duziabuzia pan Chlebowski w ramach oszczędności niech 22.11.06, 14:34 przeznaczy swoją poselską gażę na sprzęt strażacki dla OSP w Wygwizdowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babette Re: Uj,a gdzie nasze genialne Balcerki??? IP: *.teledisnet.be 22.11.06, 20:12 Ot i tanie panstwo!!!!!!!!!!! jak dobrze pojdzie to po 4 latach rzadow PiSmakow bedzie o 200 mld wiecej, jak to???nie rozumiem????te zlodzieje, zydoubeckie scierwa, uklad i inne epitety z SLD w tym samym czasie nakradli mniej niz PiSuary????????????????????? Niemozliwe, uklad dziala, cyfry zmyslone, Platforma w tym lapy maczala!! A moze tak "lustro prawdy" wysyla odbicie realne prostakow przy korycie????oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzacz Pospolity Re: Polska zadłuża się na potęgę IP: *.zeo.pl 23.11.06, 11:10 mlody-inwestor napisał: > Tak to jest jak sie glosuje na SOCJALISTOW z SLD, PIS czy PO ! > Obudzicie sie z reka w nocniku ! Chyba nie wiesz co to znaczy socjalizm, skoro w tej grupie umieszczasz SLD. > Glosujcie na Unie Polityki Realnej - jedynych zdrowo myslacych ludzi ktorzy > chcieliby rzadzic Polska ! Przeczytałem kiedyś ich program wyborczy oraz wywiad z idolem JKM. Nie podoba mi się. Jest nierealny, zawiera założenia sprzeczne z ekonomią i oznacza cofanie się w rozwoju demokracji (nazywanej zresztą przez JKM "dupokracją"). Natomiast sam idol, mimo literek przed nazwiskiem, przedstawiał poglądy będące godne menela spod budki z piwem. Szczególnie te dotyczące kobiet. Polska rządzona przez UPR to była by Polska w której część ludzi (na przykład kobiety) byłaby pozbawiania różnych praw obywatelskich. Pomijam fakt, że wszystkie osoby, które mają inne zdanie niż wszystkowiedzący guru są z mety nazywane idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel-l Re: Polska zadłuża się na potęgę IP: 81.210.17.* 23.11.06, 13:13 Rózne rzeczy można zarzucać UPR ale nie program sprzeczny z ekonomią. Wolność, własność, sprawiedliwość i tyle. Cofanie rozwoju demokracji ? Tak przydałoby się . Bo jak widać w Polsce czym więcej demokracji tym mniej wolności. Demokracja doslonale służy Lepperom, Kulczykom, itp agentom WSI. Ja od lat nie chodzę na wybory i jakoś nie czuje się pozbawiony praw obywatelskich. Nieuważam że konieczność wyboru jakiegoś tumana który za moje pieniądze będzie obiecywał mi budowę milionów mieszkań za coś wartościowego. Niech przestaną mnie okradać (i moje prawnuki). Więcej nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cub Re: Polska zadłuża się na potęgę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:49 mlody-inwestor napisał: > Tak to jest jak sie glosuje na SOCJALISTOW z SLD, PIS czy PO ! > Obudzicie sie z reka w nocniku ! > > Glosujcie na Unie Polityki Realnej - jedynych zdrowo myslacych ludzi ktorzy chc > ieliby rzadzic Polska ! Obudz sie ... przestań snić . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Polska zadłuża się na potęgę IP: *.daminet.pl 23.11.06, 19:01 Ta i będę jeść łabędzie ze stawu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alkor Polska zadłuża się na potęgę IP: *.centertel.pl 23.11.06, 20:37 NOWA ODSŁONA WITRYNY. TEN SAM SYSTEM. ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIE Z OFERTA System transakcyjny gry na kontraktach terminowych. Sprawdz i ocen czy Ci sie oplaci. Zobacz ile możesz zarobić. Zobacz aktualny sygnal. Wykorzystaj informacje zawarte na stronie. www.alkortrade.biz Odpowiedz Link Zgłoś