flyb52 16.12.06, 18:48 Skok, nomen es omen. Mafia pod skrzydlami F-16 kaczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flyb52 Poseł Nitras kontra SKOK-i nikt im podobno nie sko 16.12.06, 18:49 Skok, nomen es omen. Mafia pod skrzydlami F-16 kaczek Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo powtorka z Telegrafu 16.12.06, 21:53 przyda sie kasa jak PiS skasuja wyborcy w nastepnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Poseł Nitras kontra SKOK-i IP: *.idzik.pl 16.12.06, 22:28 Ciekawostka taka - kiedy WYSOKA KOMISJA zajmie się mafią parabankową zwaną dla niepoznaki he he " kasy Skok" czyli skok po kasę naiwnych.Lub kiedy to pieprznie a , że pieprznie to jestem przekonany........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet nieuctwo pani redaktor IP: *.chello.pl 16.12.06, 22:44 jak to sąd "skazał Nitrasa w sprawie cywilnej"? jaki "wyrok zaoczny"? w sprawach cywilnych się nie "skazuje", bo nie ma oskarżonego! i nie ma "wyroków zaocznych", bo nie ma obowiązku osobistego stawiania się na rozprawie. Nie używamy słów, których znaczenia nie znamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Washko Re: nieuctwo pani redaktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 23:33 Oj, kolego, kolego. A art. 339 i następne Kpc, to pies? Jak się nie jest pewnym, to najpierw trzeba sprawdzić w kodeksie, a potem innych pouczać. Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 wyrok? 16.12.06, 23:01 będzie kolejna nagroda za szerzenie spółdzielczości parabankowej lub sprawiedliwości parasądowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Washko Poziom merytoryczny pani redaktor wzrasta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 23:30 ale dalej nie zachwyca. Tym razem już nie ma zgód sejmu na pozwy, ale za to jest skazanie w sprawie cywilnej. Czy Gazeta nie mogłaby zatrudnić prawnika w charakterze korektora, skoro dziennikarze sobie nie radzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shedows Poseł Nitras kontra SKOK-i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 10:00 Panie Bierecki, Lamenta i Kaminski rozkręciliście interes prawie z niczego i to wasza zasługa.Mimo wszystko dla waszego dobra jakaś kontrola zewnętrzna musi być.Mimo wszystko ja was popieram a przedewszystkim brońcie SKOK-ów przed Kongresem Lewych Dochodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKOKOWICZ Poseł Nitras kontra SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 10:35 Panie pośle by walczyć ze SKOK-ami należało zapoznać się szerzej z ich dzialalnością,ludzmi którzy budowali i budują Kasy jaka jest rzeczywistość. Pan atakując prezesa Kasy Krajowj atakuje wielu ludzi z różnych Kas którzy sobie na to nie zasłużyli.Przykro mi że sąd wymierzył tak wysoką karę finansową i mam nadzieję że zapłaci pan trochę mniej tak na mój gust +/-20.000 pln to by było to. Zyczę zdrowych i wesołych świąt oraz bogatego gwiazdora. Odpowiedz Link Zgłoś