Gość: Meloman IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 26.02.03, 00:08 Nie ma się czym podniecać. Pliki mp3 można swobodnie ściągać sobie za pomocą programu Kazaa. Bez żadnych opłat. Oto adres: www.kazaa.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tDT Re: Napster wraca! IP: 220.111.45.* 26.02.03, 00:29 znajda cie na tej polibudzie man jak sie tak bedziesz chwalil. przyjdzie takie BMG i pol akademika wyniesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drum Re: Napster wraca! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.02.03, 00:54 Gość portalu: tDT napisał(a): > znajda cie na tej polibudzie man jak sie tak bedziesz chwalil. > przyjdzie takie BMG i pol akademika wyniesie tak, ale wielkie g... przez rok ściągania muzy z winmxa wypaliłem ponad setkę płyt. mogą mi g... zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trak Re: Napster wraca! IP: *.acn.pl 26.02.03, 01:44 Gość portalu: drum napisał(a): > Gość portalu: tDT napisał(a): > > > znajda cie na tej polibudzie man jak sie tak bedziesz chwalil. > > przyjdzie takie BMG i pol akademika wyniesie > > tak, ale wielkie g... przez rok ściągania muzy z winmxa > wypaliłem ponad setkę płyt. mogą mi g... zrobić! To jest żałosne. Po co się chwalić piratowaniem. Jak ktoś chce to robić, napster mu do niczego niepotrzebny. A setka płyt to naprawdę śladowa ilość dla pojedynczego pirata w skali roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: Napster wraca! IP: *.acn.waw.pl 26.02.03, 08:54 Ale gdyby plyty w Polsce nie kosztowaly tyle wolalabym pojsc sobie do sklepu i kupic oryginal...wolniej sie niszczy, jest fajna wkladak an okladce...a jak zespol przyjezdza to jest na czym miec autograf... Wszedzie porownuja do cen unijnych, ze tam sa wyzzsze ceny....fajne aale zarobki tez przewyzszaja nasze niekiedy nawet kilkukrotnie. A co m zrobic biedny student?? Twierdza, ze zamiast netu mozna sobie kupic plyte - tak jedna, alee net to nie tylko plyty. Od moich kolegow z jednego z zespolow, wiem ile artysta ddostaje z plyty....nieiwiele, reszta sie rozchodzi po hurtownikach, sklepach itd. sadze, ze gdyby obnizyli ceny plyt wiecej by sprzedali i wiecej by zyskali, ale polska mentalnosc juz taka jest - wysoka cena= wysokie zarobki...hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Napster wraca! IP: 141.63.88.* 26.02.03, 09:09 > Nie ma się czym podniecać. Pliki mp3 można swobodnie ściągać > sobie za pomocą programu Kazaa. Bez żadnych opłat. Oto adres: > www.kazaa.com Kazaa? No tak, jesli chcesz miec szpiega i backdoora na komputerze... Odpowiedz Link Zgłoś
meteorr Re: Napster wraca! 26.02.03, 09:55 Jezeli nie chcesz miec backdoorow to sa jeszcze KazaaLite itp. Co do cen plyt: W Szwajcarii przecietna plyta kosztuje 20CHF=ok 55 zl... Wiec ceny nie sa wyzsze - sa takie same. Ponoc to dlatego, ze Niemcy blisko - ale dla mnie to tylko wymowka. Koncerny muzyczne to dla mnie Kartel - dogadali sie chlopaki, ze plyta nie taniej niz po 50 i juz... No to i maja piratow na glowie. Co do poziomow zarobkow sie nie wypowiadam - to chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kassandra Re: Napster wraca! IP: *.icpnet.pl 26.02.03, 11:40 Gość portalu: Meloman napisał(a): > Nie ma się czym podniecać. Pliki mp3 można swobodnie ściągać > sobie za pomocą programu Kazaa. Bez żadnych opłat. Oto adres: > www.kazaa.com Tele, że Kazaa też ma sprawę w sądzie, podobnie jak Morpheus. Być może też będą musieli zwinąć interes, albo przeniesć się do Holandii, gdzie wymiana mp3 jest legalna. No i pozostaje jeszcze kwestia śmieci, które mżesz ściągnąć razem z plikami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Napster wraca! IP: *.jasien.net 26.02.03, 13:02 Zgadzam sie z jednym z przedmowcow ze gdyby obnizono cene oryginalnych plyt bylyby mniejsze klopoty z piractwem. A tak kazdy woli kupic sobie czysta plyte za 2 zl, sciagnac muzyke z netu, czy tez przegrac od kogos. Ja osobiscie bardziej bym sie cieszyla z powrotu audiogalaxy bo tam bylo wszystko do znalezienia i nawet jakis abonament moglabym placic. A zanim ludzie znow sie przyzwyczaja ze napster dziala troche to potrwa i ciezko bedzie z szukaniem roznych kawalkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6763763 Kazaalite - dobry do testowania muzyki i filmow IP: *.acn.waw.pl 26.02.03, 15:35 KazaaLite nie sciaga smieci (wystarczy nie sciagac plikow .exe itp.). Na dobrym szybkim laczu mozna sobie za to sciagnac i 1GB dziennie. Filmy, muzyka. Dzieki temu programowi mozna przekonac sie na wlasne uszy, ze ostatni album Massive Attack na pewno nie jest wart ceny po jakiej sprzedaja go w Empiku. I poszukac czegos ciekawszego. Odpowiedz Link Zgłoś