Dodaj do ulubionych

Rolnicy planują okupację ministerstwa

IP: *.atol.com.pl 09.02.07, 14:41
"Lepper: powiedział: "a nich palą. Ja im mogę kupić taką kukłę jak nie mają
pieniędzy. Zamówię i zrobią taką kukłę i niech sobie spalą". Oczywiście,
wierzę, że kupi....za nasze podatników pieniądze. Precz z Lepperem, już czas
do tiurmy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefan Re: Rolnicy planują okupację ministerstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:53
      Buraki nie mają co robić zimą to manifestować im się zachciewa. Przyjdzie
      wiosna i wszystko będzie cacy.
      • Gość: Andrew Leper Popieram rolników, blokadę zrobimy razem IP: *.aster.pl 09.02.07, 16:07
        Na pewno mogę ich dużo nauczyć jak się przeprowadza blokady
    • yxcv Rolnicy planują okupację ministerstwa 09.02.07, 15:12
      A MOZE ZLINCZUJA lEPPERA
      • Gość: anna Re: Rolnicy planują okupację ministerstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:23
        ktoś kto oglądał konferencję prasową Leppera wie jacy rolnicy planują okupację
        ministerstwa.
    • Gość: PBP Daliście się omotać, trzeba było słuchać mądrych!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 16:06
      Tak oszukał was ten kłamca i oszust, naobiecywał a wy w to wszystko
      wierzyliściwe.
      Polski chłop głupi przed szkodą i po szkodzie.
      A krzyczeliście - Balcerowicz musi odejść, odszedł i co. Tylko że historia
      osądzi sprawiedliwie Balcerowicza - to on będzie miał ulice nazwane swoim
      imieniem, a nie ten oszust i prostak Lepper.
      Czas przejrzeć na oczy panowie.
      Kiedy nauczycie się słuchać mądrzejszych od siebie, a nie oszołomów?? Tych
      którzy dobrze wam rzyczą i radzą.
      A oszołomów, kłamców i kryminalistów czas wysłać tam gdzie ich miejsce!!
      • mlody-inwestor Do fanow PO 09.02.07, 16:34
        Czyli co ? Lepper wg. was jest zlym ministrem rolnictwa ?
        Lepszy taki ktory da rolnikom wszystko czego oni rzadaja ? Bo tak wynika z waszych wypowiedzi.

Proponuje puknac sie w glowe. Im mniej pomocy dla zacofanego rolnictwa w Polsce z NASZYCH podatkow, to tym lepiej. Wole tansze zboze z Wegier niz doplacac do buraka z polskiej wsi.
    • Gość: Pio mam nadzieję, że tę bandę flanelowo IP: *.plock.mm.pl 09.02.07, 16:12
      gumofilcową przepędzie policja, na którą płacę podatki;
      tak żeby już z chlewików łbów więcej nie wystawiali (rolnicy, nie policjanci);
      dlaczego mam dopłacać - nahodowali świń, to niech jest teraz wpieradalają, aż
      im w gardle będzie stawać;
      tez bym tak chciał, żeby tego czgo nie sprzedam, odkupił ode mnie rząd;
      • mlody-inwestor Banda burakow 09.02.07, 16:32
        > gumofilcową przepędzie policja, na którą płacę podatki;
        > tak żeby już z chlewików łbów więcej nie wystawiali (rolnicy, nie policjanci);
        > dlaczego mam dopłacać - nahodowali świń, to niech jest teraz wpieradalają, aż
        > im w gardle będzie stawać;
        > tez bym tak chciał, żeby tego czgo nie sprzedam, odkupił ode mnie rząd;

Slusznie. Tez nie mam zamiaru doplacac z moich podatkow na rzecz "biednych" rolnikow. Mi nikt nie placi co roku dotacji z unii europejskiej, mi nikt nie gwarantuje ze gdy naprodukuje zbyt duzo telewizorow/telefonow czy pocztowek to rzad to odemnie skupi po zawyzonych cenach.

Skonczymy z tym reliktem PRL ! Skonczymy z przywilejami dla sektora rolniczego !
        Z glodu nie umra - wszakze sami mowia iz wieprzowiny jest zbyt duzo.

Smiasza mnie te komentarze tych burakow z SLD czy PO ktorzy przy byle okazji chca dokopac Koalicji. Moze ktos z nich wyjasni mi - co ma nadprodukcja wieprzowiny do polityki ?

Wyprodukowali za duzo to niech sie "pierdo*a", mi nikt nie doplaca, czasy gospodarki planowej i komunizmu juz sie skonczyly.
        • Gość: mikolaj.plank Re: Banda burakow IP: *.promax.media.pl 09.02.07, 17:01
          A może po prostu zlikwidować wszystkie dopłaty dla rolników, a w zamian niech każdy nie-rolnik raz do roku wpłaca przypadającą na niego kwotę na wskazane konto. Podobnie z górnikami, hutnikami i innymi beneficjentami solidarnego państwa. Jednak taka wpłata i skończy sie głosowanie na kaczorów i im podobnych rozdawaczy cudzej forsy
        • Gość: jagoo Re: Banda burakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:10
          Gdyby zwolnic ludzi z przymusu placenia olbrzymich sum na FATALNA sluzbe
          zdrowia czy oswiate - to kazdy z nas za te
          pieniadze (czesto znacznie mniejsze) moglby sfinansowac sobie prywatna szkole
          czy szpital

Taaa, zwłaszcza samotna matka z dwójka dzieci albo inwalida. Tym to pewno
          starczyłoby jeszcze dodatkowo na wakacje na Karaibach;)
          Ech ludzie ludzie, czasami mam wrażenie, że upr-yzm nalezałoby wpisać na listę
          chorób. Dobrze, że chociaż mało zakaźnych - sadząc z wyników wyborczych;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka