Dodaj do ulubionych

Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:29
czekamy na nominacje tegorocznych maturzystów,
ci być może nie są skażeni układem...
Obserwuj wątek
    • Gość: zaorac was pacynka zidiocial do reszty IP: *.hsd1.wa.comcast.net 29.06.06, 01:40
      nikt ponize 35 roku zycia nie powinien miec wstepu do koryta. a tu pacynka
      gorzowski polglupek bierze malolatow, stracic tego debila gorzowskiego ze
      stolka, to oficjalny polglowek
      • Gość: Paweł [...] IP: 62.233.214.* 29.06.06, 15:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Paweł [...] IP: 62.233.214.* 29.06.06, 15:09
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • antygo Re: CBŚ Kraków poszukuje bordowego Suzuki Vitara 29.06.06, 15:22
          Rewolucyjna ewolucja ministra Ziobro z obroncy ucisnionych w obroncę przstępcow
          jest typowa dla polskich,a zwłaszcza PiS-owskich polityków.Bardzo jestem ciekaw
          reakcji min.Ziobro na pismo posla Rokity.Jeszcze ciekawsze mogłyby byc
          powiazania między krakowska prokuratura a chuliganami terroryzującymi Pawla
          Witkowskiego.
    • Gość: Paragraf 22 Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu IP: 83.238.168.* 29.06.06, 03:32
      Wątpię, czy dzieci w stanie prenatalnym nadawałyby sie na ministrów. Istnieje
      wszak uzasadanione podejrzenie, że mogły powstać w wyniku układu, a więc są
      skażone układem.

Były rasizm, faszyzm, komunizm, a teraz co jest? Układzim czy układofobia?
      Premier się miota, prezydent ośmiesza siebie i kraj, a wszystkim steruje gość,
      którego powinni przebadać psychiatrzy i zawczasu powinni się zaopatrzyć w
      kaftanik. Gospodarka to zniesie - mieć opętańca za kierownicą. Ale na
      konsekwencje nie przyjdzie długo czekać. A rachunek będzie słony. Gospodarka go
      nie interesuje! - palant jeden. Tak jak Goryszewski - "nieważne, czy biedna,
      czy bogata, ważne że katolicka". Chce mi się wyć razem z Bursą "Panie Boże, ale
      dlaczego uczyniłeś mnie Polakiem!"
    • Gość: mna Zapytajcie Marcinkiewicza o Biotrem IP: *.chello.pl 29.06.06, 04:44
      Janka Łuczaka.
    • cierpliwy Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu 29.06.06, 06:27
      Nie zdążyli wprawdzie opróżnić skarbu państwa. Ale z takimi doradzcami pan
      premier ma szansę rozpieprzyć nasz kraj w tempie ekspresowym.
    • Gość: POgłosmen Biedny ten Marcinkiewicz IP: *.aster.pl 29.06.06, 08:52
      Naprawdę mi go żal. Jestem przeciwnikiem hucpy PiS i PiSdzielstwa, ale Kazia mi żal, bo w innej konstelacji byłby całkiem, całkiem
      • areopag Nie biedny, tylko głupi!!! 29.06.06, 12:16
      • stan123 Nie Biedny ten Marcinkiewicz ale Dziecinny .... 29.06.06, 16:42
        Jak najwyrazniej, Macinkiewicz ma najwiecej zaufania do uczniow, ktorymi moze
        kierowac i kontrolowac. Niezalezni eksperci sa "ponad jego glowa" i poza jego
        kontrola. Jako typowy nauczyciel, nie lubi miec do czynienia z takimi ludzmi.

Nie Biedny ten Marcinkiewicz ale Strasznie Dziecinny.
    • wiren Re: Błazen Marcinkiewicz 29.06.06, 08:58
      poza totalną błazenadą, którą juz wielokrotnie prezentował w wielu różnych
      sytuacjach, niewiele potrafi i teraz to wszystko wychodzi, może kaczki
      zatrudnią go jako naczelnego błazna , bo na premiera to on się nie nadaje
      • Gość: antypis karierowicz marionetkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 09:32
        najlepszy jest w przypisywaniu sobie zalug innych. Typowe dla sliskich
        karierowiczow.
    • vranix Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu 29.06.06, 09:00
      "Naszym celem jest rozbicie układu sterującego życiem gospodarczym. On został
      już nazwany, ale nie został pokonany. To jest ważniejsze od tego, jakie mamy
      podatki, od takiej czy innej polityki gospodarczej. Żeby Polacy mieli pożytki ze
      wzrostu gospodarczego, trzeba odblokować wolny rynek, dopuścić do niego ludzi,
      którzy nie mieszczą się w układzie"

Diagnoza jest jasna - mania przesladowcza o podlozu paranoidalnym ;-).
      Uklady, uklady, wszedzie UKLADY...

Siostro... kaftan dla tego pana!
      • antygo Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu 29.06.06, 15:30
        Różnica miedzy głupcem niewykształconym a wyksztalconym polega tylko na tym ,że
        ten drugi jest głupcem dyplomowanym i przez to bardziej niebezpiecznym,bo
        wszyscy uważają,że dyplom wystarczy aby zniszczyć swój kraj bezkarnie.Jestem za
        tym,aby każdy kto kandyduje do jakiegokolwiek stanowiska powyzej wożnego w
        urzedzie był badany przez psychiatrów i przed przystapieniem do pełnienia
        obowiązkow udowodnił całkowite zdrowie psychiczne.Dość juz szans Polski
        zmarnowanych przez psychopatów,schizofreników i paranoików czy też zwykłych
        idiotów na wysokich panstwowych stanowiskach!
    • fraglesi67 Kąsanie przy korytku 29.06.06, 09:03
      Zaczyna się wzajemnie kąsanie przy korytku
    • tojalew Co to k... jest !! 25 letni wiceminister? 29.06.06, 09:23
      "Górnictwo i energetykę nadzoruje 25-letni Michał Krupiński, który do tej pory
      pracował w sekretariacie Parlamentu Europejskiego."

Nie wierzę własnym oczom! 25 lat. Jakie on ma doświadczenie. Pewnie w ubiegłym
      roku mieszkał w akademiku. Tam zdobywał zarządzanie dystrybucji puszek po piwie.

• tojalew Errata... sorry 29.06.06, 09:38
        Tam zdobywał doświadczenie w zarządzaniu dystrybucją puszek po piwie
        i wydobyciem .. studentek z rąk sąsiedzkiej konkurencji ;)
    • loooop Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu 29.06.06, 10:49
      paranoja normalnie polubiłem SLD jak pis rzadzi

www.harem-world.com/?des=2&ref=1667
      • Gość: pierwsza kawa Re: Premier bierze do siebie... IP: *.natpool6.outside.ucf.edu 29.06.06, 16:41
        Nie przepadalem nigdy za SLD (szczegolnie - za Millerem)
        ale to co prezentuje obecny rzad to - faktycznie -
        totalna amatorszczyzna i zajmowanie sie
        trzeciorzednymi sprawami, slowem zenada!
        Czy to juz poziom PiS-uaru?
    • Gość: zielona gęś Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:52
      Chodzi po Polsce i Europie facio wybitny a jak dotąd nie wykorzystany.To
      europoseł Czarnecki.Brać go do rzadu.Przy okazji można udobruchać Pana
      Marszałka-Premiera-Przewodniczącego Leppera niech mu Bóg pomoże bo tylko on
      Polskę zbawić może.
    • Gość: Marek Schizofrenik Jarosław Kaczyński. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:46
      Jak długo jego fobie i urojenia będą wpływały na los niespełna 40 milionowego
      kraju.
    • Gość: FreakyMisfit Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.06.06, 12:05
      No jakżeż to? Przecież Samoobrona ustami Leppieja mówi, że ma odpowiednich fachowców...? Dlaczego nie skorzystać z tej niechybnie bezinteresownej oferty?
      • areopag Np. Beger. Zna się na sklepie. 29.06.06, 12:18
        Teraz zamknęła to ma trochę czasu. Chociaż nie bardzo, bo czeka ją wyrok za
        fałszerstwa
    • Gość: eurokrata Krupinski IP: *.cec.eu.int 29.06.06, 12:33
      Ten Krupinski nadal figuruje w adressbooku Parlamentu. No to jak, jest
      wiceministrem, czy pracuje w sekretariacie? Warto zbadac czy nie ma podwojnych
      poborow...
    • antygo Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu 29.06.06, 15:12
      O ile mozna zrozumiec J.Kaczynskiego,ktory chce ludzi z poprzedniego układu
      wyeliminować,to trudno pogodzic się z tworzeniem nowego układu równie
      skopumpowanego i uwikłanego w niejasne sprawy w przeszłości(Netzel itp).Jezeli
      IV RP ma polegac na zmianach personalnych ze szkodą dla jakości rządów to
      koncepcja PiS budowania IV RP jest równie patologiczna jak wszystkie poprzednie
      koncepcje.Tyle,że obarczona balastem wyborczego oszustwa,jakiego dopuścilili
      się politycy PiS.Jeszcze bardziej niezrozumiały jest wzrost notowań PiS w
      sondażach w odniesieniu do zawartości koalicji i intryg wobec Gilowskiej.Chyba
      Jacek Kurski miał rację mówiąc o Polakach,że to "ciemny naród".
      • metall Oczywiscie, ze Jacek mial racje. 29.06.06, 17:12
        I tym razem skorzystal na tym PiS. Ale "nastepna raza" skorzysta ktos inny i
        pewnie bedzie to SLD. I tak w kolo Macieju.
    • Gość: Ewa Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:37
      Po co im maturzyści do koryta? A mało to chętnych Wszechpolaków rwie się do
      władzy? I nie skażeni układem, i myślą poprawnie, i słuchają tych mediów co
      trzeba... Taaa.... sami fachowcy z Bożej łaski.
    • Gość: Goguś Re: Premier bierze do siebie wiceministrów skarbu IP: 212.160.172.* 29.06.06, 17:11
      Ja NIE JESTEM w układzie!!! Mogę to udowodnić:
      - od 10 lat nie pracuję - bo by mnie wciągnęli w układ w zakładzie pracy,
      - biorę zasiłki - jak dają, często nie dają, co wskazuje na to, że nie jestem w
      układzie,
      - aby mieć alibi na każdy dzień, że nie jestem w układzie, codziennie stoję pod
      budką z piwem (stoję tam sobie sam, żeby nikt nie mówił, że jest w układzie z
      kolegami spod budki z piwem) i piję piwko - panie sprzedawczyni mogą
      poświadczyć - było ich kilkanaście/kilkadziesiąt przez te 10 lat - co świadczy,
      że nie mogły być ze mną w układzie

Chciałbym być ministrem od polityki gospodarczej bo się na tym znam - wiem co
      to znaczy być bezrobotnym - zatem najlepiej nadaję się na tego, który z jednej
      strony będzie z bezrobociem walczył (będę mianował na stanowiska Prezesów ludzi
      bezrobotnych i tak jak ja samotnych i wykształconych przez życie - w
      wykształcenie ze szkoły i studiów nie można wierzyć - ludzie w szkołach i na
      studiach wchodzą w UKŁAD, czy tego chcą, czy nie!), a jednocześnie opiekował
      się bezrobotnymi (tymi Prezesami, których zwolnię)- zapewnię im wikt i
      opierunek - Minister Dorn mi w tym pomoże, choć nie wiem, czy on nie powinien
      odejść - był na studiach więc pewnie jest w układzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka