Gość: roman Re: Trójka pożegnała się z Krzysztofem Skowroński IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.08.02, 12:36 wielka szkoda, wydaje się że za chwilę Trójka przestanie być legendarną Trójką a stanie się tuzinkową stacją modelu komercyjnego z obowiązującym stylem "Ruda posuń się......." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vigo rereformatorzy IP: *.ipis.zabrze.pl 16.08.02, 12:40 ten caly laskowski to mi lapinskiego przypomina. od poczatku ich deklaracji o reformowaniu sa protesty lapinskiego rozumiem - lekarz p...millera, a laskowski? niestety ta niezwykla operacje powierzono jakims sfrustrowanym konowalom - a pacjentka musi zejsc dla zasady, zeby mozna bylo powiedziec ze faktycznie sie zle miala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Trójka pożegnała się z Krzysztofem Skowroński IP: 212.160.240.* 16.08.02, 12:45 pięknie, po prostu pięknie.... Pan WL jest moim faworytem od czasu gdy wydał zakaz wstępu dla Miecugowa do radia z okazji niepochlebnej oceny w pocie wymyślonych sygnałów dźwiękowych. Nie wiem tylko czy napisać żenada czy raczej jednak ŻENADA... a p. Skowro`ńskiemu życzę żeby razem z coraz mniejszą grupą wiarygodnych ludzi radia zdecydowali się na własną piracką stację... najwyższa pora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronx marny koniec mediów p. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.08.02, 13:17 Ponieważ mamy do czynienia z mediami publicznymi, nasz (słuchaczy) głos na pewno nie zostanie wzięty pod uwagę. Publiczne radio i TV nie długo nie będą miały widzów i słuchaczy, a podnoszony abonament zapewni im dobrobyt. Przestaje słuchać "3". A tak na margonesie, ponieważ p. Laskowsiaski wydaje moje pieniądze, to chciałbym wiedzieć, co za tajemnicze przyczyny zadecydowały o tychże zmianach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus5 Chwastek do Trójki!!! IP: *.tpnet.pl 16.08.02, 13:22 trzeba przenieść (dyscyplinarnie)płka Chwastka do Trójki. Na radiu się nie zna (najwyżej na radioatcji) ale wygarnie komu trzeba i w TV pokażą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ansza Re: Trójka pożegnała się z Krzysztofem Skowroński IP: LDNWSF* / 193.195.87.* 16.08.02, 13:54 Ja mysle, ze wladza polityczna pozbywa sie niewygodnych dziennikarzy. Pienkowska, powinna raczej zajac sie programami dla gospodyn domowych niz prawdziwym dziennikarskim. Dymisja Skowronskiego jest kolejnym przejawem wyjakowej bezczelnosci obecnej ekipy rzadzacej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: windyga Re: Trójka pożegnała się z Krzysztofem Skowroński IP: *.miasto.gdynia.pl / 192.9.201.* 16.08.02, 14:00 To bardzo smutn wiadomość. Kudy pani Pieńkowskiej do klasy Skowrońskiego! Kudy Laskowskiemu do klasy poprzedników... Ale mam kolejną smutna wieść, choć na razie jest to nieoficjalna plotka, która usłyszałam z kręgów radiowych - Grzegorz Wasowski - tak syn Jerzego, dowcipny, charakterystyczny, świetny, ten , który prowadził w sobotnie poranki cudną kuchnię z zagadkami - znika z jesiennej ramówki. Co oni w tej trójce wyprawiają?!!!!! Jeszcze jak zabiora Piotra Barona, nie daj Bóg, to przestane słuchac radia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus5 Ratujmy co się da IP: *.tpnet.pl 16.08.02, 14:15 Ludziska!!! W domowych archiwach macie na pewno jakieś stare trójkowe nagrania.Trzeba z tego porobić jakieś mpegi czy cóś (średnio sie na tym znam) i udostępnić w sieci, trzeba na bieżąco nagrywać wszystko co jeszcze ma jakąś wartość. Za parę miesięcy łatwiej będzie o kości dinozaura. Odpowiedz Link Zgłoś
windyga Re: Trójka pożegnała się z Krzysztofem Skowroński 16.08.02, 14:08 Smutna bardzo wiadomość. Mam kolejną, choć ma status plotki z dobrze poinformowanych, radiowych źródeł, że także pan Grzegorz Wasowski ( syn Jerzego, Starszego Pana), dowcipny, kulturalny, charakterystyczny - znika wraz ze swoja sobotnia kuchnia z zagadkami - z jesiennej ramówki. Jesli tak, to ja wysiadam z tego pociagu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Trójka pożegnała się z Krzysztofem Skowroński IP: 10.30.1.* 16.08.02, 14:24 Coraz więcej na antenie w zamian Rokosa czyli pluj lista przerywana debilnymi komentarzami. A Baron nie odejdzie bo on to radio lubi a mi wcale nie byłoby go żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus5 GW popiera Smolara? IP: *.tpnet.pl 16.08.02, 14:23 Ktoś wyżej napisał ,że GW popiera Smolara. Wstyd!!! Kiedyś GW była na rynku prasowym tym czym Trójka na radiowym. Wygląda na to,że i GW dobiera sobie pupili na zasadzie BMW (nieobeznanym objaśniam:Bierny, Mierny ale Wierny) Najważniejsze,że "czytalność" rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: GW popiera Smolara? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 14:28 Jasne, ze popiera. Smolar to przeciez osoba zwiazana ze srodowiskiem Unii Wolnosci - partii inteligenckiej - jak sama lubi siebie nazywac. Swoja droga warto byloby spytac sie Frasyniuka, na ile jest w stanie podpisac sie pod dzialaniami czlowieka, ktory niszczy jedyny popularny, ale nie durnowaty eter w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: GW popiera Smolara? IP: 10.30.1.* 16.08.02, 14:38 Po konferencji Laskowskiego dot. nowej ramówki GW zamieściła notkę 2 x krótszą niż PAP wycinając z niej wszystkie fakty wskazujące na komercjalizacje 3. Wyglądało to tak :" Słuchacz protestują przeciwko zmianom, w nowej ramówce wracają kultowe audycje takie jak : Muzyczna poczta UKF i Teatrzyk Zielone Oko " Czyli czepiają się głąby a przecież jest tak pięknie i ambitnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki Re: GW popiera Smolara? IP: *.man.polbox.pl 16.08.02, 14:41 Nie jestem (nie byłem) regularnym słuchaczem 3, ale jak niedawno usłyszałem w niej głos M. Rokosa (znany mi z Zetki - w swoim czasie jedyna stacja jaką odbierało stare radio w akademiku, w którym mieszkałem)- to pomyślałem, że chyba nie tędy droga. Nowa 3 nigdy nie osiągnie popularności Zetki, czy RMF tylko straci garstkę swoich najwierniejszych słuchaczy (a moze właśnie o to chodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrMa Re: GW popiera Smolara? IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 16.08.02, 14:53 Nie wiem o co ten caly krzyk rozpaczy, panowie inteligenci (tak siebie przedstawiacie) Sprawa Trójki winduje sie do problemu nr 1 w Polsce. Otwórzcie swoje bękitne oczęta, rozejrzyjcie sie wokół siebie, a może zobaczycie że to tylko element w programie spłycania intelektualnego w Polsce. Amerykanizujemy sie, hamburger, rap, tischert i pogoń za szmalem. Rekiny za dużym, płotki za centem. Tak ma być, nie możemy odstawac. A rządzić nami będą wybrańcy. Oni wiedzą najlepiej co masom potrzeba, leniwym kreskówki, ekspansywnym "palenie gum" w kradzionych samochodach.To dla młodzieży. Starsi niech sobie nagotują garnek zupy i na nieszpory. Ktoby tam chciał doszukiwać sie tresci intelektualnych w eterze, nie wystarczą plotki z życia wyższych sfer? A propos Pani Pieńkowskiej, pewno została członkinią elitarnego klubu kobiet nr "1". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Trójka pożegnała się z Krzysztofem Skowroński IP: *.chello.pl 16.08.02, 15:03 Nie lubilam pani Pienkowskiej w telewizji, mialam nadzieje, ze w Trojce jest tymczasowo a pan Skowronski jest tylko na urlopie, nawet zastanawialam sie, kiedy wreszcie wroci i da sie sluchac porannych rozmow. Niestety. Dzisiejsza wiadomosc bardzo mnie zmartwila. Pienkowska zupelnie nie ma klasy i rozpaczliwie probuje nasladowac profesjonalnych dziennikarzy. Czekam z niecierpliwoscia, kiedy zmieni sie dyrekcja Trojki i wszystko wroci do normy. Na razie pan Laskowski niszczy niefrasobliwie to swietne, klimatyczne i jedyne w swoim rodzaju radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Trójka pożegnała się z Krzysztofem Skowroński IP: 62.233.167.* 16.08.02, 15:10 > Czekam z > niecierpliwoscia, kiedy zmieni sie dyrekcja Trojki i wszystko > wroci do normy. Na razie pan Laskowski niszczy niefrasobliwie to > swietne, klimatyczne i jedyne w swoim rodzaju radio. Tak jak wczesniej niszczyl je dyrektor Olszanski. Czekajmy wiec moze nie na zmiane dyrekcji lecz prezesow, ktorzy stoja ponad nia. Wlacznie z superdyrektorem Polskiego Radia E. Smolarem, ktory cala te zenade wymyslil, gdy byl wiceprezesem zarzadu. (skoro byl taki dobry, to czemu nie zostal na druga kadencje w zarzadzie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Trójka pożegnała się z Krzysztofem Skowroński IP: 10.30.1.* 16.08.02, 15:37 GW dość często ostatnio zamieszcza komentarze z forum do swoich artykułów. Ciekawe czy ten wątek się pojawi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bognik Re: Trójka pożegnała się z Krzysztofem Skowroński IP: *.89.232.adsl.cistron.nl 16.08.02, 15:39 Nowe radio ma, drodzy panstwo, trafiac do "mlodego pokolenia", trafiac w "gust publiczny". Wyszlismy z mody - inteligentni sluchacze, nasz gust to przezytek. Jestesmy zaledwie procencikiem, wobec otaczajacej nas nijakosci. Kultura dostawala regularnie w tylek, to teraz mamy - "enetelegencje" co nami wlada. Nie zapominajmy, ze sami ja wybralismy.A Polak i przed szkoda i po szkodzie glupi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Trójka pożegnała się z Krzysztofem Skowroński IP: *.ncl.ac.uk 16.08.02, 16:42 Wszystko dla wszystkich - to juz bylo! Klucz to docierac do OKRESLONEJ grupy. Trojka taka byla (i moze jest ale nie wiem bo jestem zagranica). Taka klase i marke buduje sie latami. Kto chce innej Trojki? Kto jest tym "masowym sluchaczem"? I czy ten "masowy" na prawde nie ma czego sluchac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany Re: Trójka pożegnała się z Krzysztofem Skowroński IP: *.isd.wol.net.pk / 202.154.242.* 16.08.02, 16:51 panie laskowski, jednym slowem DNO!!!!!!!!! zatrudnienie pienkowskiej to kompletna zaglada radia, a trojki w szczegolnosci wracaj pan tam gdzie miejsce twoje, do moskwy, nie chce wzorcow moskali w kneblowaniu wolnego slowa w swoim domu, dlatego przestaje sluchac waszego programu, chociaz alternatywy nie ma... przepraszam pania pienkowska, ale na dziwiek jej sluzalczego glosu zbiera mi sie na wymioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Skowroński był słaby IP: *.bajana.kom-net.pl 16.08.02, 17:17 Gość portalu: michal napisał(a): > Kolejna postac klasycznej trojki odchodzi... Skowroński przyszedł do Trójki niedawno z Radia Zet, więc nie jest "klasyczną" postacią. Prawdę mówiąc był słaby (nie potrafił wycisnąć z rozmówcy tego, co ten chciał ukryć) i ja też bym go zwolnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus5 Re: Skowroński był słaby IP: *.tpnet.pl 16.08.02, 18:24 > > Skowroński przyszedł do Trójki niedawno z Radia Zet, więc nie > jest "klasyczną" postacią. Prawdę mówiąc był słaby (nie potrafił > wycisnąć z rozmówcy tego, co ten chciał ukryć) i ja też bym go > zwolnił. Że Skowroński był słaby to fakt. Czepiał się słówek zupełnie nie zważając na sens wypowiedzi.Miałem wrażenie,że chodziło mu głównie o to żeby zabłysnąć na tle rozmówcy.Pieńkowskiej bym sie nie czepiał. Ktoby odmówił na jej miejscu (no chyba,że wykopali Skowrońskiego specjalnie po to żeby zrobić miejsce dla niej) Odpowiedz Link Zgłoś