meerkat1 13.04.05, 17:48 Lecialem raz Gulfstreamem NetJetu (jako jeden z 12tu dziennikarzy na inauguracyjnym locie prasowym!) Ech! zeby tak co dzien! :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: u Re: Prywatne odrzutowce Lufthansy IP: *.cec.eu.int 13.04.05, 17:59 to ty jestes dziennikarzem ????? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Prywatne odrzutowce Lufthansy 13.04.05, 18:06 No tak sie sklada. I radiowcem. od Cwiercwiecza (VOA) ! :-(((((((((( Ale lotowskim ATR-em tez lecialem. I to dwa razy! (z K-c do Frankfurtu) PIERWSZY i OSTATNI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zza Big Wody Srali muchy będzie wiosna, lepiej trawka...itd IP: *.union01.nj.comcast.net 13.04.05, 19:06 Pardon ale... KAŻDE porównanie SZCZEGÓLNIE kogoś kto mieni się być DZIENNIKARZEM (czyt. profesjonalistą informacyjnym) powinno mieć pozory rzetelności. A NIE MA. To co napisał mój poprzednik to są KOSZAŁKI-OPAŁKI. Jak widać tutaj: www.batesjet.com/ Samoloty marki Gulfstream NIE SŁUŻĄ zasadniczo do przewozu publiki z walizami z Frankfurtu do Katowic i podobnych miejsc. ICH PODSTAWOWĄ CECHĄ MA BYĆ: L-U-K-S-U-S czyli www.gulfstreamjetsforsale.com/ www.netjets.com/Fleet/Gulfstream_200.asp co kosztuje ale gentelmeni nie rozmawiają o pieniadzach: "NetJets fractional shares start at $396,875 for a 1/16 interest" www.netjets.com/The%20NetJets%20Program/cost.asp Do przewozu publiki z siatami i walizami służą ZNACZNIE tańsze samoloty klasy autobusik o nazwie ATR 72 www.atraircraft.com/asset72200.htm gdzie bajery i wygoda jest rzeczą WTÓRNĄ a pierwszorzędną jest KOSZT. Pomijam cechy techniczne że jeden to "jet" a drugi "turbo-prop" oraz ilość i jakość nawtykanych krzesełek... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Badz 13.04.05, 21:29 czlowiek. Czy Ty pamietsz nazwy wszystkich samolotow jakimi latales? Czy dziennikarz musi pamietac nazwy wszystkich samochodow jakimi jechal? Ulatwijmy zadanie. Czy pamietasz nazwska wszystkich dziewczyn z jakim poszedles do lozka? PF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Prywatne odrzutowce Lufthansy IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 13.04.05, 19:06 A ja myslalem merkat ze jestes Napoleonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Procur Re: Prywatne odrzutowce Lufthansy IP: *.u.mcnet.pl 14.04.05, 10:40 Stary. Moj kumpel pracuje dla NetJets w Stanach. Miałem raz okazję z nim lecieć Gulfstreamem V, najnowszy model. Sztuka warta 50 mln.$. To jest dopiero sprzęt. Siedziałem również za cockpitem. Pilot ma tzw. head up display. I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zza Big Wody Frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrum. IP: *.union01.nj.comcast.net 14.04.05, 13:40 Nie mam tyle kasy więc dziękuję, postoję sobie jak zwykle na przystanku 1-ki z teczką w której mam jabłko i kanapkę. Pomachasz mi z góry jak będziesz z kolegą przelatywał górą popijając drinki z kryształów dzwoniących kosteczkami lodu wkładanymi tam drobnymi palcami długonogiej laseczki w mini mundurku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: Prywatne odrzutowce Lufthansy IP: 198.63.192.* 14.04.05, 16:20 zawsze beda powstawaly linie lotnicze oferujace luksus dla bogaczy. przyjdzie maly kryzys w lotnictwie i kazdy bogacz przesiada sie do zwyklej lini. takich lini byly setki. 99% z nich bankrutuje. sukces odnosza tylko linie zapewniajace loty dla zwyklych lini lotniczych. i bzdury wciskane przez linie litnicze typu biznes klasa sie najlepiej olaca to po prostu smiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star alliance Re: Prywatne odrzutowce Lufthansy IP: 212.65.27.* 14.04.05, 17:23 masz pojecie o lotnictwie ...lach Odpowiedz Link Zgłoś