Gość: Wrocławianin IP: 195.116.43.* 05.10.06, 17:00 Leszek jest "the best" !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katolik Leszek Czarnecki w drodze po 1,6 mld zł IP: *.nycmny83.covad.net 05.10.06, 17:11 Zaraz "poszeklu" lub "fritz.fritz" beda mu kazali oddac polowe na cele dobroczynne dla rydzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamerzysta Czyżby rzut na taśmę ? IP: *.aster.pl 05.10.06, 18:01 Mam nieodparte wrażenie, że Leszek Czarnecki wykonuje rzut na taśmę i chce wykorzystać swoją reputację do ściągnięcia trochę kasy z rynku na wątpliwe projekty w stylu 'bankowość w Rosji i Ukrainie...' oraz 'nieruchomości...' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowiec Leszek Czarnecki w drodze po 1,6 mld zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:23 Pracowałam w Getin Banku. Atmosfera fatalna, ciągły strach, zwolnienia grupowe co miesiąc (też dostałam), wydajność pracy- 200% bez przerwy na śniadanie czy oderwanie oczu od komputera, pracowałam 4 lata i nie miałam podwyżki, pieniądze klientów powierzone praktykantom z urzędu pracy, którzy stanowią połowę załogi i bank nic do nich nie dopłaca. Czyli nasze podatki idą na opłacenie ludzi z urzędu pracy a oni tyrają i powiększają majątek prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Leszek Czarnecki w drodze po 1,6 mld zł IP: *.jmdi.pl 05.10.06, 17:39 "pieniądze klientów powierzone praktykantom z urzędu pracy, którzy stanowią połowę załogi i bank nic do nich nie dopłaca. Czyli nasze podatki idą na opłacenie ludzi z urzędu pracy a oni tyrają i powiększają majątek prezesa" widać "tyrają" równie dobrze a może i lepiej niż "bankowcy" po studiach co chcą na wejściu 7000 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:44 dziwne ze takich rzeczy nie porusza wyborcza????? nie zada pytania np. Czarneckiemu dlaczgo wykorzystuje pracownikow? przeciez wsztscy wiemy jakie rzeczy dzieja sie w bankach np. citibanku dlaczego????? moze to porawnisc polityczna? ja bardzo chetnie pogladal bym nagranie z pracy wbanku gdzie naduzycia sie dzieja niz premiera kaczora i opzycyjnego donalda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan żeby pan L. obraził sie i przestał dawać reklamy? IP: *.chello.pl 05.10.06, 18:05 chyba jak kiedyś drKulczyk? Lokalne media też sie tym nie zajmą. O ile Wyborcza bez reklam firm Cz. jakoś przeżyje to lokalne media nie wiadomo. L.Cz. to we Wrocławiu półbóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: żeby pan L. obraził sie i przestał dawać rekl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.06, 19:29 Gość portalu: corgan napisał(a): > chyba jak kiedyś drKulczyk? > > Lokalne media też sie tym nie zajmą. O ile Wyborcza bez reklam firm Cz. jakoś > przeżyje to lokalne media nie wiadomo. L.Cz. to we Wrocławiu półbóg Ty corgan za to jesteś psychicznie chorym wałbrzyszaninem, obecnie pajacującym i udającym wielkiego warszawiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: żeby pan L. obraził sie i przestał dawać rekl IP: *.chello.pl 05.10.06, 21:37 > Ty corgan za to jesteś psychicznie chorym wałbrzyszaninem, obecnie > pajacującym i udającym wielkiego warszawiaka. Już wyleczonym, pastylki póki co działają a lekarze z Korzeniowskiego - przecudowni, bardzo miło ich wspominam. pzdr wspaniały Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:34 Nie ma przymusu pracy w ogóle, a w spółkach Leszka Czrneckiego w szczególności.Nie odpowiadają warunki - znajdź se lepszą pracę, ciotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYCHU 3 slowa do wszystkich nieudacznikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:07 mam 28 lat i zarabiam 16 tysiecy miesiecznie i zyje tak samo dobrze jak pan Czarnecki, bo biedota po prostu nie widzi tego, ze taki Czarnecki ma 1000 razy wiecej niz ja jak jakas panienka np. zarabia 2 tysiace miesiecznie, to dla niej ja z moimi 16 tysiacami miesiecznie, jestem absolutna elita ! zycie jest fajne, co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: 3 slowa do wszystkich nieudacznikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:12 jesli zawdzieczasz to swojej wiedzy i madrosci to tylko Ci gratulowac:))) szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan to pokaż PITa IP: *.chello.pl 05.10.06, 18:28 zeskanuj (chyba stać sie na skaner za 200zł?) wrzuć tutaj swojego PITa, wykadruj dane adresowe. Jak nie PITa to inny oryginalny dokument że tyle zarabiasz... pasi? szacunek zasyła nieudacznik corgan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan no i co z tym PITem dziecię neostrady, co? IP: *.chello.pl 05.10.06, 19:01 >:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: 3 slowa do wszystkich nieudacznikow IP: *.e-wro.net.pl 05.10.06, 20:30 I co? Tak cię to jara pajacu ze kasujesz te 16 kola? Może nie dla wszystkich w życiu licza sie pieniadze buraku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: 3 slowa do wszystkich nieudacznikow IP: *.e-wro.net.pl 05.10.06, 22:06 Oczywiście nie każdego interesują pieniądze, ale każdego naudacznego polaczka podnieca opluwanie tych którzy potrafili do czegoś dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredytobiorca Leszek Czarnecki w drodze po 1,6 mld zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:58 lepiej nie brać kredytu w tym banku, mam u nich kredyt hipoteczny, płacę terminowo ale zdolność mam teraz kiepską więc mi podnoszą oprocentowanie-aktualnie 9,99% we frankach szwajcarskich. Nie mam czym spłacić całego kredytu i zastanawiam sie do jakiej stawki dojdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poko Leszek Czarnecki w drodze po 1,6 mld zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:21 Jak widać nazwisko nie musi być powodem szmacenia sie i dziadowania po samoobronach lub innych spelunach by istnieć jak co poniektórzy... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ab to Getin jutro w gore czy w dol? 05.10.06, 20:56 bo nie wiem czy kupic :P Odpowiedz Link Zgłoś
zzzyziu Re: to Getin jutro w gore czy w dol? 05.10.06, 21:00 > bo nie wiem czy kupic :P A kupilbys akcje piramidy finansowej? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ab Re: to Getin jutro w gore czy w dol? 05.10.06, 21:24 oczywiscie, zakladajac, ze inni kupia je pozniej i drozej Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great I on dalej z tą Martyną ??? 05.10.06, 22:42 I on dalej z tą Martyną ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan tak to właśnie dla niej buduje ten słynny SkyTower IP: *.chello.pl 05.10.06, 22:48 żeby ona mogła się po nim wspinać albo skakać na bungee. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Lody? 06.10.06, 13:17 Lody? Gość portalu: corgan napisał(a): > żeby ona mogła się po nim wspinać albo skakać na bungee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atakowac prl scierwo i malwerstant IP: *.hsd1.mn.comcast.net 05.10.06, 23:02 ubek i cynkciarz, moze troche histori o "fortunie" tej ubeckiej prostytutki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oels Re: scierwo i malwerstant IP: 80.54.200.* 05.10.06, 23:31 A ty prostak!!I tyle Odpowiedz Link Zgłoś