Gość: alldesigner IP: *.itvision.pl 22.08.06, 23:23 Moja dziewczyna sie ucieszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luku Body Shop wchodzi do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:44 Brawo Patrycja Ciosek!!! Wreszcie analityk z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Body Shop wchodzi do Polski IP: *.chello.pl 04.09.06, 09:50 Także ucieszyłam się po przeczytaniu artykułu. Faktycznie produkty The body shop są rewelacyjne. Niestety w Polsce można obecnie zakupić je tylko na aukcjach internetowych ( ceny są przesadnie wysokie ) lub poprosić znajomego, by przywiózł wracając z wycieczki ( Anglia). Poczekam do jesieni i na pewno sprawdzę ofertę sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Body Shop wchodzi do Polski IP: *.range86-134.btcentralplus.com 28.02.08, 19:35 Mieszkam w Anglii gdzie Body Shopy są na rogu każdej ulicy miasta. Moim zdaniem kosmetyki te nie przyjmą sie w Polsce ze wzgledu na stosunkowa wysoka cene. Np za balsam do ciała o pojemności 200 ml trzeba zapłacić w przeliczeniu 60 zł. Jakość tych kosmetyków wcale nie jest rewelacyjna, porównałabym ją do marek takich jak Nivea, Dove, L'oreal. W tym samym przedziale cenowym w Polsce mozemy zakupic kosmetyki co najmniej o klase wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroll Re: Body Shop wchodzi do Polski IP: *.magma-net.pl 07.12.08, 13:33 beznadzieja. czoraj dostałam na mikołaja i myślałam, że się załamię....najgorszy prezent w życiu....leżą na półce i nie zamierzam ich używać, może to da mojemu mężowi do myślenia i następnym razem postara się o bardziej sensowny prezent...shit totalny - jedyny plus to opakowanie Odpowiedz Link Zgłoś