Gość: 40-latek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:29 czekamy na nominacje tegorocznych maturzystów, ci być może nie są skażeni układem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaorac was pacynka zidiocial do reszty IP: *.hsd1.wa.comcast.net 29.06.06, 01:40 nikt ponize 35 roku zycia nie powinien miec wstepu do koryta. a tu pacynka gorzowski polglupek bierze malolatow, stracic tego debila gorzowskiego ze stolka, to oficjalny polglowek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł [...] IP: 62.233.214.* 29.06.06, 15:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł [...] IP: 62.233.214.* 29.06.06, 15:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: CBŚ Kraków poszukuje bordowego Suzuki Vitara 29.06.06, 15:22 Rewolucyjna ewolucja ministra Ziobro z obroncy ucisnionych w obroncę przstępcow jest typowa dla polskich,a zwłaszcza PiS-owskich polityków.Bardzo jestem ciekaw reakcji min.Ziobro na pismo posla Rokity.Jeszcze ciekawsze mogłyby byc powiazania między krakowska prokuratura a chuliganami terroryzującymi Pawla Witkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paragraf 22 Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu IP: 83.238.168.* 29.06.06, 03:32 Wątpię, czy dzieci w stanie prenatalnym nadawałyby sie na ministrów. Istnieje wszak uzasadanione podejrzenie, że mogły powstać w wyniku układu, a więc są skażone układem. Były rasizm, faszyzm, komunizm, a teraz co jest? Układzim czy układofobia? Premier się miota, prezydent ośmiesza siebie i kraj, a wszystkim steruje gość, którego powinni przebadać psychiatrzy i zawczasu powinni się zaopatrzyć w kaftanik. Gospodarka to zniesie - mieć opętańca za kierownicą. Ale na konsekwencje nie przyjdzie długo czekać. A rachunek będzie słony. Gospodarka go nie interesuje! - palant jeden. Tak jak Goryszewski - "nieważne, czy biedna, czy bogata, ważne że katolicka". Chce mi się wyć razem z Bursą "Panie Boże, ale dlaczego uczyniłeś mnie Polakiem!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mna Zapytajcie Marcinkiewicza o Biotrem IP: *.chello.pl 29.06.06, 04:44 Janka Łuczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu 29.06.06, 06:27 Nie zdążyli wprawdzie opróżnić skarbu państwa. Ale z takimi doradzcami pan premier ma szansę rozpieprzyć nasz kraj w tempie ekspresowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POgłosmen Biedny ten Marcinkiewicz IP: *.aster.pl 29.06.06, 08:52 Naprawdę mi go żal. Jestem przeciwnikiem hucpy PiS i PiSdzielstwa, ale Kazia mi żal, bo w innej konstelacji byłby całkiem, całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
stan123 Nie Biedny ten Marcinkiewicz ale Dziecinny .... 29.06.06, 16:42 Jak najwyrazniej, Macinkiewicz ma najwiecej zaufania do uczniow, ktorymi moze kierowac i kontrolowac. Niezalezni eksperci sa "ponad jego glowa" i poza jego kontrola. Jako typowy nauczyciel, nie lubi miec do czynienia z takimi ludzmi. Nie Biedny ten Marcinkiewicz ale Strasznie Dziecinny. Odpowiedz Link Zgłoś
wiren Re: Błazen Marcinkiewicz 29.06.06, 08:58 poza totalną błazenadą, którą juz wielokrotnie prezentował w wielu różnych sytuacjach, niewiele potrafi i teraz to wszystko wychodzi, może kaczki zatrudnią go jako naczelnego błazna , bo na premiera to on się nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis karierowicz marionetkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 09:32 najlepszy jest w przypisywaniu sobie zalug innych. Typowe dla sliskich karierowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
vranix Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu 29.06.06, 09:00 "Naszym celem jest rozbicie układu sterującego życiem gospodarczym. On został już nazwany, ale nie został pokonany. To jest ważniejsze od tego, jakie mamy podatki, od takiej czy innej polityki gospodarczej. Żeby Polacy mieli pożytki ze wzrostu gospodarczego, trzeba odblokować wolny rynek, dopuścić do niego ludzi, którzy nie mieszczą się w układzie" Diagnoza jest jasna - mania przesladowcza o podlozu paranoidalnym ;-). Uklady, uklady, wszedzie UKLADY... Siostro... kaftan dla tego pana! Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu 29.06.06, 15:30 Różnica miedzy głupcem niewykształconym a wyksztalconym polega tylko na tym ,że ten drugi jest głupcem dyplomowanym i przez to bardziej niebezpiecznym,bo wszyscy uważają,że dyplom wystarczy aby zniszczyć swój kraj bezkarnie.Jestem za tym,aby każdy kto kandyduje do jakiegokolwiek stanowiska powyzej wożnego w urzedzie był badany przez psychiatrów i przed przystapieniem do pełnienia obowiązkow udowodnił całkowite zdrowie psychiczne.Dość juz szans Polski zmarnowanych przez psychopatów,schizofreników i paranoików czy też zwykłych idiotów na wysokich panstwowych stanowiskach! Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Kąsanie przy korytku 29.06.06, 09:03 Zaczyna się wzajemnie kąsanie przy korytku Odpowiedz Link Zgłoś
tojalew Co to k... jest !! 25 letni wiceminister? 29.06.06, 09:23 "Górnictwo i energetykę nadzoruje 25-letni Michał Krupiński, który do tej pory pracował w sekretariacie Parlamentu Europejskiego." Nie wierzę własnym oczom! 25 lat. Jakie on ma doświadczenie. Pewnie w ubiegłym roku mieszkał w akademiku. Tam zdobywał zarządzanie dystrybucji puszek po piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
tojalew Errata... sorry 29.06.06, 09:38 Tam zdobywał doświadczenie w zarządzaniu dystrybucją puszek po piwie i wydobyciem .. studentek z rąk sąsiedzkiej konkurencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loooop Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu 29.06.06, 10:49 paranoja normalnie polubiłem SLD jak pis rzadzi www.harem-world.com/?des=2&ref=1667 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwsza kawa Re: Premier bierze do siebie... IP: *.natpool6.outside.ucf.edu 29.06.06, 16:41 Nie przepadalem nigdy za SLD (szczegolnie - za Millerem) ale to co prezentuje obecny rzad to - faktycznie - totalna amatorszczyzna i zajmowanie sie trzeciorzednymi sprawami, slowem zenada! Czy to juz poziom PiS-uaru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona gęś Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:52 Chodzi po Polsce i Europie facio wybitny a jak dotąd nie wykorzystany.To europoseł Czarnecki.Brać go do rzadu.Przy okazji można udobruchać Pana Marszałka-Premiera-Przewodniczącego Leppera niech mu Bóg pomoże bo tylko on Polskę zbawić może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Schizofrenik Jarosław Kaczyński. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:46 Jak długo jego fobie i urojenia będą wpływały na los niespełna 40 milionowego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.06.06, 12:05 No jakżeż to? Przecież Samoobrona ustami Leppieja mówi, że ma odpowiednich fachowców...? Dlaczego nie skorzystać z tej niechybnie bezinteresownej oferty? Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Np. Beger. Zna się na sklepie. 29.06.06, 12:18 Teraz zamknęła to ma trochę czasu. Chociaż nie bardzo, bo czeka ją wyrok za fałszerstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurokrata Krupinski IP: *.cec.eu.int 29.06.06, 12:33 Ten Krupinski nadal figuruje w adressbooku Parlamentu. No to jak, jest wiceministrem, czy pracuje w sekretariacie? Warto zbadac czy nie ma podwojnych poborow... Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu 29.06.06, 15:12 O ile mozna zrozumiec J.Kaczynskiego,ktory chce ludzi z poprzedniego układu wyeliminować,to trudno pogodzic się z tworzeniem nowego układu równie skopumpowanego i uwikłanego w niejasne sprawy w przeszłości(Netzel itp).Jezeli IV RP ma polegac na zmianach personalnych ze szkodą dla jakości rządów to koncepcja PiS budowania IV RP jest równie patologiczna jak wszystkie poprzednie koncepcje.Tyle,że obarczona balastem wyborczego oszustwa,jakiego dopuścilili się politycy PiS.Jeszcze bardziej niezrozumiały jest wzrost notowań PiS w sondażach w odniesieniu do zawartości koalicji i intryg wobec Gilowskiej.Chyba Jacek Kurski miał rację mówiąc o Polakach,że to "ciemny naród". Odpowiedz Link Zgłoś
metall Oczywiscie, ze Jacek mial racje. 29.06.06, 17:12 I tym razem skorzystal na tym PiS. Ale "nastepna raza" skorzysta ktos inny i pewnie bedzie to SLD. I tak w kolo Macieju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:37 Po co im maturzyści do koryta? A mało to chętnych Wszechpolaków rwie się do władzy? I nie skażeni układem, i myślą poprawnie, i słuchają tych mediów co trzeba... Taaa.... sami fachowcy z Bożej łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goguś Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu IP: 212.160.172.* 29.06.06, 17:11 Ja NIE JESTEM w układzie!!! Mogę to udowodnić: - od 10 lat nie pracuję - bo by mnie wciągnęli w układ w zakładzie pracy, - biorę zasiłki - jak dają, często nie dają, co wskazuje na to, że nie jestem w układzie, - aby mieć alibi na każdy dzień, że nie jestem w układzie, codziennie stoję pod budką z piwem (stoję tam sobie sam, żeby nikt nie mówił, że jest w układzie z kolegami spod budki z piwem) i piję piwko - panie sprzedawczyni mogą poświadczyć - było ich kilkanaście/kilkadziesiąt przez te 10 lat - co świadczy, że nie mogły być ze mną w układzie Chciałbym być ministrem od polityki gospodarczej bo się na tym znam - wiem co to znaczy być bezrobotnym - zatem najlepiej nadaję się na tego, który z jednej strony będzie z bezrobociem walczył (będę mianował na stanowiska Prezesów ludzi bezrobotnych i tak jak ja samotnych i wykształconych przez życie - w wykształcenie ze szkoły i studiów nie można wierzyć - ludzie w szkołach i na studiach wchodzą w UKŁAD, czy tego chcą, czy nie!), a jednocześnie opiekował się bezrobotnymi (tymi Prezesami, których zwolnię)- zapewnię im wikt i opierunek - Minister Dorn mi w tym pomoże, choć nie wiem, czy on nie powinien odejść - był na studiach więc pewnie jest w układzie. Odpowiedz Link Zgłoś