Gość: socjalista I dobrze. Niech Poczta będzie dla ludzi IP: *.aster.pl 14.12.06, 13:42 a nie że pierwszeństwo mają druki reklamowe hipermarketow, a listy mogą sobie poczekać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 14:16 przeczytajcie artykuł w NIE na str 7 .kasa w błoto, w błoto kasa. jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.06, 14:24 Moja firma też chętnie pożegna sie z Pocztą Polską !!! Która nie szanuje swoich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meluzyna Re: InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:30 Firma to może ale klient indywidualny nie.Opłacane przeze mne raty dochodziły po 3 tygodniach a dowiedziałam się o tym po kilkakrotnej interwencji banku,który twierdził,że spłacam z opóźnieniem,teraz wszystko opłacam przez bank i dochodzi już następnego dnia.Ale listu czy paczki nie wyslę inaczej niż pocztą idzie to wszystko ze 2 tygodnie no chyba ze opłacę priorytet to wtedy potrafi dojść następnego dnia,więc płacę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.mgt.pl 15.12.06, 19:25 Raty za coś zawsze płaci się przez bank, nie przez PP. Ale widzę, że już o tym wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.chello.pl 17.12.06, 12:28 A paczki na poczcie giną. To straszne. tak listonosze dorabiają sobie do niskich pensji. Może to opisałby FAKT. ja mam takż sytuację i z Pocztą Polsą walczę o odszkodowanie. Żałuję, ze w nazwie ma Polska, bo Polacy nic w zamian nie otrzymują(patrz. paczki po prostu kradnie się na Poczcie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 16:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 17:02 odradzam komukolwiek kontakt a firma inpost ,ceny sa nizsze ,ale zato jakosc swiadczonych uslug bardzo bardzo niska !!!list expresowy!! idzie ponad tydzien o ile wogole dojdzie !!! Ich regulamin ma mnustwo kurczkow prawnych ,niepolecam !!! poczta jest drozsza ale za to konkretna po list priorytetowy idzie 24 h a nie ponad tydzien ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 13:10 Nie wysyłajcie żadnych przesyłek przez INPOST list zwykły po Szczecinie szedł równo 1 miesiąc.To jest skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:37 też jestem za jak najbardziej pozytywnie dla InPost koniec lizania znaczków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwarc Re: InPost zabiera klientów monopoliście IP: 85.14.109.* 22.12.06, 19:39 Masz racje Kasiulla. Poczta Polska to kombinatorzy i oszukancy. Doświadczyłem to na własnym przykładzie: zamówiłem sprzet cb u faceta mieszkajacego pod Wrocławiem wysłał to w poniedziałek do Katowic dzis jest piatek wieczór i u mnie na poczcie nikt nic nie wie! Normalnie ręce opadają, jakby facet wzioł sprzet do reki i wyszedł w poniedziałek pieszo do Katowic to najdalej we czwartek bylby na miejscu. Wszystkiego dobrego z okazji świat dla InPost i tak w ogóle,oby załatwili tą śmieszną instytucje tak jak to zrobiły sieci komórkowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zbooycerz Re: InPost zabiera klientów monopoliście 22.12.06, 20:03 dlaczego Poczta Polska ma monopol na skrzynki? dlaczego Poczta Polska nie ma dostepu do info czy jestem w domu (chociazby sprawdzic online) albo wyslac aviso mailem? dlaczego Poczta Polska dostaje subwencje z budzetu? dlaczego jest to firma panstwowa? dlaczego sady, policja, urzedy musza korzystac z Poczty Polskiej? tak samo dlaczego ZUS? dlaczego - bo zyjemy w malym farbowanym Socjalizmie z ktorego mlodzi aktywni nie przezarci tym systemem wyjezdzaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 17:17 i jestem za niech żyje inpost żegnaj poczto polska:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: InPost zabiera klientów monopoliście IP: 83.12.61.* 05.01.07, 15:50 Jestem od kilku dni emerytem Poczty Polskiej.Ale jest mi wstyd za tę firmę.Właśnie dziś otrzymałam kartkę świąte3czną wysłaną 19.12.06.Wogóle się nie dziwię ,ze traci klientów.gdyby nie Allegro to co by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 16:48 inpost zabiera klientów poczcie? Nikt nikomu nic nie zabiera ludzie to nie osły sami idą do inpostu bo wiedzą po co wybieramy to co najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.rzeszow.mm.pl 06.01.07, 00:42 ale InPost nie jest taki kolorowy - terminy dostarczania przesylek jest niedotrzymywane sam zczekam na list express juz 5 dzien a mial byc po 1 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:37 inpost już zabrał klientów PP i bardzo dobrze nie wszystko im wolno jak dla mnie takie roszady na tak ja wybieram inpost! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 09:58 > ja wybieram inpost! Obyś tego nie żałował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józef cieśla Re: InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.org.pl 23.01.07, 20:12 InPost - wielkie rozczarowanie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=382&w=56034871 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J InPost robi sobie żarty z klientów IP: *.org.pl 26.01.07, 17:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=382&w=56034871&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUKANY Re: InPost OSZUST IP: *.net.autocom.pl 11.07.07, 11:19 PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED KORZYSTANIEM Z USŁUG TEJ FIRMY. ANI JEDNA PRZESYŁKA WYSŁANA 28.06.07R NIE DOTARŁA DO CELU AŻ DO DZISIAJ I JUŻ NAPEWNO NIE DOTRZE. WYSYŁAJĄC LIST ZWYKŁY ZA 1,22 MOŻESZ MIEĆ PEWNOŚĆ, ŻE ALBO NIE DOJDZIE NA MIEJSCE(WOGÓLE) ALBO NIE BĘDZIE NA CZAS. JAKO STARTUJĄCA FIRMA NA RYNKU POWINNA SIĘ POSTARAĆ O ZADOWOLENIE KLIENTÓW ALE WIDOCZNIE NIE ZALEŻY IM NA TYM. MOIM ZDANIEM NIE MAJĄC DOWODU NADANIA PRZESYŁKI TRAKTUJĄ JE JAK MAKULATURĘ I SPRZEDAJĄ NA KILOGRAMY. JESZCZE RAZ NIE POLECAM NIKOMU. SZKODA CZASU I NERWÓW. A JEŻELI SIĘ KTOŚ DECYDUJE TO NIECH WYSYŁA TYLKO TAKIE GDZIE MA POTWIERDZENIE NADANIA WTEDY MOŻE DOJDZIE ALE I TAK NIE NAPEWNO. SZKODA ŻE INPOST NIE MA FORUM NA SWOJEJ STRONIE INTERNETOWEJ BO BYM TAM TO NAPISAŁ. ALE WIADOMO JAK TO JEST: BOJĄ SIĘ PRZYKREJ PRAWDY NA TEMAT SWOJEJ FIRMY. DOBRA KONIEC SZKODA NERWÓW. JESZCZE RAZ OSTRZEGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: InPost OSZUST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:26 Gdzieś już czytałem ten sam komentarz. Piękna strategia zaatakować sieć jednym komentarzem na różnych forach bardzo inteligentnie. Odrazu widać jaka wiarygodna opinia. Pewnie nawet nie mająca nic wspólnego z prawdą. Takie wymyślone argumenty raczej nie przynoszą oczekiwanego efektu. A tak nawiasem jak już gadać o syfie to proponuje lepszy temat: PAF, jeśli ktoś nie wierzy, że może być poczta gorsza od poczty polskiej i inpostu to tutaj sprawa się urzeczywistnia. www.komentuj.pl/strona.php?site=www.paf.pl to jest dopiero prawdziwa kupa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: InPost OSZUST 27.08.07, 14:41 Mi, prawdę mówiąc, trudno w to uwierzyć, że może być coś gorszego od InPostu. Swego czasu moja firma wysłała korespondencję w liczbie kilku tysięcy sztuk, ichniejszym poleconym. Po 3 miesiącach nikt w InPoście nie potrafił nawet powiedzieć co zostało dostarczone a co nie, żadnych list, żadnych rejestrów, po prostu sama niewiedza. Ale to firmie InPost nie przeszkodziło męczyć o pieniądze za niewykonaną robotę. Może kiedyś będzie lepsza, ale na dzień dzisiejszy jest do de. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 20:09 No ale niema w tym nic dziwnego, że firmy wola korzystać z atrakcyjniejszych ofert. A przedewszystkim wolą współpracować z pocztami, które przynajmniej wewnątrz się nie kłócą co owocuje strajkami. Inpost to dobra poczta i niemam nic przeciwko żeby wywalczyła sobie zwycięstwo z pocztą polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.chello.pl 08.11.07, 01:25 haha.Nie ma wewnętrznych strajków??Już niedługo się zacznie.Albo się coś zmieni w tej firmie albo ją trafi szl...Tą firmą rządzą totalni bezmózgowcy i myślą tylko o tym żeby jak najwięcej się nachapać zamiast inwestować w rozwój firmy.A co do tego kto będzie z tej firmy korzystał to przesyłki wysyłane przez tą firme nie są bezpieczne.Powód- kto za taką pensje by się przejmował tym że np.rachunek leży na wycieraczce, koło śmietnika lub czy wogóle dotarł.Za pieniadze na waciki nieda sie zagwarantować bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
firmland Re: InPost zabiera klientów monopoliście 27.08.07, 14:43 i bardzo dobrze ja nie lubie monopolistów ale te blachy przy liscie od tp mnie denerwuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonent TP InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.c26.msk.pl 02.10.07, 19:40 może i obiecują krótki termin doręczania,ale z własnego doświadczenia wiem że rachunki dostarczane są po terminie i rzucane pod bramkę jak jakiś śmieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 20:41 Nikt nikogo nie zabrał na siłę ludzie nie są owcami wybierają to co dla nich lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamis in post to chamstwo i zlodziejstwo!!!! Unikajcie!! IP: *.acn.waw.pl 15.01.08, 18:53 Zakupiłem na Allegro przedmiot. Paczka została wysłana InPostem. Minęło 1,5 tygodnia a paczka nie jest dostarczona. Na ich stronie jest od tygodnia status "Przyjęta w Mieście Docelowym". na infolinii jakas blondynka poinformowała iz trzeba zlozyc reklamacje. Złożyłem. Po paru godzinach odpisano mi iz przesylake moge odebrac pod jakims adresem. gdy udałem się tam okazało się że tam nie ma oddziału in postu. LUDZIE UNIKAJNIE TEGO GOWNA BO TYLKO KLOPOTOW SOBIE NAROBICIE KORZYSTAJAC Z USLUG TEJ PORABANEJ FIRMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 13:43 To jest niepoważna firma i tyle niepolecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! raport mam od tygodnia ponad ale zadnego kontaktu sekretarka sie zglasza zostaw wiadomosc to jest chore! Odpowiedz Link Zgłoś
inpost-is-me Re: InPost zabiera klientów monopoliście 29.03.08, 19:16 Witam serdecznie! W odpowiedzi na zainteresowanie ze strony naszych dotychczasowych klientów, chciałbym poinformować, iż wprowadziliśmy na naszych stoiskach obsługę przesyłek pocztowych In Post. Firma In Post dostarcza listy i paczki do 140 większych miast w Polsce. Usługi są znacznie tańsze niż Poczty Polskiej, a jakość obsługi na wysokim poziomie. Zapraszam Państwa serdecznie do trzech nowych punktów obsługi we Wrocławiu: 1) Stoisko nr 35; Hala Strzegomska; ul. Strzegomska 206 (os. Nowy Dwór / Mały Muchobór), 2) Stoisko nr 12; Centrum Handlowe ARENA; ul. Komandorska 66 (os. Krzyki), 3) Stoisko nr 86; Centrum Handlowe GAJ; ul. Świeradowska 70 ( os. Gaj). Przykładowe ceny usług: List zwykły (51-100g) – 1,10 zł (u konkurencji -1,55 zł); List polecony ekspresowy (51-100g) – 2,30 zł (u konkurencji – 3,75 zł); List polecony ekspresowy (101-350g) – 2,50 zł (u konkurencji – 3,90 zł); Paczka (do 2kg) – 5 zł (u konkurencji – 8 zł); Informację o pozostałych cenach oraz miastach obsługiwanych przez In Post otrzymacie państwo w wyżej wymienionych Punktach Obsługi Klienta lub na stronie internetowej www.inpost.pl. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: InPost zabiera klientów monopoliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 17:09 Niepoważna jest poczta polska mając takie doświadczenie nie potrafili poradzić sobie nawet kiedy mieli monopol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: InPost dobrą alternatywą... IP: *.chello.pl 24.06.08, 22:19 Oni są najlepsi,rewelacyjna alternatywa dla poczty polskiej.Mają atrakcyjne ceny i śledzenie przesyłek! Jeszcze teraz, gdy inni operatorzy jak Poczta Polska mają problemy to INPOST jest groźną konkurencją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: InPost firma bez krzywienia się:) IP: *.chello.pl 24.06.08, 22:25 Po raz pierwszy skorzystałam z usług InPostu wysyłając ważną przesyłkę do mojej rodziny. Niestety z powidu przedłużającego się czasu otrzymania, udałam się do ich placówki. Chciałam jak najszybciej wyjaśnić niepokojącą sytuację. Zaskoczyło mnie bardzo mile podejście pracowników , tak różniące się chociaż od poczty polskiej. Gdyby wszystko tak funkcjonowało to żyło by nam się w dużo lepszych nastrojach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuufffffffffff Re: InPost świetną firmą IP: *.chello.pl 27.07.08, 21:14 I bardzo dobrze, że InPost zabiera klientów Poczcie Polskiej, a raczej to ona sama się ich pozbywa swoimi niepowodzeniami. InPost jest rewelacyjną, nowoczesną firmą. Uważam, że jak skończy się monopol i wszędzie wejdą już euroskrzynki to Poczta Polska szybciutko upadnie.NIE MA SIĘ CO CZAROWAĆ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: InPost świetną firmą lecz nie dziś IP: *.rtk.net.pl 14.08.08, 20:18 Ja na dwa listy z ERY czekam cały miesiąc i nic nie ma,a Pani z in-postu też nic nie wie,cały personel w Nowym Sączu przy ul .Kochanowskiego ma wszystko w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś