tom1003 Prezes TVP może nie mieć magistra 15.09.06, 13:57 Może lepiej zlikwidować studia dziennikarskie, skoro nic nie dają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx wyksztalcenie nie piwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 14:07 ...nie musi byc pelne. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
vigla Re: Prezes TVP może nie mieć magistra 15.09.06, 14:06 A rektor który musi mieć profesora nie musi rozumieć słowa pisanego i jest O.K. zgodnie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Pan Wildstein moze napisac prace szybko 15.09.06, 14:20 I bedzie lepsza niz 99% innych prac magisterskich. Poza tym prace magisterskie mozna pisac o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerlicki Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:17 Ukończone szkoły mogą świadczyć o delikwencie, że ma dobrą pamięć. Ani inteligencja, ani brak jej nie przeszkadza w ukończeniu szkół. Ludzie po szkołach nie wyróżniają się czymś specjalnym. Prócz wyjątków. Szkoła nie powinna być argumentem. To właściwe predyspozycje potrzebne w pracy powinny być największym argumentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@@@@ Re: Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.robbo.pl 16.09.06, 12:09 Zgadzam się z <Kerlickim> tylko dlaczego nauczyciel musi mieć licencjat z jakiejś parchatej szkółki za pieniądze , kiedy wiadomo, że to dużo mniej niż absolutorium na państwowym uniwerku, a facet mający narodowy rząd dusz nie musi mieć żadnej szkoły?Jak wszyscy to wszyscy , babcia też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic kolejna niedojda IP: *.chello.pl 15.09.06, 17:01 jak nie chciał się bronic, to po co studiował? abstahuje od faktu, co studiował- pana tadeusza zna być może na pamięć- nadaje się na rocznicowe wieczornice;) ale cóż... wystarczy oszołomsko pomachać listą i już można zostać prezesem dowolnej spółki publicznej a tak poważnie, to ludzie, którzy nie potrafią zakończyć nawet prostej sprawy (studiów) nie powinni piastować ważnych funkcji Odpowiedz Link Zgłoś
nicmi Re: Prezes TVP może nie mieć magistra 15.09.06, 19:30 Taki cyrk!Jaki prezydent-tacy pomagierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tenare Chcę znać treść regulaminu konkursu na prezesa TVP IP: *.icpnet.pl 15.09.06, 20:33 Za MOJĄ KASĘ z abonamentu tego wymagam BO PŁACĘ. Przypominam, że TVP to państwowe przedsiębiorstwo za pieniądze obywateli, a nie prywatny geszeft dla NIEUKÓW i politykierów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.chello.pl 15.09.06, 21:48 ale się dzieje. Czy tam na górze ktoś ma mgr, czy to wszyscy oderwani są od pługa granatem. Może amnestia dla Kwacha i Wildsteina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Euzebiusz Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:46 skoro magistra nie musiał mieć prezydent RP a Nobla przyznano półanalfabecie po szkole zawodowej, to po co magister prostemu prezesowi TVP ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya-nek Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.09.06, 02:56 No cóż, Bronio posiada wykształcenie tzw. prezydenckie. Nie ma się czego wstydzić. Takim samym legitymują się Andrzej Sikorowski i Ryszard Rynkowski, a mimo to porządni i nie wstydzący się swego wykształcenia ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Polecam*|*************** 16.09.06, 05:25 Zobacz: www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1455 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska I Smutek Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.oc.oc.cox.net 16.09.06, 07:38 Zaciekle karierowiczowskie dupki z PiSuaru w wiekszosci pozbawieni sa magisterskich studiow lecz nie to jest tragedia - TRAGEDIA JEST TO ZE CI LUDZIE PRAWIE WSZYSCY MAJA ROZUMY I DUSZE uksztaltowane poprzez KOMUNIZM I FAKTYCZNIE SA KOMUNISTAMI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Nie mozna nazwac prezesa wyksztalciuchem! 16.09.06, 08:55 Ale wybitnym reformatorem TVP na pewno jest!Bo kto zwolnil z TVP najwiecej pracownikow od stanu wojennego?No kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykształciuch Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.mlyniec.gda.pl 16.09.06, 09:01 Bronisław Wildstein ma wyzsze wykształcenie jeżeli uzyskał absolutorium, nie ma tytułu magistra. Wg encyklopedii: absolutorium [łac. absolvere ‘uwolnić’], naukozn. stwierdzenie ukończenia studiów wyższych i złożenia egzaminów końcowych — bez złożenia pracy i egzaminu magisterskiego, czyli uzyskania tytułu zawodowego. Po co ten bełkot. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMICAR Prezes TVP może nie mieć magistra IP: 195.117.179.* 16.09.06, 09:47 z pogladami Wildsteina mozna się zgadzać lub nie, erudyta natomiat znakomity, co jest rzadkoścą wśród aktualnej "władzy" z obroną pracy magisterskiej miał problemy chyba za działalnośc w SKS-ie/co to bylo kotku?/ Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 a może mieć wyrok karny za oszczerstwa...??? 16.09.06, 10:04 nA TAKIM STANOWISKU??? W 1993 zapadł prawomocny wyrok w Sądzie Kraków-Śródmieście przeciwko Bronkowi za oszczerstwo.....czyli świadome mówienie nieprawdy/kłamstwo/ o kimś... No i jak z tą sprawiedliwością..... mam nawet sygnaturę sprawy ciekawym odpiszę na maila.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokojowa Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.206-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.09.06, 12:00 Prawo nie działa wstecz, a więc prezes Wildstein może pozostać na stanowisku. Poza tym ma absolutorium. Jakość jego publicystyki to dowód na posiadanie wyższego wykształcenia. Dajcie spokój! www.trybunka.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patent5 Ja też "nie mam magistra" 17.09.06, 11:09 Mam tytuł, albo jak kto woli, stopień magistra, ale magistra nie mam. Nawet nie wiem, co to znaczy "mieć magistra". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &POD czy Karas byly rektor UJ jeszcze zyje?? IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.09.06, 13:47 bo to ten uczony Karas zawiesil Bronka na V roku studiow (za dlugie wlosy, czy cos w tym rodzaju), po czym skrocil studia do czterech lat;)) no to jak Bronek mogl w takich warunkach zrobic magistra?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Prezes TVP może nie mieć magistra IP: *.chello.pl 22.09.06, 00:47 hmmm, to po cholere ja robie te studia?! wystarczy wkraśc się do ipn-u, wynieść coś i zrobić z tego aferę i już się ma załatwiony stołek na szczycie, ciepłą pensyjke równą 2-letnim średnim dochodą oraz bezkarność :/ ale to chyba możliwe tylko w naszym wspaniałym kraju, gdzie ludzie w ciągu kilku miesięcy zdążyli się przygotować do takiego samego prezydenta i premiera, choć sami o tym nie wiedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś