Dodaj do ulubionych

Prezes TVP może nie mieć magistra

• tom1003 Prezes TVP może nie mieć magistra 15.09.06, 13:57
      Może lepiej zlikwidować studia dziennikarskie, skoro nic nie dają.
      • Gość: nx wyksztalcenie nie piwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 14:07
        ...nie musi byc pelne.

<lol>
    • vigla Re: Prezes TVP może nie mieć magistra 15.09.06, 14:06
      A rektor który musi mieć profesora nie musi rozumieć słowa pisanego i jest O.K.
      zgodnie z prawem.
    • kornaccy Licencjat to wyższe zawodowe. 15.09.06, 14:18
      .
    • pendrek_wyrzutek Pan Wildstein moze napisac prace szybko 15.09.06, 14:20
      I bedzie lepsza niz 99% innych prac magisterskich.

Poza tym prace magisterskie mozna pisac o nim.
    • Gość: Kerlicki Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:17
      Ukończone szkoły mogą świadczyć o delikwencie, że ma dobrą pamięć. Ani
      inteligencja, ani brak jej nie przeszkadza w ukończeniu szkół. Ludzie po
      szkołach nie wyróżniają się czymś specjalnym. Prócz wyjątków. Szkoła nie
      powinna być argumentem. To właściwe predyspozycje potrzebne w pracy powinny być
      największym argumentem.
      • Gość: @@@@@@@ Re: Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.robbo.pl 16.09.06, 12:09
        Zgadzam się z <Kerlickim> tylko dlaczego nauczyciel musi mieć licencjat z
        jakiejś parchatej szkółki za pieniądze , kiedy wiadomo, że to dużo mniej niż
        absolutorium na państwowym uniwerku, a facet mający narodowy rząd dusz nie
        musi mieć żadnej szkoły?Jak wszyscy to wszyscy , babcia też.
    • Gość: wic kolejna niedojda IP: *.chello.pl 15.09.06, 17:01
      jak nie chciał się bronic, to po co studiował? abstahuje od faktu, co studiował-
      pana tadeusza zna być może na pamięć- nadaje się na rocznicowe wieczornice;)
      ale cóż... wystarczy oszołomsko pomachać listą i już można zostać prezesem
      dowolnej spółki publicznej
      a tak poważnie, to ludzie, którzy nie potrafią zakończyć nawet prostej sprawy
      (studiów) nie powinni piastować ważnych funkcji
    • nicmi Re: Prezes TVP może nie mieć magistra 15.09.06, 19:30
      Taki cyrk!Jaki prezydent-tacy pomagierzy.
    • Gość: Tenare Chcę znać treść regulaminu konkursu na prezesa TVP IP: *.icpnet.pl 15.09.06, 20:33
      Za MOJĄ KASĘ z abonamentu tego wymagam BO PŁACĘ.
      Przypominam, że TVP to państwowe przedsiębiorstwo za pieniądze obywateli, a nie
      prywatny geszeft dla NIEUKÓW i politykierów.
    • Gość: miś Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.chello.pl 15.09.06, 21:48
      ale się dzieje. Czy tam na górze ktoś ma mgr, czy to wszyscy oderwani są od
      pługa granatem. Może amnestia dla Kwacha i Wildsteina
    • Gość: brat Euzebiusz Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:46
      skoro magistra nie musiał mieć prezydent RP a Nobla przyznano półanalfabecie po
      szkole zawodowej, to po co magister prostemu prezesowi TVP ?????????
    • daniel40 Re: Bronek to typowa PISda-mierna i bierna 15.09.06, 23:35
      :)
    • Gość: Ya-nek Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.09.06, 02:56
      No cóż, Bronio posiada wykształcenie tzw. prezydenckie. Nie ma się czego
      wstydzić. Takim samym legitymują się Andrzej Sikorowski i Ryszard Rynkowski, a
      mimo to porządni i nie wstydzący się swego wykształcenia ludzie.
    • pmonroe Polecam*|*************** 16.09.06, 05:25

Zobacz:

www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1455
    • Gość: Polska I Smutek Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.oc.oc.cox.net 16.09.06, 07:38
      Zaciekle karierowiczowskie dupki z PiSuaru w wiekszosci pozbawieni sa
      magisterskich studiow lecz nie to jest tragedia - TRAGEDIA JEST TO ZE CI LUDZIE
      PRAWIE WSZYSCY MAJA ROZUMY I DUSZE uksztaltowane poprzez KOMUNIZM I FAKTYCZNIE
      SA KOMUNISTAMI !!!!
    • marcowsky Nie mozna nazwac prezesa wyksztalciuchem! 16.09.06, 08:55
      Ale wybitnym reformatorem TVP na pewno jest!Bo kto zwolnil z TVP najwiecej
      pracownikow od stanu wojennego?No kto?
    • Gość: wykształciuch Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.mlyniec.gda.pl 16.09.06, 09:01
      Bronisław Wildstein ma wyzsze wykształcenie jeżeli uzyskał absolutorium, nie ma
      tytułu magistra. Wg encyklopedii: absolutorium [łac. absolvere ‘uwolnić’],
      naukozn. stwierdzenie ukończenia studiów wyższych i złożenia egzaminów
      końcowych — bez złożenia pracy i egzaminu magisterskiego, czyli uzyskania
      tytułu zawodowego. Po co ten bełkot. Pozdrawiam
    • Gość: AMICAR Prezes TVP może nie mieć magistra IP: 195.117.179.* 16.09.06, 09:47
      z pogladami Wildsteina mozna się zgadzać lub nie,
      erudyta natomiat znakomity,
      co jest rzadkoścą wśród aktualnej "władzy"
      z obroną pracy magisterskiej miał problemy chyba za działalnośc w SKS-ie/co to
      bylo kotku?/
    • zielony31 a może mieć wyrok karny za oszczerstwa...??? 16.09.06, 10:04
      nA TAKIM STANOWISKU???
      W 1993 zapadł prawomocny wyrok w Sądzie Kraków-Śródmieście przeciwko Bronkowi
      za oszczerstwo.....czyli świadome mówienie nieprawdy/kłamstwo/ o kimś...
      No i jak z tą sprawiedliwością.....
      mam nawet sygnaturę sprawy ciekawym odpiszę na maila....
    • Gość: pokojowa Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.206-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.09.06, 12:00
      Prawo nie działa wstecz, a więc prezes Wildstein może pozostać na stanowisku.
      Poza tym ma absolutorium. Jakość jego publicystyki to dowód na posiadanie
      wyższego wykształcenia. Dajcie spokój!
      www.trybunka.blox.pl

• patent5 Ja też "nie mam magistra" 17.09.06, 11:09
      Mam tytuł, albo jak kto woli, stopień magistra, ale magistra nie mam. Nawet nie wiem, co to znaczy "mieć magistra".
    • Gość: &POD czy Karas byly rektor UJ jeszcze zyje?? IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.09.06, 13:47
      bo to ten uczony Karas zawiesil Bronka na V roku studiow (za dlugie wlosy, czy
      cos w tym rodzaju), po czym skrocil studia do czterech lat;)) no to jak Bronek
      mogl w takich warunkach zrobic magistra??
    • Gość: :/ Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.chello.pl 22.09.06, 00:47
      hmmm, to po cholere ja robie te studia?! wystarczy wkraśc się do ipn-u, wynieść
      coś i zrobić z tego aferę i już się ma załatwiony stołek na szczycie, ciepłą
      pensyjke równą 2-letnim średnim dochodą oraz bezkarność :/

ale to chyba możliwe tylko w naszym wspaniałym kraju, gdzie ludzie w ciągu kilku
      miesięcy zdążyli się przygotować do takiego samego prezydenta i premiera, choć
      sami o tym nie wiedzieli...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka