Dodaj do ulubionych

Polsat kontra TVP w sprawie Solorza

18.11.06, 07:44
Biedny Solorz, tesknil za krajem i "wcisneli " mu na sile paszport
konsularny, cos tam podpisal ale nie wie co, forse mu dali bo byl super
zapowiadajacym sie biznesmenem a teraz go paskudnie oczerniaja. Polsat
powinien wprowadzic nowy cykl programow "bajki na dobranoc" z Solorzem w roli
glownej...
Obserwuj wątek
    • Gość: bajt Re: Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 08:03
      Nie rozumiem jednego:co was wszystkich obchodzi co robił Solorz,co podpisał,co
      nie podpisał,jest człowiekiem prywatnym,Polsat jest jego;jeśli ma coś na
      sumieniu-jego sprawa, niech się sam rozlicza ze sobą.G...o postronnym do
      tego.Dziwnym zbiegiem okoliczności,na każdego coś znajdują jeśli istnieje
      zapotrzebowanie.Ciekawe kto i kiedy znajdzie coś na Wildsteina!?
      • Gość: xxx nieudacznika zorro zżera zawiść... IP: 217.153.6.* 18.11.06, 08:08
        pewnie jest "Polakiem-katolikiem"
      • Gość: xxx a teczka Jarka K. była sfałszowana...buhaha IP: 217.153.6.* 18.11.06, 08:09
    • maruda.r W podziękowaniu 18.11.06, 08:22

W czwartek wieczorem w audycji "Misja specjalna" TVP oskarżyła Solorza, prezesa
      i założyciela Polsatu, o współpracę z komunistyczną Służbą Bezpieczeństwa.

Dość specyficzna, choć nie zaskakująca, forma podziękowania TVP dla Solorza za
      przyjęcie przez Polsat w miarę neutralnej postawy wobec Tworkistanu braci
      Kaczyńskich, szumnie zwanego IV RP.

To taka uwaga na przyszłość: jak masz kij, to lej pisiorów ile wlezie. I nigdy
      się nie odwracaj.

• Gość: bajt Re: W podziękowaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 08:30
        Może nie pisz tak otwarcie bo zorro Ci zoroz znajdzie kwita!
        • maruda.r Re: W podziękowaniu 18.11.06, 09:50
          Gość portalu: bajt napisał(a):

> Może nie pisz tak otwarcie bo zorro Ci zoroz znajdzie kwita!

W myśl starej pisowskiej zasady: "Dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie"?

• Gość: elka Re: W podziękowaniu IP: *.teledisnet.be 18.11.06, 11:52
        Przeczytaj komentowany artykuł »
        Autor: maruda.r
        Data: 18.11.06, 08:22 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------

W czwartek wieczorem w audycji "Misja specjalna" TVP oskarżyła Solorza, prezesa
        i założyciela Polsatu, o współpracę z komunistyczną Służbą Bezpieczeństwa.

Dość specyficzna, choć nie zaskakująca, forma podziękowania TVP dla Solorza za
        przyjęcie przez Polsat w miarę neutralnej postawy wobec Tworkistanu braci
        Kaczyńskich, szumnie zwanego IV RP.

To taka uwaga na przyszłość: jak masz kij, to lej pisiorów ile wlezie. I nigdy
        się nie odwracaj.
        ------------------------------------------
        Maruda ja cie poprostu K O C H A M

• jerzy30 i to trza walic z calej sily - bo inaczej ta 18.11.06, 16:44
          pisiorska hydra odwinie sie
        • Gość: bajt Re: W podziękowaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:25
          Co prawda jestem hetero ale umiarkowanie się dołączam.
    • galba Aż się wzruszyłem niedolą pana Solorz-Krok-Żak-... 18.11.06, 08:31
      A szczególnie te kilkanaście paszportów na różne nazwiska jest wzruszające.
      Potwornie te służby konsularne go prześladowały.
      • Gość: bajt Re: Aż się wzruszyłem niedolą pana Solorz-Krok-Ża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 08:33
        Też pewnie masz jakieś związki skoro widziałeś te paszporty!
        • pis_dolot ależ galba ma liczne związki...: 18.11.06, 08:37
          Rzymski władca o imieniu Galba był pederastą.
          Pisze Swetoniusz, (dzieło "De Vita Caesarum-Galba", rozdz XXII):

".He was more inclined to unnatural desire, and in gratifying it preferred
          full-grown, strong men. They say that when Icelus, one of his old-time
          favorites, brought him news in Hispania of Nero's death, he not only
          received him openly with the fondest kisses, but begged him to prepare
          himself without delay and took him one side."

"Miał raczej nienaturalne skłonności, i dla zaspokajania się
          preferował dobrze zbudowanych, muskularnych mężczyzn. Mawiają, że
          gdy Icelus, jego dawny faworyt, doniósł mu o śmierci Nerona, nie tylko
          go ucałował, ale również nalegał, by się przygotował i zabrał go na stronę
          ;-)"
      • kosiba2 Re: Aż się wzruszyłem niedolą pana Solorz-Krok-Ża 18.11.06, 09:38
        na forum galba wszystkowiedzący , w TVP niejaki A.Zybertowicz
        wszystkouzasadniający "nie popierając tego ani jednym dowodem poza profesorem
        Zybertowicem,który swą osobą zawsze może służyc za dowód każdej patogii
        (paplologii)" /Og. na niedziele/.Obok wybiegu dla małp stoją w/W rozmawiając o
        naprawie Rzeczpospolitej.Czy internauci dlatego tak mnie olewają -mówi galba-bo
        jak mówi prof.Giertych nie pochodzimy z panem prof.Zybertowicz od małpy?
        Na to jedna ze starszych małp z wybiegu:" a które to małpy zgodziłyby się na
        posiadanie w swoim gronie takich szui ?!!!"
      • pierot6 galba.. leżysz na ulicy, ludzie paprzą tobą buty 18.11.06, 10:06
        • Gość: tralala a może "niezależna" TVP zajmie się Rydzykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:49
          to jest temat!
          • zygpot Re: a może "niezależna" TVP zajmie się Rydzykiem 18.11.06, 18:03
            Rydzykiem zajmowała się wybitnie Twoja niewybitna Gazeta Wyborcza.
            • Gość: wikal Re: a może "niezależna" TVP zajmie się Rydzykiem IP: *.retsat1.com.pl 18.11.06, 19:16
              Rydzykiem na serio jeszcze nikt sie zajmował. Ale zegar tyka, a koniunktura dla
              czarnych krętaczy i donosicieli wcześniej czy później się skończy. I będzie
              ciekawie, i będzie się działo.
        • jerzy30 on tak ma - 18.11.06, 16:46
          od urodzenia
      • Gość: czekista z PiS My, prawdziwi czeksci nie przepuscimy nikomu IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 18.11.06, 17:03
        Wlasnie, tylko PiS wie kto jest dobry a kto nie. Nasz prezes niedlugo wyda
        drukiem liste, a parlament przyklepie: ludzie na czarnej liscie beda musieli
        albo sluchac wladz IV RP, albo do pierdla, alebo wyemigrowac.
      • diabetyczka dramatyczny zwrot w IV RP 18.11.06, 17:45
        Kaczory zobaczyły własny cień. Nie ulegało watpliwości, że ten cień ich
        śledził, a nawet czuli się prześladowani. Uruchomili wszystkie podległe służby
        Ludwika D. i Zorro (inne służby były zajęte zakupem samochodów służbowych).
        Podejrzenia zostały dowiedzione - to była prowokacja! za prowokacją krył się
        układ! Za układem stał zbrodniczy Jan Maria w Kapeluszu wraz z całą PO, a
        wspierali go postkomuniści. Boże gdzie to mi się przyśniło - chyba w Tworkach.
        • zygpot Re: dramatyczny zwrot w IV RP 18.11.06, 18:00
          Chora dziewczyno, odżywiaj się zdrowiej to zmądrzejesz.
    • Gość: babette Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.teledisnet.be 18.11.06, 11:17
      czytalam artykul wnikliwie, ale o zadnym ZAKU? czy KRUKU nie pisza!!!Teraz mamy
      dowod jak ta prostytutka komuchow "galba" jest rozeznany!!!!
      • Gość: bajt Re: Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:45
        Galba,możebyś tak wreszcie zmienił światopogląd? Coś pewnie w tym jest,że
        wszyscy jak jeden mąż psy na tobie wieszają.Tylko krowy i PiS nie zmieniają
        poglądów...
      • zygpot Re: Polsat kontra TVP w sprawie Solorza 18.11.06, 18:02
        A Ty kim jesteś prostytutką Urbana, Michnika czy człowieka "honoru"
        Jaruzelskiego?
    • Gość: elka Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.teledisnet.be 18.11.06, 11:46
      a te sluzby super dobrze dzialaly ze ho ho!!!pekne ze smiechu; Bylam juz 2 lata
      w KOR-ze, czy mnie inwigilowano?nie wiem, mam to gleboko w dupie, za rajstopy i
      kilka czekolad, dostalam paszport w tydzien,wyjechalam na miesiac do Francji,
      po powrocie dyrektor podpisal mi papier aprobujacy moj wyjazd do Szwecji dla
      niego na 10 dni, ja wiedzialam ze nie wroce wczesniej niz za rok, tydzien
      pozniej plynelam do Sztokholmu. Nie bylam ani komuchem, ani Sbkiem ani
      w "ukladzie", ukladalam sie sama zeby zarobic godne pieniadze na godne zycie, a
      nie za "jalmuzne"
      W Polsce jest zabronione miec pieniadze, bo odrazu to jest podejrzane, trzeba
      takich ludzi mieszac z blotem. W innych krajach sa dumni z ich intelektualistow
      i ludzi wyksztalconych, w Polsce nazywa sie ich "wyksztalciuchami". Krytykuje
      sie wszystko co w oczy kuje, ale tak znienawidzeni w Polsce Zydzi czy"Ruskie"
      sa bardziej solidarni, a Polacy jeden drugiego w lyzce wody......wredny narod.
      A dziennikarze z TVP to swinie, swinie, swinie, slugusy, ptaki co sraja we
      wlasne gniazdo, od dzis zadnego programu TV publicznej nie bede ogladac,
      propagandy i lasowania mozgu naogladalam sie przez 50 ostatnich lat dosc!!!
      ustepuje moj fotel przed ekranem TVP galbom, jolkom z dywit, abbom, zorrom - z
      wiatrem
      • Gość: elka Panie SOLORZ glowa do gory IP: *.teledisnet.be 18.11.06, 11:51
        Kaczynski&Spolka niech Pana pocaluja w D U P E!!!
      • zygpot Re: Polsat kontra TVP w sprawie Solorza 18.11.06, 18:07
        Po co tak brzydko pisać? Więcej kultury proszę Pani. Jakie Pani daje
        świadectwo "KOR"-owi? Jest Pani żałosna i śmieszna. Naprawdę żal mi Pani.
      • Gość: wikal Re: Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.retsat1.com.pl 18.11.06, 19:28
        Nie denerwuj się dziewczyno, wyluzuj. Szkoda zdrowia na tych oszołomów. Oni
        przeminą jak zły sen. A publicznej to już od dawna nie oglądam. Stary czasem
        jakiś mecz zaliczy, a matka "M jak miłość". Ja nic, no może czasami na jakiś
        film bez reklam się skuszę. A programu publicystycznego od wieków nie
        widziałam. Same tam "gwiazdy" teraz brylują. Dwa beztaleńcia zwane braćmi
        Karnowskimi, pewien nadęty jak balon zarozumialec czyli Jerzy Marek Nowakowski,
        Pospieszalski i Gawryluk. No i czarni rano, czarni w południe, czarni
        wieczorem... Po co to oglądać? A manipulacja prymitywna strasznie, w sam raz
        dla wyborców PiS. Są inne programy, nie te czasy, gdy były tylko program I, II
        i jak się III pojawił, to wszyscy wyli z radości. Ja mam teraz programów 60,
        też w większości kiepskich, ale zawsze jest jakiś wybór. I jeśli chodzi o mnie
        zazwyczaj nie pada on na publiczną.
    • jerzy30 chodzi o to by POLSAT byl posluszny pisdzielcom 18.11.06, 16:43
      o nic innego - by program pana Tomasza Lisa nie pokazywal absurdow czwartej erpe
    • Gość: expies Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:43
      No tak. A może zrobimy program o państwu Walterostwu /TVN /.Taki półkownik
      Klemba z wywiadu,co nie wspominał przypadkiem o FOZZ i Walterze?!To jest też
      Sekcja "Y"
      • Gość: bajt Re: Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:52
        A teraz drogie dzieci pocałujcie mnie wszystkie w d...ę powiedział p.Duryasz
        zamykając okienko z Misiem;Dokładnie to samo powinien powiedzieć p.Solorz
        olewając wszystkich którym się to należy.
        • Gość: elka Re: Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.teledisnet.be 18.11.06, 17:00
          no wlasnie, banda skur.wielow
          • zygpot Re: Polsat kontra TVP w sprawie Solorza 18.11.06, 18:08
            Jaka Pani wulgarna...
      • Gość: Dupreux Re: Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.11.06, 17:07
        Oczywiście, że za moment będzie program o Walterze. A potem o RM FM, Newsweeku,
        Polityce, Rzeczpospolitej i każdej nieprawomyślnej rozgłośni i gazecie. W
        każdej można znaleźć kogoś więcej lub mniej ubrudzonego, jak nie właściciela ,
        to choćby gońca. Przesłanie jest jasne - każdy, kto gani aktualny reżim , jest
        powiązany ze służbami specjalnymi, komunistycznymi, albo chociaż z czasów III
        RP. Nie chcę bronić sługusów, ale śmieszy mnie to, że najwięcej byłych agentów
        jest w reżimowej telewizji. Swoich jednak się chroni, zawsze się przydadzą.
        • Gość: carlo To byłby fajny proces sądowy... IP: *.chello.pl 18.11.06, 17:28
          Polsat przeciwko TVP;))) Podstawa prawna jest, a jakże- i to w Kodeksie karnym.
    • diabetyczka Nie on pierwszy coś tam podpisywał 18.11.06, 17:33
      Tylko ludzie aktywni w owych czasach byli narażeni albo na represje albo
      propozycje współpracy ze strony służb. Ci co sobie spokojnie popijali piwko i
      nosa nigdzie nie wychylali nie byli narażeni na "pocałunek śmierci". A teraz
      chcą być bohaterami - tropić tych zdrajców co to .... no co właśnie? Oni już
      weszli do historii, a Wildstein, Zybertowicz i podobni dopiero chcą.
      • 1zorro Re: Nie on pierwszy coś tam podpisywał 18.11.06, 17:35
        ...no to wedlug ciebie Solorz wszedl juz do historii? Super.
        • Gość: bajt Re: Nie on pierwszy coś tam podpisywał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 17:51
          Oczywiście,że wszedł-do historii mediów-jako pierwszy!
        • wikal Re: Nie on pierwszy coś tam podpisywał 18.11.06, 19:37
          1zorro napisał:

> ...no to wedlug ciebie Solorz wszedl juz do historii? Super.

Oczywiście, że wszedł! Nie przepadam za facetem ,ale to on stworzył pierwszą
          prywatną telewizję w Polsce i pierwszą komercyjną telewizję w Europie Środkowej
          (długo była największą). Wszedł do historii mediów i nawet jeśli okaże się
          jakimś tam OZI, to i tak w podręcznikach i encyklopediach będzie miał swoje
          miejsce. Na pociechę mogę ci powiedzieć, że bracia Kaczyńscy też juz weszli do
          historii - jako twórcy największego od 20 lat bajzlu w tym kraju.
      • zygpot Re: Nie on pierwszy coś tam podpisywał 18.11.06, 18:15
        Widzisz niedouczona źle odżywiana dziewczynko Wildstein nie był kanalią jak
        inni i niczego nie podpisywał, dlatego udowodnił, że jest człowiekiem PRAWDY.
        Wybierasz sobie złe i nieciekawe autorytety "historyczne". Liczyć się powinno
        przede wszystkim człowieczeństwo. Większym człowiekiem okazał się Wildstein i
        za to go szanuję. Solorz okazał się małym człowieczkiem, ale jacy idole tacy
        ich zwolennicy.
    • Gość: CezaryT Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.0501.adsl.tele2.no 18.11.06, 18:26
      Bajka Solarza

By za swe przestępstwa nie być ukarany
      Solarz donosił bo był szantażowany
      By za zło nie ponieść odpowiedzialności
      On dopuścił się jeszcze większej podłości

Ta logika z głodu na ludzi napadnie
      A z braku pieniędzy biednego okradnie
      Zawsze znajdzie logiczne wytłumaczenie
      By uspokoić martwe własne sumienie

Tak rozwija się przestępcza patologia
      To na niej bazowała ubecka zbrodnia
      Bowiem jeśli raz wejdziesz na przestępstwa ścieżkę
      Następne zło powstrzyma z niej twą ucieczkę

CezaryT

Dedykuję Solarzowi per Żak czy jak mu tam tak.

• Gość: jan_dreptak Re: Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:08
        Pan poseł Rysio Czarnecki był się wyraził że albo Solorz wywali Lisa albo
        będzie miał kłopoty, Lis został, psy gończe zostały spuszczone ze smyczy
      • Gość: bajt Re: Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:28
        Oj,Cezary oj,Cezary,lepiej ubierz okulary,
        By twe bardzo srogie rymy były lepsze,
        Tu widzimy,że nie bardzo Ci wychodzi,
        Choć po prawdzie mnie nie szkodzi, ale Bralczyk poliglota powie:
        Któż tu tego młota bez polotu wydrukował?+
        Żeby jeszcze jego słowa miały sens,to bardzo proszę,ale
        bezgranicznie wręcz nie znoszę kiedy silą się na morał,
        Więc Cezary chyba pora Ci przerzucić się na prozę,(oczywiście jeśli możesz)
        Rozliczanie (nawet w niebie)
        Zacznij Misiu,lecz od siebie!

• monte-everesto Polsat kontra TVP w sprawie Solorza 18.11.06, 19:21
      Opluc, olac i oczernic a reszta sama juz juz sie zalatwi, nawet wowczas, kiedy
      czzlowieka opluto i olano nieslusznie. To sa metody komunistow.
      W Polsce aktualnie rzadza komunisci i rydzyk.
    • basia Najlepsza obroną 18.11.06, 19:23

jest atak, i takie beda dzialania Solorza.
      • Gość: bajt Re: Najlepsza obroną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:37
        Basieńko!Nie trza Ci niewiasto przy panu Michale aby?
    • Gość: Arek Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:39
      Ktoś powinien rozliczyć Soloża za jego matactwa ale nawet PiS jest za cieńki aby to zrobić !!!
      • Gość: bajt Re: Polsat kontra TVP w sprawie Solorza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:23
        Słusznie Aruś! Bierz go!!!(tylko tego przez"rz")bo pogryziesz nie tego!
        • 1zorro Facet mial metna przeszlosc jak wielu "wielkich" 19.11.06, 08:27
          w polskim biznesie i obojetnie cobyscie tu nie wypisywali - tego ukryc i
          zakwestionowac sie nie da. A czy to on byl taki "genialny" i stworzyl Polsat
          czy jest tylko figurantem, jaka to roznica? Polsat jest cienka, oglupiajaca
          prosty ludek komercyjna stacja jak wiele takich na swiecie. A glupi narod takie
          uwielbia i ma na pewno tylu zwolennikow co "partyjna" TVP. A to, ze Solorz
          opowiada pierdoly i bajki to juz inna historia.
          • Gość: bajt Re: Facet mial metna przeszlosc jak wielu "wielki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 08:48
            A pokaż mi proszę,stację ,która w/g Ciebie nie ogłupia?jak nie w lewo to w
            prawo-zawsze jakiś odchył musi być!Nie kwestionuję takiej czy innej przeszłości
            Solorza ale usiłuję pokazać,że guzik mi do tego-jego sprawa!Wielkim z polityki
            nie można znaleźć mętnej przeszłości?I jakoś mało się to wywleka na światło
            dzienne!Dobry temat zastępczy:kariera Solorza...
    • niemiec.niemiec Biedy TW Soloz 19.11.06, 13:10
      Nastepny godny pozalowania Tajny Wspolpracownik SB :)))

Jak ja kocham te tlumaczenia - "bo mnie szantazowali". A co by sie temu
      donosicielowi stalo, gdyby odmowil i przez to nie wozil tych paczek do Polski?

Ludzie - wode wam z mozgu robia i wy w to wierzycie!
      • Gość: duch tobie nie ma z czego robić wody bezmózgowcu... IP: 217.153.6.* 19.11.06, 13:36
        • Gość: bajt Re: tobie nie ma z czego robić wody bezmózgowcu.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:51
          Cóż chcesz...!Niemiec...!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka