset72200.htm gdzie bajery i wygoda jest rzeczą
          WTÓRNĄ a pierwszorzędną jest KOSZT.

Pomijam cechy techniczne że jeden to "jet" a drugi "turbo-prop" oraz ilość i
          jakość nawtykanych krzesełek...
          • polski_francuz Badz 13.04.05, 21:29
            czlowiek. Czy Ty pamietsz nazwy wszystkich samolotow jakimi latales? Czy
            dziennikarz musi pamietac nazwy wszystkich samochodow jakimi jechal?

Ulatwijmy zadanie. Czy pamietasz nazwska wszystkich dziewczyn z jakim poszedles
            do lozka?

PF
    • Gość: mario Re: Prywatne odrzutowce Lufthansy IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 13.04.05, 19:06
      A ja myslalem merkat ze jestes Napoleonem
    • Gość: Procur Re: Prywatne odrzutowce Lufthansy IP: *.u.mcnet.pl 14.04.05, 10:40
      Stary. Moj kumpel pracuje dla NetJets w Stanach. Miałem raz okazję z nim lecieć
      Gulfstreamem V, najnowszy model. Sztuka warta 50 mln.$. To jest dopiero sprzęt.
      Siedziałem również za cockpitem. Pilot ma tzw. head up display. I co Ty na to?
      • Gość: Zza Big Wody Frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrum. IP: *.union01.nj.comcast.net 14.04.05, 13:40
        Nie mam tyle kasy więc dziękuję, postoję sobie jak zwykle na przystanku 1-ki z
        teczką w której mam jabłko i kanapkę. Pomachasz mi z góry jak będziesz z kolegą
        przelatywał górą popijając drinki z kryształów dzwoniących kosteczkami lodu
        wkładanymi tam drobnymi palcami długonogiej laseczki w mini mundurku??
    • Gość: lotnik Re: Prywatne odrzutowce Lufthansy IP: 198.63.192.* 14.04.05, 16:20
      zawsze beda powstawaly linie lotnicze oferujace luksus dla bogaczy. przyjdzie
      maly kryzys w lotnictwie i kazdy bogacz przesiada sie do zwyklej lini. takich
      lini byly setki. 99% z nich bankrutuje. sukces odnosza tylko linie zapewniajace
      loty dla zwyklych lini lotniczych. i bzdury wciskane przez linie litnicze typu
      biznes klasa sie najlepiej olaca to po prostu smiech.
      • Gość: star alliance Re: Prywatne odrzutowce Lufthansy IP: 212.65.27.* 14.04.05, 17:23
        masz pojecie o lotnictwie ...lach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka