Dodaj do ulubionych

Leszek Czarnecki w drodze po 1,6 mld zł

IP: 195.116.43.* 05.10.06, 17:00
Leszek jest "the best" !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: katolik Leszek Czarnecki w drodze po 1,6 mld zł IP: *.nycmny83.covad.net 05.10.06, 17:11
      Zaraz "poszeklu" lub "fritz.fritz" beda mu kazali oddac polowe na cele
      dobroczynne dla rydzyka...
      • Gość: kamerzysta Czyżby rzut na taśmę ? IP: *.aster.pl 05.10.06, 18:01
        Mam nieodparte wrażenie, że Leszek Czarnecki wykonuje rzut na taśmę i chce
        wykorzystać swoją reputację do ściągnięcia trochę kasy z rynku na wątpliwe
        projekty w stylu 'bankowość w Rosji i Ukrainie...' oraz 'nieruchomości...'
    • Gość: bankowiec Leszek Czarnecki w drodze po 1,6 mld zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:23
      Pracowałam w Getin Banku. Atmosfera fatalna, ciągły strach, zwolnienia grupowe
      co miesiąc (też dostałam), wydajność pracy- 200% bez przerwy na śniadanie czy
      oderwanie oczu od komputera, pracowałam 4 lata i nie miałam podwyżki, pieniądze
      klientów powierzone praktykantom z urzędu pracy, którzy stanowią połowę załogi
      i bank nic do nich nie dopłaca. Czyli nasze podatki idą na opłacenie ludzi z
      urzędu pracy a oni tyrają i powiększają majątek prezesa.
      • Gość: hm Re: Leszek Czarnecki w drodze po 1,6 mld zł IP: *.jmdi.pl 05.10.06, 17:39
        "pieniądze klientów powierzone praktykantom z urzędu pracy, którzy stanowią
        połowę załogi i bank nic do nich nie dopłaca. Czyli nasze podatki idą na
        opłacenie ludzi z urzędu pracy a oni tyrają i powiększają majątek prezesa"

widać "tyrają" równie dobrze a może i lepiej niż "bankowcy" po studiach co chcą
        na wejściu 7000 brutto
      • Gość: michał dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:44
        dziwne ze takich rzeczy nie porusza wyborcza?????
        nie zada pytania np. Czarneckiemu dlaczgo wykorzystuje pracownikow?
        przeciez wsztscy wiemy jakie rzeczy dzieja sie w bankach np. citibanku
        dlaczego?????
        moze to porawnisc polityczna?

ja bardzo chetnie pogladal bym nagranie z pracy wbanku gdzie naduzycia sie
        dzieja niz premiera kaczora i opzycyjnego donalda!
        • Gość: corgan żeby pan L. obraził sie i przestał dawać reklamy? IP: *.chello.pl 05.10.06, 18:05
          chyba jak kiedyś drKulczyk?

Lokalne media też sie tym nie zajmą. O ile Wyborcza bez reklam firm Cz. jakoś
          przeżyje to lokalne media nie wiadomo. L.Cz. to we Wrocławiu półbóg.
          • Gość: ja Re: żeby pan L. obraził sie i przestał dawać rekl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.06, 19:29
            Gość portalu: corgan napisał(a):

> chyba jak kiedyś drKulczyk?
            >
            > Lokalne media też sie tym nie zajmą. O ile Wyborcza bez reklam firm Cz. jakoś
            > przeżyje to lokalne media nie wiadomo. L.Cz. to we Wrocławiu półbóg

Ty corgan za to jesteś psychicznie chorym wałbrzyszaninem, obecnie pajacującym
            i udającym wielkiego warszawiaka.
            • Gość: corgan Re: żeby pan L. obraził sie i przestał dawać rekl IP: *.chello.pl 05.10.06, 21:37
              > Ty corgan za to jesteś psychicznie chorym wałbrzyszaninem, obecnie
              > pajacującym i udającym wielkiego warszawiaka.

Już wyleczonym, pastylki póki co działają a lekarze z Korzeniowskiego -
              przecudowni, bardzo miło ich wspominam.

pzdr wspaniały Wrocław
        • Gość: adam Re: dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:34
          Nie ma przymusu pracy w ogóle, a w spółkach Leszka Czrneckiego w
          szczególności.Nie odpowiadają warunki - znajdź se lepszą pracę, ciotka.
    • Gość: KRZYCHU 3 slowa do wszystkich nieudacznikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:07
      mam 28 lat i zarabiam 16 tysiecy miesiecznie

i zyje tak samo dobrze jak pan Czarnecki, bo biedota po prostu nie widzi tego,
      ze taki Czarnecki ma 1000 razy wiecej niz ja

jak jakas panienka np. zarabia 2 tysiace miesiecznie, to dla niej ja z moimi 16
      tysiacami miesiecznie, jestem absolutna elita !

zycie jest fajne, co nie ?
      • Gość: michał Re: 3 slowa do wszystkich nieudacznikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:12
        jesli zawdzieczasz to swojej wiedzy i madrosci to tylko Ci gratulowac:)))
        szczerze!
      • Gość: corgan to pokaż PITa IP: *.chello.pl 05.10.06, 18:28
        zeskanuj (chyba stać sie na skaner za 200zł?) wrzuć tutaj swojego PITa,
        wykadruj dane adresowe. Jak nie PITa to inny oryginalny dokument że tyle
        zarabiasz...

pasi?

szacunek zasyła
        nieudacznik corgan
      • Gość: corgan no i co z tym PITem dziecię neostrady, co? IP: *.chello.pl 05.10.06, 19:01
        >:)
      • Gość: ontos2 Prostak z forsą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:46
        :(
      • Gość: jacek Re: 3 slowa do wszystkich nieudacznikow IP: *.e-wro.net.pl 05.10.06, 20:30
        I co? Tak cię to jara pajacu ze kasujesz te 16 kola? Może nie dla wszystkich w
        życiu licza sie pieniadze buraku!
        • Gość: Jonek Re: 3 slowa do wszystkich nieudacznikow IP: *.e-wro.net.pl 05.10.06, 22:06
          Oczywiście nie każdego interesują pieniądze, ale każdego naudacznego polaczka
          podnieca opluwanie tych którzy potrafili do czegoś dojść.
    • Gość: kredytobiorca Leszek Czarnecki w drodze po 1,6 mld zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:58
      lepiej nie brać kredytu w tym banku, mam u nich kredyt hipoteczny, płacę
      terminowo ale zdolność mam teraz kiepską więc mi podnoszą
      oprocentowanie-aktualnie 9,99% we frankach szwajcarskich. Nie mam czym spłacić
      całego kredytu i zastanawiam sie do jakiej stawki dojdą
    • Gość: poko Leszek Czarnecki w drodze po 1,6 mld zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:21
      Jak widać nazwisko nie musi być powodem szmacenia sie i dziadowania po
      samoobronach lub innych spelunach by istnieć jak co poniektórzy...
    • mike_ab to Getin jutro w gore czy w dol? 05.10.06, 20:56
      bo nie wiem czy kupic :P
      • zzzyziu Re: to Getin jutro w gore czy w dol? 05.10.06, 21:00
        > bo nie wiem czy kupic :P

A kupilbys akcje piramidy finansowej?
        • mike_ab Re: to Getin jutro w gore czy w dol? 05.10.06, 21:24
          oczywiscie, zakladajac, ze inni kupia je pozniej i drozej
          • mike-great I on dalej z tą Martyną ??? 05.10.06, 22:42
            I on dalej z tą Martyną ???
            • Gość: corgan tak to właśnie dla niej buduje ten słynny SkyTower IP: *.chello.pl 05.10.06, 22:48
              żeby ona mogła się po nim wspinać albo skakać na bungee.
              • anna-dark Lody? 06.10.06, 13:17
                Lody?

Gość portalu: corgan napisał(a):

> żeby ona mogła się po nim wspinać albo skakać na bungee.
    • Gość: atakowac prl scierwo i malwerstant IP: *.hsd1.mn.comcast.net 05.10.06, 23:02
      ubek i cynkciarz, moze troche histori o "fortunie" tej ubeckiej prostytutki?
      • Gość: oels Re: scierwo i malwerstant IP: 80.54.200.* 05.10.06, 23:31
        A ty prostak!!I tyle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka