zwolennik_po 21.09.05, 20:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciej Re: Coraz więcej firm lokuje swoje ośrodki usługo IP: *.insidemedia.net 21.09.05, 21:20 Niech Bog nas broni przed tym oszolomem. Rydzyk to diabel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AleDuchaNieGascie Po prostu offset za stare F16 IP: *.kolno.jarsat.pl 21.09.05, 22:35 Czym sie zachwycac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japi To chyba oczywiste w kraju rozwijającym się IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.09.05, 23:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buraki prlu och wy glupie buraki IP: *.hsd1.wa.comcast.net 21.09.05, 23:31 wasz glupi rzad rozdaje pieniadze podatnikow, a ci pakuja do kieszeni plus wszyskie zyski, zero podatkow dla panstwa, brawo, co za fenomen rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
gregmisiorek Re: centrum IBM w Polsce 22.09.05, 00:05 Nie przejmowalbym sie pieniedzmi podatnikow w tym przypadku, jako ze jesli nie Polska, to jest wiele innych krajow chetnych na ugoszczenie firmy z takimi tradycjami. Krakow moze na tym tylko zyskac, a w kolejce powinien byc i Poznan i inne miasta. W skali globalnej jest to bardzo drobne wydarzenie, bo przy Indiach, Chinach, Izraelu i tuzinie innych panstw osrodek w Krakowie jest na razie dosc skromny, ale od czegos nalezy zaczac. Przy istniejacej technologii na prawde nie ma zbyt duzego znaczenia, gdzie dana osoba jest ulokowana fizycznie. Nie jestem tu osoba zupelnie niezainteresowana, bo choc obecnie poza krajem, to jak najbardziej interesuja mnie takie informacje. Kto wie, moze kiedys tam zawitam. Jestem pewien, ze Krakow jest atrakcyjniejszy niz niektore amerykanskie miasta i miasteczka, w ktorych pracuja IBMers, bo jest nas w USA coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziku Re: centrum IBM w Polsce IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.05, 02:18 brawo - AEGEE popiera IBM www.aegee.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
balcerowiczz Re: Coraz więcej firm lokuje swoje ośrodki usługo 22.09.05, 04:28 no i bardzo dobrze - na tym polega kapitalizm - komunie mówimy NIE!!! Te firmy, które tu się lokują zapewne wybudują w Polsce wkrótce drogi i nawet metro w Warszawie, jeżeli stwierdzą, że jest na to zapotrzebowanie. Do tej pory jest to robione z naszych podatków, a TAK YĆ NIE MOŻE. Sprywatyzować, a jak nie to zaorać. Odpowiedz Link Zgłoś