Dodaj do ulubionych

Body Shop wchodzi do Polski

IP: *.itvision.pl 22.08.06, 23:23
Moja dziewczyna sie ucieszy ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: luku Body Shop wchodzi do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:44
      Brawo Patrycja Ciosek!!! Wreszcie analityk z prawdziwego zdarzenia.
    • Gość: bebe Body Shop wchodzi do Polski IP: *.chello.pl 04.09.06, 09:50
      Także ucieszyłam się po przeczytaniu artykułu. Faktycznie produkty The body shop
      są rewelacyjne. Niestety w Polsce można obecnie zakupić je tylko na aukcjach
      internetowych ( ceny są przesadnie wysokie ) lub poprosić znajomego, by
      przywiózł wracając z wycieczki ( Anglia). Poczekam do jesieni i na pewno
      sprawdzę ofertę sklepu.
    • Gość: gość Re: Body Shop wchodzi do Polski IP: *.range86-134.btcentralplus.com 28.02.08, 19:35
      Mieszkam w Anglii gdzie Body Shopy są na rogu każdej ulicy miasta. Moim zdaniem
      kosmetyki te nie przyjmą sie w Polsce ze wzgledu na stosunkowa wysoka cene. Np
      za balsam do ciała o pojemności 200 ml trzeba zapłacić w przeliczeniu 60 zł.
      Jakość tych kosmetyków wcale nie jest rewelacyjna, porównałabym ją do marek
      takich jak Nivea, Dove, L'oreal. W tym samym przedziale cenowym w Polsce mozemy
      zakupic kosmetyki co najmniej o klase wyzej.
      • Gość: caroll Re: Body Shop wchodzi do Polski IP: *.magma-net.pl 07.12.08, 13:33
        beznadzieja. czoraj dostałam na mikołaja i myślałam, że się załamię....najgorszy
        prezent w życiu....leżą na półce i nie zamierzam ich używać, może to da mojemu
        mężowi do myślenia i następnym razem postara się o bardziej sensowny
        prezent...shit totalny - jedyny plus to opakowanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka