Gość: sodoma IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 10.10.05, 07:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek "Wyborcze" fantazje IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 10.10.05, 07:32 "Wyborcza" jak zwykle dramatyzuje. 825 metrów kwadratowych to nie jest luksus. Jak "Wyborcza" opisywała swój nowy budyenek to oprócz bambusowych gajów było tam dużo więcej niż 825 metrów kwadratowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llas Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:37 Ciekawe czy dożyję takiej chwili w której ktoś przymknie guru tej mamiącej ludzi sekty. W końcu Rydzyk i jego ludzie to mistrzowie głębokiej psychomanipulaci a organizacja Rydzyka wyczerpuje znamiona sekty. Cechy specyficzne sekty: www.kulty.info/art/3 Nic dodać mało ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 09:08 Gość portalu: llas napisał(a): > Ciekawe czy dożyję takiej chwili w której ktoś przymknie guru tej mamiącej > ludzi sekty. W końcu Rydzyk i jego ludzie to mistrzowie głębokiej > psychomanipulaci a organizacja Rydzyka wyczerpuje znamiona sekty. Obawiam sie, ze nikt nie zamknie, bo dla Kosciola RM to kura znoszaca zlote jajka. RM daje kosciolowi nie tylko pieniadze, ale rowniez wplywy polityczne, ale i tak wszystko sprowadza sie do pieniedzy, bo jak ma sie wplywy to ma sie pieniadze. Boli mnie jedynie, ze Kosciol jest tak krotkowzroczny. Dzialalnosc O.R. skutecznie odstrecza od Kosciola mlodziez, tak wiec za 20-50 lat bedzie pewnie w Polsce wiecej wyznawcow O.Rydzyka ale mniej wyznawcow Chrystusa. Dla biskukow widac nie ma to wielkiego znaczenia, za 20-50 lat nie beda juz stapac po tej ziemi, wiec maja to w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 09:39 miss.take napisała: > Boli mnie jedynie, ze Kosciol jest tak krotkowzroczny. Dzialalnosc O.R. > skutecznie odstrecza od Kosciola mlodziez, tak wiec za 20-50 lat bedzie pewnie > w > Polsce wiecej wyznawcow O.Rydzyka ale mniej wyznawcow Chrystusa. > Dla biskukow widac nie ma to wielkiego znaczenia, za 20-50 lat nie beda juz > stapac po tej ziemi, wiec maja to w nosie. Obys dozyl i odszczekac nie zapomnij! :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 11:52 studioturos napisał: > Obys dozyl i odszczekac nie zapomnij! :) Nie bede musial odszczekiwac. Dane statystyczne i socjologia sa dla Kosciola nieublagane. Coraz mniej Polakow okresla siebie jako wierzacych i praktykujacych, Radio Maryja mogloby moze ten proces spowolnic ale Rydzyk Tadeusz woli raczej topic PO niz ratowac tonacych, ktorzy poszukuja wiary, a ktorzy laduja a objeciach Sai Baby czy innych hohsztaplerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabinowtz zlewackie michniki mają pierdla ??? IP: *.block.alestra.net.mx 10.10.05, 11:59 jedyna w 100 proc. polska stacja telewizyjna sola w oku poskojezycznego, kosmopolitycznego zlewactwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: zlewackie michniki mają pierdla ??? 10.10.05, 12:15 Gość portalu: rabinowtz napisał(a): > jedyna w 100 proc. polska stacja telewizyjna > sola w oku > poskojezycznego, kosmopolitycznego > zlewactwa !!! O naiwny! jaka w 100% polska? Ta stacja wyrzadza Polsce taka krzywde hodujac rzesze fanatykow, ze czasami mysle, ze to musi byc sprawka zlych ruskich i zlych niemcow, ktorzy knuja jak nas oslabic. Ale chyba sie za duzo Radia Maryja nasluchalem, bo staje sie paranoikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: zlewackie michniki mają pierdla ??? 10.10.05, 13:20 Gość portalu: rabinowtz napisał(a): > jedyna w 100 proc. polska stacja telewizyjna > sola w oku > poskojezycznego, kosmopolitycznego > zlewactwa !!! To jest prawdziwa telewizja???????? To telewizja należąca do oszusta i złodzieja!!!!!!!!!!!!!! To niedługo będzie najbogatszy człowiek świata... za nasze pieniądze... a miał pomagać innym... g.... prawda... księża kiedyś żyli jak asceci i wszystko co mieli biednym oddawali a tu kolejny przyklad czlowieka ktory zostal ksiedzem w celach zrobienia dobrego interesu przy nieplaceniu podatkow i nie rozliczaniu sie z fiskusem. tego czlowieka stac na wiele rzeczy a tak naprawde nikt nie wie ile on ma bo to zlodziej i oszust Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do paola_23 10.10.05, 20:54 Moje gratulacje dla "zlotoustej" za najlepszy belkot miesiaca! Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: zlewackie michniki mają pierdla ??? 10.10.05, 21:14 Gość portalu: rabinowtz napisał(a): > jedyna w 100 proc. polska stacja telewizyjna > sola w oku > poskojezycznego, kosmopolitycznego > zlewactwa !!! To jest dokladnie to. Niezaleznie od tego, czy sie z tym zgadzasz czy nie, bez pluralizmu nie ma demokracji. W Polsce 85% prasy nalezy do Niemiecow. Przeciez to jest gigantyczny monopol i gigantyczne pranie mozgow. I oto jeden O.Rydzyk zdolal postawic male i naprawde niezalezne i jedyne w Polsce imperium (oh, jak to slowo pieknie brzmi) medialne. Rorprzestrzenia informacje sprzeczne z informacjami rozprzestrzenianymi przez niemieckie gazety, gadzinowki ( tak nazywano gazety wydawane przez hitlerowcow w czasie II WS; wojna sie skonczyla, gadzinowki wrocily ). Coz to za obraza majestatu. I wszystko w imie demokracji, oczywiscie. Porazajace. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: miss.take 10.10.05, 16:58 Takie brednie na temat KK wypowiadane tysiace razy przed toba i beda wypowiadane tysiace razy po tobie - a KK jak isnial tak istnieje i bedzie istnial! Ponoc Chrystus powiedzial: wieki przemina, a noje slowa nie przemina. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: miss.take 10.10.05, 20:09 wet3 napisał: > Takie brednie na temat KK wypowiadane tysiace razy przed toba i beda > wypowiadane tysiace razy po tobie - a KK jak isnial tak istnieje i bedzie > istnial! Ponoc Chrystus powiedzial: wieki przemina, a noje slowa nie przemina. Czy ja pisze, ze KK zaginie???? Pewnie, ze bedzie istnial. Bedzie tylko mniejszy, duzo mniejszy... Radio Maryja ten proces niestety przyspiesza, bo nie koncentruje sie na zatrzymywaniu wiernych, czy przekonywaniu mlodych do Kosciola, a na weszeniu, gdzie w polskim rzadzie zakamuflowali sie zydzi, niemcy, masoni. Pisze te slowa z przykroscia, bo sam jestem katolikiem i to nawet praktykujacym. Co do slow Chrystusa, pewnie, ze nie przemina, problem polega na tym, ze KK jest tylko jednym z wielu wyznan chrzescjanskich. Rownie dobrze moga Jego slowa glosic zielonoswiatkowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fundator_RMiTRWAM Przyjemnie pomyśleć, że jestem jednym z fundatoró IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:58 Każdy może mieć swój udział w tym wielkim dziele. Wystarczy dokonać systematycznego polecenia przelewu na konto Radia Maryja. Tak zrobiłem i mam wygodę, bank pracuje za mnie, (za niewielką opłatą 1zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: miss.take IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 08:08 Doputy będzie miał Rydzyk swoich [ociemniałych] fanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RiEUX Re: miss.take IP: *.devs.futuro.pl 14.10.05, 12:39 Ale mój drogi głąbie. To co powiedział Chrystus, a to szerzy KK to są dwie skrajnie sprzeczne ze sobą rzeczy. A KK tak jak każda sekta z najpiękniejszych idei zrobiła na swój użytek tzw. Dekalog i według tego określa kto dobry, a kto zły, z tym, że Ulegaja temu te najgłupsze (czyt. najwieksze) masy ludzi, którzy nie potrafią kierować sie swoim sumieniem, tylko potrzebują drogowskazów od Czarnego. A już ekstremalnym przejawem tego podejścia jest Rektor, Dyrektor Magnificencja Specjalista od niepokalanych poczeć i innych teologiczno-eklezjalnych dewiactw T.Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeter1 Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:46 Mało wiesz- tylko to, co ci podsunie w misce Wyborcza. Sukces Radia polega nie na polityce, a na przekazie wiary. Tak jest od początku. jest pewna prawidłowość- osoby, ktore przełamią wstępną /po mediach/ niechęć do radia i zaczną go słuchać cały dzień, szybko się do niego przywiązują. Jest mnóstwo takich świadectw. Być może mediom chodzi o to, aby nikt sam nie spróbował... Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 20:22 Gość portalu: zeter1 napisał(a): > Mało wiesz- tylko to, co ci podsunie w misce Wyborcza. Sukces Radia polega nie > na polityce, a na przekazie wiary. Tak jest od początku. jest pewna > prawidłowość- osoby, ktore przełamią wstępną /po mediach/ niechęć do radia i > zaczną go słuchać cały dzień, szybko się do niego przywiązują. Jest mnóstwo > takich świadectw. Być może mediom chodzi o to, aby nikt sam nie spróbował... Osmiele sie stwierdzic, ze znam Radio Maryja leoiej od Ciebie, pochodze z Torunia i wielu moich znajomych pracowalo przy jego narodzinach, jakos nikt nie dotrwal w nim do dnia dzisiejszego. Sluchalem RM wielokrotnie i jakos poza wyrobieniem sobie bardzo nipochlebnego zdania o tym radiu, nie widze niczego innego, czym to radio mnie wzbogacilo. Odstrecza mnie mialkosc intelektualna zapraszanych tam "autorytetow", prymitywne sztuczki socjotechniczne, na ktore moze da sie zlapac kogos po 5 klasach podstawowki, stosowane by zamieszac w glowach mniej wyrobionym sluchaczom. Jeszcze tylko jedno pytanie, czy nie zastanawia Was Radiomaryjowcow dlaczego Ojciec Swiety nie zaszczycil wizyta Radia Maryja kiedy byl w Torumniu? ani nie spotkal sie z Ojcem Redaktorem? Cos z audiencjami Ojca Tadeusza u papieza tez jakos cieniutko bylo... Juz wiem co napiszecie, "to masoni i zydzi nie dopuszczaja Ojca Rydzyka do siebie". Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 21:20 > Jeszcze tylko jedno pytanie, czy nie zastanawia Was Radiomaryjowcow dlaczego > Ojciec Swiety nie zaszczycil wizyta Radia Maryja kiedy byl w Torumniu? ani nie > spotkal sie z Ojcem Redaktorem? Cos z audiencjami Ojca Tadeusza u papieza tez > jakos cieniutko bylo... > Juz wiem co napiszecie, "to masoni i zydzi nie dopuszczaja Ojca Rydzyka do sieb > ie". O.Rydzyk zachowal niezaleznosc. Oficjalna wizyta oznaczalalby: calkowite podporzadkowanie sie a jak widzisz, chlopie :), on jest dalej niezalezny, miss.take Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 21:35 fritz.fritz napisał: > O.Rydzyk zachowal niezaleznosc. Oficjalna wizyta oznaczalalby: calkowite > podporzadkowanie sie a jak widzisz, chlopie :), on jest dalej niezalezny, > miss.take Oj nie ludz sie, pamietam histerie w Radio Maryja i w tzw "srodowisku" kiedy Ojciec swiety ODRZUCIL zaproszenie O.Rydzyka. O. Rydzyk zabiegal o odwiedziny w siedzibie radia do ostatniej chwili ale papiez nie ustapil i w Radio Maryja sie nie pokazal. Odpowiedz Link Zgłoś
a1nd2 ----------------------------papiez tez nie potepil 10.10.05, 22:14 co z tego, ze papiez odrzucil zaproszenie? nikt tego medialnie nie rozglosil. przynajmniej ja tego nie slyszalem. tycmzasem Rydzyk nadal jest ksiedzem, sprawuje msze swiete, a w przerwach bluzga nienawiscia. jakiez to zgodne z naukami chrystusa... co do niezaleznosci jego mediow - zgadza sie, sa one bardzo inne od wiekszosci mediow w polsce. sa w stanie przetrwac i rozwijac sie, bo trafiaja do konkretnej grupy odbiorcow - do starych, biednych, zmeczonych zyciem, potrzebujacych przekazu niechalasliwego, delikatnej (ale nie powaznej) muzyki, ksiedza prowadzacego audycje o lagodnym, cieplym glosie. a do tego potrzebuja wspolnego wrogra, najlepiej wyimaginowanego (zydzi, masoni), od ktorych obroni ich maryja, co zdeptala glowe weza. dziwie sie jak to mozliwe, ze nikt z hierarchow kosciola - ze "swietym" papiezem na czele - nie odcial rydzyka od jego zrodla legitymizacji. powodow jest mnostwo. wystarczy jedno jego przemowienie, w korym glosil nauke na przekor kosciolowi. niech ze ma swoja telewizje i swoje radio, niech mami w nich te zastepy starych, chorych, wykluczonych ludzi, ale niech kosciol nie firmuje tego swoja marka. zeby to zrobic, nie wystarczy odrzucic zaproszenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: ----------------------------papiez tez nie po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:04 O. Rydzyk ma bogosławieństo biskupów jakbyś nie wiedział. Papież wielokrotnie dawał wyrazy sympati dla tego radia i jego słuchaczy. Do innych zarzutów nawet nie będę się odnosił bo poprostu kłamstw nie ma co komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 08:10 Przesańmy pracować i słuchajmy tylko radia rydzyka!wtedy zejdziemy na dno jako kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.pools.arcor-ip.net 11.10.05, 21:27 studioturos napisał: > Obys dozyl i odszczekac nie zapomnij! ======================================= Moze dozyje kiedy Polacy przejza na oczy, opamietaja sie i zastanowia sie do czego to wszystko w Polsce prowadzi. Studioturos nie odgrazuj sie, lepiej zacznij krytycznie patrzec na twöj ograniczony swiat, swiat pelen nienawisci do innaczej myslacych. Sam JP II podczas jednej z wizyt w Polsce naganie i ostro upominal ojca Rydzika za wypaczenia w religi katolickiej, dlaczego przemilczal to kosciöl katolicki w Polsce? Wytlumacz mi to, jest to nowum dla ciebie? W czyim i jakim interesie zostalo to przemilczane w Polsce? Trzeba troche pomyslec, dlaczego ojciec Rydzik musial jechac do Watykanu na spowiedz nie tylko finansöw? Troche pomysl, gdybys podazal/a za innymi z myslami zaczal/a bys inaczej myslec. Fanatyzm zaslepia, ogranicza, cofa i jest bardzo niebespieczny dla spoleczenstwa. Ot widac, jak daleko dochodzicie, jeszcze troche Polska stanie sie rajem ale jakim? Polski cud katolicki: nienawisc, rasizm, zazdrosc, pranie mözgownic, zlodziejstwo.... po prostu brak Boga, brak prawdziwej, rozsadnej wiary. Oto wspölczesna Polska, wspölczesny kosciöl w Polsce, kto ponosi odpowiedzialnosc w Polsce za stan mentalny, duchowy spoleczenstwa? Ktos musi wrescie nieuszminkowana prawde prosto w twarz powiedziec jak sie was widzi z zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:31 Wiecie ludzie co najpierw cos pooglądajcie potem piszcie. Wszyscy, którzy naśmiewają sie z trwam nie widzieli tego na oczy. Wiem, stare babki które modlą sie do ojca R. są może śmieszne, ale ta telewizja to nie tylko te babki. Jest tam naprawde wiele rzeczy, które daja do myślenia. Zeby miec na coś pogląd trzeba na to spojrzec z różnych kierunków. A tego nie zapewni oglądanie TVP i czytanie wyborczej. Mam 30 lat nie jestem święty lubie czasami pogrzeszyć i TV trwam nie wydaje mi się śmieszna. I co obchodzi wyborczą co rydzyk buduje, przeciez nie ukradł ludzie mu dali, nie ukrywa a wręcz pokazuje co za tą kase wybudował. A poza tym 825 m2 to ma być wielki gmach ludzie nie będzmy śmieszni. No i faktycznie ten fakt z logowaniem rzeczywiście żeby opluć rydzyka nie trzeba się logować. Ludzie pomyślcie troche. Nawiasem mówiąc Michnik mam cie dość rzygac mi się chce na twój widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek k Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.aster.pl 10.10.05, 12:04 > I co obchodzi wyborczą co rydzyk buduje, przeciez nie ukradł ludzie mu dali No wlasnie nie do konca to jest takie proste, skoro mowi sie, ze ci, co dali, to najpierw ukradli... > Nawiasem mówiąc Michnik mam cie dość rzygac mi się chce na twój widok. Broni ci ktos? Rzygnij sobie, skoro na nic wiecej cie nie stac. A jezeli TVN i Polsat nie maja tak duzych studiow, to te 825 metrow to jednak cos, prawda? Czy do "spogladania z roznych kierunkow" zaliczasz tez plucie na ludzi z anteny RM i TV Trwam? Pluc jest zawsze latwiej: Żeby oskarżać, trzeba mniejszej wymowy (taka już jest natura ludzka), niż żeby bronić; i potępienie bardziej podobne jest do sprawiedliwości niż oczyszczenie z oskarżenia. – T. Hobbes, "Lewiatan" Pomysl nad tym, zanim znow cos napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 12:11 Gość portalu: wm napisał(a): > Wiecie ludzie co najpierw cos pooglądajcie potem piszcie. Wszyscy, którzy > naśmiewają sie z trwam nie widzieli tego na oczy. Ogladalem Trwam, wiec nie sugeruj, ze pisze o czyms czego nie znam. > Jest > tam naprawde wiele rzeczy, które daja do myślenia. Zeby miec na coś pogląd > trzeba na to spojrzec z różnych kierunków. A tego nie zapewni oglądanie TVP i > czytanie wyborczej. Mam 30 lat nie jestem święty lubie czasami pogrzeszyć i TV > trwam nie wydaje mi się śmieszna. To, ze Tv Trwam prezentuje jakis temat nie znaczy, ze inne telewizje klamia. Problem Tv Trwam polega na tym, ze ona opowiada o rzeczywistosci jaka nie istnieje. Nie ma tajnych, omnipotentnych ORGANIZACJI, ktore knuja jak sie pozbyc Ojca Rydzyka, tak jak nie ma kosmitow zamknietych w tajnych podziemnych bazach armii amerykanskiej i jak nie ma uprowadzen przez kosmitow. Jest tylko PARANOJA > I co obchodzi wyborczą co rydzyk buduje, przeciez nie ukradł ludzie mu dali, > nie ukrywa a wręcz pokazuje co za tą kase wybudował. A poza tym 825 m2 to ma > być wielki gmach ludzie nie będzmy śmieszni. No i faktycznie ten fakt z > logowaniem rzeczywiście żeby opluć rydzyka nie trzeba się logować. Ludzie > pomyślcie troche. > Nawiasem mówiąc Michnik mam cie dość rzygac mi się chce na twój widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrób rachunek sumi Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:30 miss.take zrób sobie rachunek sumienia, pomyśl co nasz Pan Wszechmocny uczyniłby z tych pieniędzy. O ile jesteś wierząca? Z tego co czytam, toś gburu nawiedzona i zaślepiona. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 20:02 Gość portalu: zrób rachunek sumi napisał(a): > miss.take > zrób sobie rachunek sumienia, pomyśl co nasz Pan Wszechmocny uczyniłby z tych > pieniędzy. O ile jesteś wierząca? Z tego co czytam, toś gburu nawiedzona i > zaślepiona. ????????????????? anonim, przedstaw sie, bo nie wiem czy warto odpisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: "Wyborcze" fantazje IP: 157.25.31.* 10.10.05, 13:40 30 lat i telewizję trwam oglądasz!!! I jeszcze ci to do myślenia daję :-)))) I z różnych kierunków świat widzisz :-))) I jeszcze rzygasz na widok michnika ale pchasz sie na forum jego gazety :-)))) I jeszcze lubisz czasami pogrzeszyć (masturbacja? :-)))) Ja rzygam na widok rydzyka wiec telewizji trwam nie oglądam i naszego (waszego) dziennika nie czytam. Bardzo proste rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 45lat Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.pit.edu.pl 10.10.05, 16:04 Myślałem, że Kaczyński nie jest gorszy od Tuska, ale gdy skumał się z Gnidą Rydzykiem, wystawił sobie jak najgorsze świadectwo - żadnych reguł, byle dorwać się do władzy. Znajomi głosowali na PiS do sejmu, a teraz na Borowskiego - byle nie na "przodowników". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrs Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.oceanic.domain / 195.117.155.* 10.10.05, 12:17 Nielogiczne, jeżeli Radio Maryja i Rydzyk odstręcza młodzież to za 20-50 lat nie będzie wyznawców Ojca Rydzyka, bo obecni jego wyznawcy ( w domyśle "starzy") wymrą. Czyli spoko spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: "Wyborcze" fantazje IP: 213.17.145.* 10.10.05, 17:59 toże buduje to nawet by można pochwalić, ale skąd ma te pieniądze - dzieci ponoć głodują , przed koscioplłami Caritas ciagle zbiera .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeremy Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.05, 21:55 Wątpię. Kościół sam się boi Rydzyka, bo Rydzyk to schizmatyk pierwsza klasa. On sam właściwie odżegnuje się od Episkopatu - zrobiłby to oficjalnie gdyby miał pełną swobodę. Niedługo ją dostanie, a wtedy czeka nas rozłam w Kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 08:04 To jest WIARA !!! chodzi tylko o kase i wpływy wśród rządzących , żeby zrobić jak największą KASĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 09:37 Gość portalu: llas napisał(a): > Ciekawe czy dożyję takiej chwili w której ktoś przymknie guru tej mamiącej > ludzi sekty. W końcu Rydzyk i jego ludzie to mistrzowie głębokiej > psychomanipulaci a organizacja Rydzyka wyczerpuje znamiona sekty. Caly kosciol katolicki wsadzisz czy tylko redemptorystow? "Masz problem napisz do nos!" - haslo z PRl-u! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Ciekawe dlaczego? 10.10.05, 11:06 Jak jest watek o Rydzyku telewizji Trwam i Radiu Maryja to nie trzeba sie logowac, kazdy idiota moze cos dopisac. Takie male spostrzezenie bez wyciagania wnioskow! Udala mi sie rzecz niebywala, zmusilem oponentow do placzu i bluzgania... Wysylanie mnie do psychitry i na leczenie pomijam bo to bylo bardzo grzeczne w sumie, dzieki za troske... A mialo byc tak pieknie, co? Idealny watek by se bezkarnie w czasie przerwy na kawe lub w szkole miedzy lekcjami popluc... Nie udalo wam sie i za to mnie sie nalezy nagroida... Moze w Niebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek k Re: Ciekawe dlaczego? IP: *.aster.pl 10.10.05, 12:05 Jak jest inny watek, to wystarczy sie zalogowac - i tez kazdy idiota moze cos napisac. Takie male spostrzezenie bez wyciagania wnioskow... I obys do tego nieba przeniosl sie jak najszybciej. Wszyscy beda szczesliwi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: Ciekawe dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:56 Spróbuj założyć forum na stronie www.radiomaryja.pl albo Nasz Dziennik. Podyskutujemy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Nikt tego redemptorysty nie przymknie 10.10.05, 20:58 bo stoi za nim episkopat polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Nikt tego redemptorysty nie przymknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:50 Chciałoby się zamykać tych, którzy się nie podobają? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 21:14 Moja percepcja apelu RM: zatopić PO, zatopić Tuska! Ja Radio Maryja zrozumiałem następująco: PiS da Ci zawsze, PO nie dla ciebie. Pomyślałem : obiecanki, cacanki! To jest myślenie utrwalone przez powtarzanie, czyli bezmyślność. Bo zanim Matoł z sensem wystęka, że liberał to jego męka, a Żyd Sorosz, psiororz oraz jakiś stolorz rozkradli Polskie i pozostawili nam tylko Wsze Polskie, to żaden rozum tego nie wytrzyma, chyba, że rozumu ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:56 Idz precz szatanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.aster.pl 10.10.05, 08:59 To ty dramatyzujesz. Co to za porównanie redakcji "GW" z salą do realizacji programów telewizyjnych. Równie dobrze można ją porównać z Pałacem Kultury. Obia budynki pełnią różne funkcje. Najważniejsza w tekście jest informacja, że sale podobnej wielkości w Polsce ma tylko TVP. I to daje wyobrażenie o skali działań Rydzyka i kasie, jaka na to poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 09:41 Gość portalu: muka! napisał(a): > To ty dramatyzujesz. Co to za porównanie redakcji "GW" z salą do realizacji > programów telewizyjnych. Równie dobrze można ją porównać z Pałacem Kultury. Obi > a > budynki pełnią różne funkcje. Najważniejsza w tekście jest informacja, że sale > podobnej wielkości w Polsce ma tylko TVP. I to daje wyobrażenie o skali działań > Rydzyka i kasie, jaka na to poszła. A co ciebie interesuje kasa nagle w kraju w ktorym obowiazuje haslo "dzentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja"! A moze sa rowni i rowniejsi, o kasie Kluczuka nie wolno a o kasie o.R. wolno. Taki relatywizm moralno-fiskalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bagsik Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:44 Czy Rydzyk skałada PIT roczny jeśli nie to czy jest równiejszy czy tylko równy? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 09:47 Gość portalu: Bagsik napisał(a): > Czy Rydzyk skałada PIT roczny jeśli nie to czy jest równiejszy czy tylko równy? A co ma JEGO PIT do telewizji. Jak cos tam przekroczyl to zglos do prokuratury i tyle... Podobno prokuratorzy sa niezalezni (Nocuń na przyklad) i wsadza ojczulka. Tylko z telewizja nie ma to nic wspolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bagsik Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 10:02 Ty to chyba jesteś NSDAP Rydzyka bo cały czas śledzisz forum. Chłopie walnij sobie cosik i popatrz na to z boku, stań się obserwatorem a nie uczastnikiem, a wtedy dostrzeżesz działania psychomachiny. Jedź na urop. Bo to jest uzależnienie od internetu. PITa powinien składać każdy i Ty i ja i Rydzyk. Gdzie jest Urząd Skarbowy. Dlaczego boi się rydzyka? Bo ma mikrofon i kamerę i tysiące słuchaczy i widzów Twojego pokroju, którzy dla Rydzykhadu moga zrobić krzywdę w imię źle interpretowanej Biblii a nie Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 10:14 Gość portalu: Bagsik napisał(a): > Ty to chyba jesteś NSDAP Rydzyka bo cały czas śledzisz forum. poziom inteligencji mierzony skala agresji = 0 > Chłopie walnij > sobie cosik i popatrz na to z boku, stań się obserwatorem a nie uczastnikiem, a > > wtedy dostrzeżesz działania psychomachiny. Pewnie chodzi o machine Gazety, ale to juz napisz do gazety, moze cie wysluchaja! > Jedź na urop. Bo to jest > uzależnienie od internetu. Na urop nie moge jechac. Zreszta to niczego nie zalatwia, mam laptopa i polaczenie satelitarne :) > PITa powinien składać każdy i Ty i ja i Rydzyk. No, widzisz, tu sie zgadzamy! > Gdzie jest Urząd Skarbowy. Dlaczego boi się rydzyka? Naprawde myslisz ze w czterdziestomilionowym, kraju nie ani jednego uczciwego coby kazal mu zlozyc? > Bo ma mikrofon i kamerę i > tysiące słuchaczy i widzów Twojego pokroju, którzy dla Rydzykhadu moga zrobić > krzywdę w imię źle interpretowanej Biblii a nie Boga. SKAD wiesz ze ogladam? JUZ mnie zaszufladkowales, czerwona gnido?? (to na odlew, nie bedziesz pisal rydzykhad z epitetami tez). A źle interpretowana Biblia to gdzie? Jakis przykladzik, czy to znowu wmówka taka? O Bogu to ja z toba nie bede dyskutowal, ja sie do twoich pieniedzy nie wtracam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bagsik Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 10:26 A nie mówiłem, że od namiaru siedzenia przed kompem to Ci się w główce pomieszało. Urlop, urlop i jeszcze raz urlop, a jak nie mój kumpel pomoże wszak jest wiziętym psychiatrą od uzależnień. Chłopie czy Ty widzisz na ile postów odpowiedziałeś? Tobie naprawdę już się pomieszało. No i udało mi się zdekompensować ciebie. Hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 10:36 Gość portalu: Bagsik napisał(a): > A nie mówiłem, że od namiaru siedzenia przed kompem to Ci się w główce > pomieszało. Urlop, urlop i jeszcze raz urlop, a jak nie mój kumpel pomoże wszak > > jest wiziętym psychiatrą od uzależnień. Chłopie czy Ty widzisz na ile postów > odpowiedziałeś? Tobie naprawdę już się pomieszało. No i udało mi się > zdekompensować ciebie. Hi,hi. MI się nie wydaje! Hi, hi. Nie wolno pisac na forum takim jak ja? Kumpel zapewne siedzi w wiezieniu za pedofilie, wiec sie tak nie spiesz z tym wysylaniem. Na takich jak ty w przedwojennej Polsce miano dyscyplinke, mowi co to cos. jesli nie to poczytaj "Wspomnienia Niebieskiego Mundurka" albo i "Bezgrzeszne lata". Jezelis ambitny siegnij "Gorny Zamek" niejakiego Lema Wszystkie te ksiazki we fragmentach traktuja o kindersztubie, to coś czego cholernie teraz brakuje w Polsce Nie jestes moze bardzo chamski, ale raczej NIEZNOSNY z ciebie bachor. Jak nic dyscyplinka by sie przydala... PS "Chlopcy z Placu Broni" tez moga byc. Molnar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_pancia Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 10:55 Ty naprawdę musisz iść się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 10:57 Gość portalu: p_pancia napisał(a): > Ty naprawdę musisz iść się leczyć. Pan/pani pierwsza! Damy i poldamy maja pierwszenstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lecz się Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:08 biedaku naprawdę potrzebny Ci lekarz studioturos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek k Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.aster.pl 10.10.05, 12:08 Nie ma takiej ksiazki jak "Gorny Zamek" Lema. Cos z ta twoja oglada i oczytaniem nie bardzo, studioturos, nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio no cos mu sie potentegowalo... IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 10.10.05, 13:48 wie ze cos dzwoni ale nie wie w ktorym kosciele znaczy wie, rydzykowym:) btw wydawaloby sie ze teskt w wyborczej byl obiektywny: tylko liczby i porownanie z sytuacja na rynku.. no ale dla rydzykowcow to juz chamskie ataki i manipulacja a najgorsze jest to ze paranoje mozna leczyc tylko na wniosek pacjenta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.10.05, 13:48 > Jezelis ambitny siegnij "Gorny Zamek" niejakiego Lema > Wszystkie te ksiazki we fragmentach traktuja o kindersztubie, to coś czego > cholernie teraz brakuje w Polsce "Wysoki Zamek" - szanowny Panie Głąbie-Rydzykolubie. Jak się Pan zabierasz do polecania literatury, to zadaj sobie pierwej trud sprawdzenia co polecasz. Bo nabieram brzydkich podejrzeń, żeś Pan nawet nie widział okładek książek, które innym w swej bezmiernej mądrości każesz czytać. To na pewno nie świadczy o dobrym wychowaniu, natomiast znakomicie potwierdza tezę, że kindersztuba "to coś czego cholernie teraz brakuje w Polsce". Niestety, również za sprawą głąbów i ingorantów Pańskiego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ewa Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 15:41 oczywiscie, bo z telewizja cos wspolnego ma CIT, ale zadnego nie widac. pewno to kwestia wiary.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeter1 Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:00 Znów powinienem podziekować GW. Nie mam obecnie czasu, aby słuchać Radia, Tv Trwam nie posiadam, ale wiem teraz, że moje pieniądze nie idą na marne, na wakacje na Hawajach itp.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohoho A dużo tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:40 tych bambusowych gajów?! Mili?, przystojni?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bagsik Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 10:35 Drodzy forumowicze! Zanim zaczniecie czytać forum zwróćcie proszę uwagę, że na każdą krytykę odpowiada studioturos - obrońca Rydzyka. To jest permanentny "nasłuch" forum. Ten KTOS zajmuje się permanentną inwigilacją forum. Na czyje zlecenie? Wiadomo. Pozdrawiam Forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 10:54 Gość portalu: Bagsik napisał(a): > Drodzy forumowicze! > Zanim zaczniecie czytać forum zwróćcie proszę uwagę, że na każdą krytykę > odpowiada studioturos - obrońca Rydzyka. To jest permanentny "nasłuch" forum. > Ten KTOS zajmuje się permanentną inwigilacją forum. Na czyje zlecenie? Wiadomo. > Pozdrawiam Forumowiczów Zdawalo mi sie ze teorie spiskowe to wynalazek ojaca zalozyciela, okazuje sie ze kazdy QS moze powielac ten wzorek! nikogo nier bronie, bronie zdrowego rozsaddku, ktory mi podpowiada, ze jak TVN otworzy studio wieksze od rydzyka, to Gazeta bedzie piala z zachwytu, maist ironizowac... Pozdrawiam i nie, zaleznie od wieku. Tych co maja 7 lat nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek k Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.aster.pl 10.10.05, 12:10 > jak TVN otworzy studio wieksze od rydzyka, to Gazeta bedzie piala z zachwytu, > maist ironizowac... Prorok jaki, czy co? Nie cierpie takich, co zawsze wiedza lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
grubel Re: "Wyborcze" fantazje 10.10.05, 12:11 No tak, tyle, że Wyborcza to nie instytucja charytatywna. Natomiast od zakonnika bym raczej oczekiwał wspierania ubogich a nie opływania w luksusach i wydawnia pieniędzy na jakieś cuda techniki telewizyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeter1 Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:10 grubel: tv słuzy do ewangelizacji, nie do zabawy. nie rozumiem. tyle narzekań areligijnych mediów i osób na "zacofanie" polskiego Kościoła, a gdy ktoś nadąża za postępem, sypią mu sól do baku. To zdecydujcie się, czego chcecie. Chyba, że chodzi o "nowoczesny" Kościół ustalajacy prawdy wiary i decyzje z Brukselą, GW, TVN, niewierzącymi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: "Wyborcze" fantazje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:08 Trzeba owieczki inwigilować żeby sie w główkach nie poprzestawiało , a do tego technika jak znalazł. Rozumek trzeba mieć ,nie gadać , wody w buzię nabrac . Pieniazki dla ojca dyrektora przynieść na nowego maybacha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drmw Zrobic.Rydzyka ministrem finansow-zaraz bedzie OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:30 Nie bedzie problemu z rentami i emerytami. Bedzie stan finansowy kraju OK. Sprobujcie !!!drmw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baron BRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 07:37 Jesteśmy dumni, trzymamy kciuki za inne inwestycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: BRAWO IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 10.10.05, 07:46 tak mozemy byc dumni z zaradnosci ojca dyrektora, moim zdaniem on powinien jeszcze zalozyc szkole przedsiebiorczosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Ty oglądaj sobie "jogurciki" w innych telewizjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 07:44 Wlą tlewizję z dobrowlnymi darowiznyami, niż jakieś wciskane kłamliwe reklamy np, o jogurcikach pewnej firmy ktore to takie idealne dla zdrowia (tylko tej firmy) Myślisz, że to , że np. topic o dopłacaniu przez państwo do Kulczykowej audostrady(TIRy - rocznie 400mln) nie był tamtem miesiąca, to takie rzeczy nie muszą być opłacane ? Jakoś tak dziwnie : dopłaty do kolei - skandal, dopłaty do Kulczyka rozwój kraju, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolf Marek przeczytaj co napisałeś i napisz jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:41 Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Jak krowie... 10.10.05, 09:45 Nie zrozumiales? To ja ci wytlumacze. Gazetka powinna sie zajac lewa kasa jaka zarabiaja kulczyki i Dochnale, a nie o. R., ktory po panstwowe pieniadze raczej nie siega chyba ze mu sie naleza (np. za uczelnie). telewizzja nie jest dotowana z pieniedzy publicznych a cholera autostrada tak! PONIAŁ, czy mam narysować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: wśród bydła IP: *.icpnet.pl 10.10.05, 10:25 co to są kulczyki i dochnale? o jaką lewą kasę chodzi? czy wszystkie polskie autostrady należą do spólki 'autostrada wielkopolska sa'? jaki będzie koszt napraw rozjeżdżanych przez tiry (przez ostatnie 2 lata) dróg lokalnych w calej polsce? (narysuj, narysuj) Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: wśród bydła 10.10.05, 10:40 Gość portalu: polak napisał(a): > co to są kulczyki i dochnale? o jaką lewą kasę chodzi? czy wszystkie polskie > autostrady należą do spólki 'autostrada wielkopolska sa'? jaki będzie koszt > napraw rozjeżdżanych przez tiry (przez ostatnie 2 lata) dróg lokalnych w calej > polsce? > > (narysuj, narysuj) Zabronic TIR-om jezdzic po drogach krajowych!! Podniesc oplate za "autostrade" Kulczykowa... Wlasnie w tym jest zlodziejstwo ze nie wszystkie i dokladanie do JEdnej oznacza przekret... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas wytrzyj sobie piane z pyska IP: *.uniorg.de / 193.188.196.* 10.10.05, 11:15 pieniaczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek k Re: Jak krowie... IP: *.aster.pl 10.10.05, 12:14 "Gazetka", jak o niej piszesz, jest - na szczescie - firma prywatna i nie musi sluchac takich frajerow jak ty, ktorzy chcieliby jej narzucic, co powinna, a czego nie powinna. I kiedy jest co pisac o Kulczyku, to pisze; nie robi tego na okraglo, bo jej redaktorzy - w przeciwienstwie do ciebie - nie onaninuzja sie odgrzewanymi newsami o kluczykowych przekretach. A kiedy jest co pisac o ojcu dyrektorze, ktory nagminnie przyjmuje pieniadze z podejrzanych zrodel (np. od argentynskich zlodziei) i zataja rozliczenia, to pisze o ojcu dyrektorze. Gdybys ja czytal ze zrozumieniem... Nie, czego ja wymagam... Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Jak krowie... 10.10.05, 13:24 studioturos napisał: > Nie zrozumiales? To ja ci wytlumacze. Gazetka powinna sie zajac lewa kasa jaka > zarabiaja kulczyki i Dochnale, a nie o. R., ktory po panstwowe pieniadze raczej > > nie siega chyba ze mu sie naleza (np. za uczelnie). telewizzja nie jest > dotowana z pieniedzy publicznych a cholera autostrada tak! PONIAŁ, czy mam > narysować Po panstwowe tez (nie placi podatkow) a przede wszystkim nasze!!!!!!!!!!!!!tysiace ludzi oszukal Rydzyk to oszust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeter1 Re: Jak krowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:15 paola, ciebie przeciez nie oszukał. Nie dałaś złotówki na radio! Po co ten kit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Jak krowie... IP: *.netrunner.slask.pl / 83.142.172.* 10.10.05, 13:47 > zarabiaja kulczyki i Dochnale, a nie o. R., ktory po panstwowe pieniadze raczej > > nie siega chyba ze mu sie naleza (np. za uczelnie) taaa, czy ktoś widział Rade Naukową tej Jego uczelni ?? ludzie nie związani z mediami i dziennikarstwem...albo blisko powiązanni i podporządkowani o. Rydzyku....i za to dostaje pieniądze :/ za co Oni tam odpowiadają ?? tylko i wyłacznie za wyciągniewciem kasy z państwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyK chyba ci telewizja rydzyka zaszkodzila! IP: *.uniorg.de / 193.188.196.* 10.10.05, 11:13 Nie ptrafisz sklecic zdania po polsku, zrozumialego dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:02 O jakiś "tolerancyjny" się bardzo zdenerwował. A co o. Rydzykowi nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Majewski BRAWO Ojcze Dyrektorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:03 Wiadomosc o nowym studio telewizji Trwam cieszy. To przyklad niezlomnej wiary czlonkow rodziny Radia Maryja. To przyklad, ze w Polsce mozna zrobic cos pozytecznego. Niech ta telewizja sluzy zwyklym ludziom w niesieniu prawdy i milosci. Maciek Majewski Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: BRAWO Ojcze Dyrektorze 10.10.05, 09:19 Gość portalu: Maciek Majewski napisał(a): > Maciek Majewski No to Pan Maciek Majewski juz ma etat w telewizji Trwam. Nie wazne, ze ma wyprany mozg, a o mysleniu a zwlaszcza mysleniu samodzielnym, to moze kiedys czytal, ale jemu to niepotrzebne. Nada sie swietnie na antenie do pogonienia zyda, zatopienia Platformy, wykrycia tych co czyhaja na Racje Stanu, na dobro Narodu Polskiego. A najbardzej nada sie do slania apeli do emerytow o pieniadze na budowe nowych stacji O. Tadeusza Nie nada sie, zeby rozmawiac o Chrystusie, na to w Radio Maryja jest mniej czasu antenowego niz na reklamy jogurtow w TVN czy Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: BRAWO Ojcze Dyrektorze 10.10.05, 09:52 miss.take napisała: > Nie nada sie, zeby rozmawiac o Chrystusie, na to w Radio Maryja jest mniej czas > u > antenowego niz na reklamy jogurtow w TVN czy Polsacie. > Widze ze robiles "analize" czasu antenowego! Pomijajac juz ze my tu rozmawiamy o telewizji, nie o radiu, to jednak musze cie zmartwic. Zdecydowanie wiecej na wntenie Chrystusa niz jogurtu... I JA to moge udowodnic, dasz wiare (lub WIARE)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: taaaa IP: *.icpnet.pl 10.10.05, 10:26 www.radiomaryja.pl.eu.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Re: BRAWO Ojcze Dyrektorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 10:29 Zdecydowanie wiecej na wntenie Chrystusa niz jogurtu... I JA to moge udowodnic, dasz wiare (lub WIARE)? No proszę, a wcześniej było święte oburzenie o to, że ktoś stwierdził, że Pan szanowny niby ogląda:) Hah, to ogląda czy nie, a jak nie to w jaki sposób udowodni czego jest więcej na antenie?:)) A co do Kulczyka: po pierwsze Kulczykowe interesy były bardzo szeroko komentowane w prasie jakiś czas temu, pisano o tym we wszystkich możliwych mediach przez dłuuuugi czas. O Dochnalu też. Oczywiście przypadkiem Pan o tym zapomniał. A Rydzyk nie okrada Państwa? tak? To ciekawe, bo z dokumentów na temat rozliczeń finansowych, które wywalczyła Krajowa Rada wynika zupełnie coś innego, że o milionach na stocznię, których nigdy nie dostała nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: BRAWO Ojcze Dyrektorze 10.10.05, 10:44 Gość portalu: y.y napisał(a): > No proszę, a wcześniej było święte oburzenie o to, że ktoś stwierdził, że Pan > szanowny niby ogląda:) Hah, to ogląda czy nie, a jak nie to w jaki sposób > udowodni czego jest więcej na antenie?:)) Szanowny nie musi ogladac, szanowny ma dane na ten temat zebrane przez KRRiT! Wejdz sobie tam gdzie trza i obejrzyj! Reszty nie bede komentowal, watek jest nie o autostradach i stoczni tylko o studiu Rydzyka i telewizji. Moje zdanie jest jasne: odczepcie sie od prywatnej telewizji ! Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: BRAWO Ojcze Dyrektorze 10.10.05, 11:45 studioturos napisał: > Moje zdanie jest jasne: odczepcie sie od prywatnej telewizji ! No i wyszlo szydlo z worka... Sam kolega przyznaje, ze Trwam to prywatna telewizja, dlaczego wiec dziala w oparciu o przepisy dotyczace wyznan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjydm5ud Re: BRAWO Ojcze Dyrektorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 01:08 mdyjt5sdmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek k Re: BRAWO Ojcze Dyrektorze IP: *.aster.pl 10.10.05, 12:17 marek, Baron i Maciek Majewski ma chyba niezly ubaw, pisza po pare razy spod jednego adresu. Szkoda tylko, ze zawsze od rzeczy... Zwlaszcza to "niesienie milosci" w wydaniu RM i TVT mnie urzeklo. Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: BRAWO Ojcze Dyrektorze 10.10.05, 13:29 Gość portalu: Maciek Majewski napisał(a): > Wiadomosc o nowym studio telewizji Trwam cieszy. To przyklad niezlomnej wiary > czlonkow rodziny Radia Maryja. To przyklad, ze w Polsce mozna zrobic cos > pozytecznego. Niech ta telewizja sluzy zwyklym ludziom w niesieniu prawdy i > milosci. > Maciek Majewski Ty chyba jesteś jakimś dewotem?! Nie widzisz że to oszust i złodziej?! Niech da pieniądze na noclegownie i jedzenie dla biednych i bezdomnych, niech pomoże dzieciom... jeszcze nikomu on nie pomogl tylko sobie- zarobic kupe siana... tysiace ludzi nabiera sie na jego przekrety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeter1 Re: BRAWO Ojcze Dyrektorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:25 Zapominasz o milionach ludzi, którym Radio niesie pociechę. Nie, nie rozmowy o polityce i "oszołomstwo", ale przekaz wiary. problem z Radiem /i generalnie z o.Rydzykiem/ jest taki, że nie chodzi na pasku przekaziorów i możnych tego świata. a to niewybaczalny błąd. Radzę ci, paola, posłuchaj radia, dzień, dwa. No, chyba ze nie lubisz Pana Boga i ludzi /zwykłych, nie z GALI czy VIVY/ a lubisz tylko pewne idee Boga i idee ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROTFL Rydzyk = Hitler w skali mikro? IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 25.10.05, 08:31 >>Niech ta telewizja sluzy zwyklym ludziom w niesieniu prawdy i milosci.<< Ta telewizja jeśli komuś >sluzy< to wyłącznie o. Rydzykowi i jego świcie. Natomiast stwierdzenie że TV Trwam niesie prawdę i miłość jest tak samo prawdziwe jak uznanie, że Ziemia jest a Kopernik była kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LGK No pięknie IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 25.10.05, 08:35 Z Hitlerem to przesada, ale z tym niesieniem miłości to o mało się ze śmiechu nie popłakałem. TV która nawołuje do nienawiści, szerzy antyżydowską propagandę w Gebelsowskim stylu, izoluje od prawdy i robi z mózgu jogurt szerzy miłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOROWSKI forever to wiadomo gdzie PiS pusci srumien publicznej kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:11 klony buduja sobie machine propagandowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Aha.. Tusk to TVN ? IP: *.toya.net.pl 10.10.05, 08:15 Teraz wszystko rozumiem. Przemawia przez Was zazdrość. Cieszę się, że powstaje i rozrasta się telewizja TRWAM. Bogu dziękuję.Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Aha.. Tusk to TVN ? IP: *.toya.net.pl 10.10.05, 08:16 Teraz wszystko rozumiem. > Przemawia przez Was zazdrość. > Cieszę się, że powstaje i rozrasta się telewizja TRWAM. > Bogu dziękuję.Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Aha.. Tusk to TVN ? 10.10.05, 09:55 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > Teraz wszystko rozumiem. > > Przemawia przez Was zazdrość. > > Cieszę się, że powstaje i rozrasta się telewizja TRWAM. > > Bogu dziękuję.Zbyszek I niech tak zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Aha.. Tusk to TVN ? IP: *.toya.net.pl 10.10.05, 08:17 Teraz wszystko rozumiem. > Przemawia przez Was zazdrość. > Cieszę się, że powstaje i rozrasta się telewizja TRWAM. > Bogu dziękuję.Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: to wiadomo gdzie PiS pusci srumien publicznej 10.10.05, 09:54 Gość portalu: BOROWSKI forever napisał(a): > klony buduja sobie machine propagandowa Bardzo ladnie to wymysliles. Tylko ze jak dotychczas to wszystkie machiny byly w reku oszolomow o "poprawnosci michnika". Taki Michnix nam sie zrobil, ze jak troche bedzie inaczej, to sie nic nie stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek k Re: to wiadomo gdzie PiS pusci srumien publicznej IP: *.aster.pl 10.10.05, 12:19 > Bardzo ladnie to wymysliles. Tylko ze jak dotychczas to wszystkie machiny byly > w reku oszolomow o "poprawnosci michnika". Taki Michnix nam sie zrobil BUAHAHAHAHA! Powiedz, zdiagnozowali ci juz paranoje i manie przesladowcza? Czy wyslizgales sie od badan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: niezrozumiałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:13 Z treści wypowiedzi wynika ze jesteś przeciwnikiem.I to takim ,który słucha radia Maryja.No bo skąd byś wiedział o tresciach audycji tam nadawanych.A skoro jesteś przeciwnikiem to po cholere tego słuchasz?Płaca ci za to czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: niezrozumiałe 10.10.05, 09:57 Gość portalu: BBB napisał(a): > Z treści wypowiedzi wynika ze jesteś przeciwnikiem.I to takim ,który słucha > radia Maryja.No bo skąd byś wiedział o tresciach audycji tam nadawanych.A skoro > > jesteś przeciwnikiem to po cholere tego słuchasz?Płaca ci za to czy co? Obawiam sie ze nie masz racji, niestety. To jest tak, ze on nie slucha, ale przeciwnikiem jest bo naczytal sie idiotryzmow w Gazetce zwanej slusznie wybiórczą. Czyli Stasiński gora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:13 Alleluja i do przodu! Walcz z Michtrixem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAWA!! BRAWA!! - jedno z największych studiów TV w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:17 BRAWA!! - jedno z największych studiów TV w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fart Re: BRAWA!! - jedno z największych studiów TV w P IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 10.10.05, 10:27 Pytanie tylko po co? Czy nie lepiej byłoby wydawać pieniądze wiernych na nakarmienie głodnych dzieci - wydaje mi się że to jest bardziej chrześcijański cel niż szukanie wpływów, zaszczytów i bogactwa w wydaniu ojca Rydzyka i myśle że dzięki temu słuchacze/telewidzowie skuteczniej spełniliby swoje zamiary trafienia do nieba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchaczRadiaMaryj Re: BRAWA!! - Wspaniałe dzieło !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan dlaczego wyborcza nie lubi rydzyka? IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.10.05, 08:28 no właśnie. dlaczego? przez takie teksty wzrasta jego popularność. ta negatywna i ta pozytywna. czyżby michnik chciał skłócić naród? nie rzucim ziemi ... a tak na marginesie, zazdrość ludzka rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk Re: dlaczego wyborcza nie lubi rydzyka? IP: 5.5R6D* / 194.200.70.* 10.10.05, 08:38 Wiecej placcie oszolomy dla tego psychopaty ! j...a sekta Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: dlaczego wyborcza nie lubi rydzyka? 10.10.05, 10:00 Gość portalu: rydzyk napisał(a): > Wiecej placcie oszolomy dla tego psychopaty ! j...a sekta A fe! Kulturki by sie troche przydalo! A ty chyba z socjopatią coś masz wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Re: dlaczego wyborcza nie lubi rydzyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:46 Jeśli ktoś ma w sobie tyle jadu, nie dziwię się, że O. Rydzyk budzi takie emocje. Zapominasz, że jest demokracja, więc jeśli ludzie chcą płacić i potrzebne są im taka telewizja i takie radio, to dlaczego uciekasz się do wyzwisk? Jedynie słuszna ideologia już była. Czyżbyśmy pragnęli do niej powrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: dlaczego wyborcza nie lubi rydzyka? 10.10.05, 09:59 Gość portalu: melan napisał(a): > no właśnie. dlaczego? przez takie teksty wzrasta jego popularność. ta negatywna > > i ta pozytywna. czyżby michnik chciał skłócić naród? > nie rzucim ziemi ... > > a tak na marginesie, zazdrość ludzka rzecz. I im bardziej gazeta szuka wroga tym wiecej rydzyka w gazecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: 195.205.152.* 10.10.05, 08:35 normalnie bym go chyba.......... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 10:01 Gość portalu: ja napisał(a): > normalnie bym go chyba.......... A on cie nie, w tym roznica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:31 studioturos napisał: > Gość portalu: ja napisał(a): > > > normalnie bym go chyba.......... > > A on cie nie, w tym roznica... On woli Maybacha. Ha Ha Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do samowzbudnik 11.10.05, 19:22 Widze, ze bardzo lubisz wierzyc w klamstwa i basnie. Czas juz z tego wyrosnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nek Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.szczecin.mm.pl 10.10.05, 08:35 Sporo ....... oddało swoje udziały,to p.Rydzyk ma czym rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 08:44 Brawo.A teraz pozamykajmy wszystkie świeckie studia,przełączmy się na tv.Trwam i od razu poczujemy się jak w krajach ISLAMU.tam tylko religia i programy propagandowe w stylu ojczulka.A po nas tylko potop-to w skrucie idea Rydzyka.A może o teke Polskę nam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semafor Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:14 Ale, joluniu55, o. Rydzyk nie zmusza nikogo do oglądania TV Trwam. Co więcej, jego stacja ma niszowy charakter. Zauważ też, że są w jej programie cenne pozycje: tylko w TV Trwam można obejrzeć o normalnej godzinie program np. o niepełnosprawnych. Ta stacja nie jest skrępowana gorsetem "oglądalności", więc może pokazać np. koncert muzyków-amatorów albo jakiegoś niewidomego facia, choć to ani medialne, ani szokujące, ani do Claudii Schiffer niepodobne. I to trzeba docenić. Nie jestem bezkrytycznym zwolennikiem TV Trwam: jest bardzo nieprofesjonalne, w radiomaryjnym "etosie" bardzo razi antysemityzm i ksenofobia, no i to, że datki zbierane są niezgodnie z przepisami prawa (to ostatnie to zresztą zwykła bolączka polskiego Kościoła - przez kilkadziesiąt lat w PRL wszystko w Kościele było robione po cichu, nielegalnie, żeby się władza nie dowiedziała, więc do dzisiaj mentalność jest tam PRL-owska - "jak na dobry cel, to nie trzeba się przejmować przepisami"). Zdumiewa mnie jednak, że w ocenie GW ta stacja zajmuje się niemal wyłącznie propagowaniem antysemityzmu. To po prostu nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bagsik Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:50 Rydzykhad-święta wojna! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 10:06 Gość portalu: Bagsik napisał(a): > Rydzykhad-święta wojna! Z kim? To raczej gazeta walczy a nie Rydzyk. I ma racje, bo cholernie traci wplywy przez takie bzdurne texty! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 10:04 jolunia55 napisała: > Brawo.A teraz pozamykajmy wszystkie świeckie studia,przełączmy się na tv.Trwam > i od razu poczujemy się jak w krajach ISLAMU.tam tylko religia i programy > propagandowe w stylu ojczulka.A po nas tylko potop-to w skrucie idea Rydzyka.A > może o teke Polskę nam chodzi? Dekiel ci podskakuje. To gazetka i Olbrychski chcieli zamykac radio, a nie Rydzyk. Problem z palantkami jest taki, ze piszecie to co sie nie wydarzy jako cos co MUSI sie zdarzyc. Ogladaj INNE telewizje, nie musisz TRWAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 10:02 Gość portalu: nek napisał(a): > Sporo ....... oddało swoje udziały,to p.Rydzyk ma czym rządzić. Lepiej mu to idzie tym tak zwanej "elicie" ekonomicznej. Moze trza ich na przeszkolenie do ojczulka wyslac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufus71 Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:49 moze ojciec muchomorek kupi transmisje z mundialu wtedy bedzie mial najwieksza ogladalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 10:16 Gość portalu: rufus71 napisał(a): > moze ojciec muchomorek kupi transmisje z mundialu wtedy bedzie mial najwieksza > ogladalnosc. Moze kupi! Wtedy bede mial pewnosc, ze w polowei meczu nie wyskocza mi jakies parchy, co to ke treba natychmiast pasta do zebow leczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek - Katowice Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:53 Witam, Mam pytanie do politykow, ktorzy nie chcieli sie wypowiadac o ojcu Rydzyku w programie Uwaga w TVN-ie? Dlaczego tak sie boicie Ojca Dyrektora? Co on takiego ma na Was, ze nie chcecie o nim nic mowic? Pozdrawiam odwaznych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 10:17 Gość portalu: Wojtek - Katowice napisał(a): > Witam, > > Mam pytanie do politykow, ktorzy nie chcieli sie wypowiadac o ojcu Rydzyku w > programie Uwaga w TVN-ie? Dlaczego tak sie boicie Ojca Dyrektora? Co on takiego > > ma na Was, ze nie chcecie o nim nic mowic? > > Pozdrawiam odwaznych polityków. Zapytaj ich raczej dlaczego przez 10 lat pozwalano by mafia czerwona za pozwoleniem Kwasniewskiego rozrosla sie do takich rozmiarow, ze teraz treba Augiusza by to sprzatnaxc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Ciekawe, skad teraz ukradl pieniadze ? IP: *.k102.webspeed.dk 10.10.05, 08:59 Ostatnio zlodziej ukradl ze zbiorki dla Solidarnosci, ciekawe, skad teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Ciekawe, skad teraz ukradl pieniadze ? 10.10.05, 10:19 Gość portalu: cs napisał(a): > Ostatnio zlodziej ukradl ze zbiorki dla Solidarnosci, ciekawe, skad teraz ? Ciekawe, skad Michnik wzial na gazete? Nie od Solidarnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Ciekawe, skad teraz ukradl pieniadze ? IP: *.icpnet.pl 10.10.05, 10:42 czy michnik oglosil publiczną zbiorkę pieniedzy dla ratowania jakiejs stoczni czy kopalni? a nastepnie wlozyl te pieniadze w agorę? czy moze cos przegaplem? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Ciekawe, skad teraz ukradl pieniadze ? 10.10.05, 10:45 Gość portalu: polak napisał(a): > czy michnik oglosil publiczną zbiorkę pieniedzy dla ratowania jakiejs stoczni > czy kopalni? a nastepnie wlozyl te pieniadze w agorę? czy moze cos przegaplem? Przegapiles to, ze gazetka powstala dla Solidarnosci i za jej pieniadze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: dalej dalej IP: *.icpnet.pl 10.10.05, 16:04 a moze odniesiesz sie do moich pytan? czy tez sa zbyt niewygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeter1 Re: Ciekawe, skad teraz ukradl pieniadze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:35 sam wysyłałem do Radia swoją zgodę na inne wykorzystanie moich datków /i akcji NFI/ niz na stocznię, której nie mozna bylo juz uratować /z jakiego powodu, zgadnij koteczku z PO.../. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: Ciekawe, skad teraz ukradl pieniadze ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:43 Gość portalu: zeter1 napisał(a): > sam wysyłałem do Radia swoją zgodę na inne wykorzystanie moich datków /i akcji > NFI/ niz na stocznię, której nie mozna bylo juz uratować /z jakiego powodu, > zgadnij koteczku z PO.../. Ale chyba dopiero teraz wysłałes swoja zgodę. jako alibi to nic nie warta. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 09:01 Kiedy wreszcie ktoś utnie język temu bazyliszkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 10:22 pe1 napisał: > Kiedy wreszcie ktoś utnie język temu bazyliszkowi? Pewnie piszesz o autorach artykulu, ale to raczej do gazetki pretensje kieruj ze ma takich "wspanialych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:44 Podkasał sutannę i odgryza sie jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadransik Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:01 Panie Zbyszku zgadzam sie z Panem . Pozdrawiam osiedle Kopernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur [...] IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 10.10.05, 09:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiopan Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.aster.pl 10.10.05, 09:05 widzicie ile można wyczesać z moheru? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 10:24 Gość portalu: stiopan napisał(a): > widzicie ile można wyczesać z moheru? Zrob sciepe na prezydenta Kwasniewskiego, ciekawe ile uzbierasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu rydzyk nie powinien byc ksaedzem a biznesmenem-zlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:22 rydzyk nie powinien byc ksaedzem a biznesmenem-zlodziejem. mylicie ze za czyje pieniadze powastala ta tv?? za kase babc ktore nie maja co do gara wsadzic a na kosciol daja, a on nie ma skrupulow zeby brac te pieniadze. Dlatego wlasnie nie wierze w kosciol. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: rydzyk nie powinien byc ksaedzem a biznesmene 10.10.05, 10:26 Gość portalu: lilu napisał(a): > rydzyk nie powinien byc ksaedzem a biznesmenem-zlodziejem. mylicie ze za czyje > pieniadze powastala ta tv?? za kase babc ktore nie maja co do gara wsadzic a na > > kosciol daja, a on nie ma skrupulow zeby brac te pieniadze. Dlatego wlasnie nie > > wierze w kosciol. Dlaczego ja sie nie dziwie, ze tacy tez sa. Ale i wszy sa dzielem Boga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: rydzyk nie powinien byc ksaedzem a biznesmene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:18 ano wszyscy. ale i on kiedys zaplaci za swoja glupote i pazernosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadransik Re: rydzyk nie powinien byc ksaedzem a biznesmene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:55 Boś nie myslacy. Kościół to ogół wiernych, a Rydzyk nie dla siebie tylko dla wierzacych wybudował i za ich pieniadze, skoro sa tacy co dawaja i słuchaja to co do tego ma reszta nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krociech To z forsy na stocznię IP: *.sm-rozstaje.pl 10.10.05, 09:23 Idę dzisiaj do stoczni, zapytam się chłopaków, czy się cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: To z forsy na stocznię 10.10.05, 10:26 Gość portalu: Krociech napisał(a): > Idę dzisiaj do stoczni, zapytam się chłopaków, czy się cieszą. Wiesz czy konfabulujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek30 Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:28 ten oszust to dla kasy (obiektu kultu swojego ) to się nawet rodziny wyrzekł a dewotki ślą kasę oglądałem w tvn o tym koleśu i jego bojówkach co za CIEMNOTA z tych ludzi oni nie widzą po co jemu oni są potrzebni TYLKO DLa KASY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 10:28 Gość portalu: jarek30 napisał(a): > ten oszust to dla kasy (obiektu kultu swojego ) to się nawet rodziny wyrzekł a > dewotki ślą kasę oglądałem w tvn o tym koleśu i jego bojówkach co za CIEMNOTA z > > tych ludzi oni nie widzą po co jemu oni są potrzebni TYLKO DLa KASY !!! Coś o Ciemnocie: kolesiu to sie tak pisze a nie koleśu ... Moze naucz sie czegos, ZANIM zaczniesz COS pisac, gnojku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krazek Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: 83.238.141.* 10.10.05, 12:26 Gnoj to twoj stary !! kazdy ma mozliwosc wypowiadania sie na tym forum..nie tylko ty kmocie wymiocie !! tyle bzdur napisales, ze teraz myslisz ze jestes kims?? wes sie zastanow nad swoja postawa !! mam nadzieje, ze sa tu rozumni ludzie, ktorzy maja gdzies to, co ten bezmuzgi patafian wypisuje. Wielki zwolennik "trwam" sie znalazl.... ja tez trwam...ale na kiblu podczas obstrukcji, ktora dostaje na sama mysl o tej calej "prywatnej telewizji" i bzdurynym, komercyjnym radiu...!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do krazek 10.10.05, 19:13 Masz zatwardzenie? Ono bardzo zle dziala na mozg i dlatego piszesz takie bzdety. Rozumiem ciebie, biedaku. Popros homo aby twoj komin przeczyscil. Wowczas zaczniesz myslec poprawnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: do krazek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:38 Właśnie wet3 już wie co sie dzieje z człowiekiem po seksie analnym. próbowałeś z rydzykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: do krazek 11.10.05, 01:26 Gość portalu: ;) napisał(a): > Właśnie wet3 już wie co sie dzieje z człowiekiem po seksie analnym. próbowałeś > z > rydzykiem? Nie moglem probowac. do tego poyrzebne sa t.zw. lozyska kulkowe - czyli hemoroidy. Jaka szkoda,ze z toba nie moge sprobowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek30 Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:04 loda mu robisz że do internetu cie dopóścił ?? (bo on woli ciemnotę ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paralityk Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:32 Jak to nie zbudowal szkoly? A ta "Kultura mediow" juz byla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:33 Ale to Was boli Panowie Dziennikarze z "Wyborczej". Przecież Państwo również nie jesteście maleńką prowincjonalną gazetką. Czyżby strach przed konkurencją? :-) Odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 10:30 Gość portalu: JM napisał(a): > Ale to Was boli Panowie Dziennikarze z "Wyborczej". Przecież Państwo również > nie jesteście maleńką prowincjonalną gazetką. Czyżby strach przed > konkurencją? :-) Odwagi! Ciekawe, czy jakby kogos z gazety zaprosili to by poszedl? Pewnie tak, dla KASY wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś