Dodaj do ulubionych

Na braku daty przyjęcia euro tracą klienci banków

IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.07, 17:43
Niech sie wpisuja tylko Ci co zyskali na(w) bankach.
Obserwuj wątek
    • barnaba75 Ja zyskałem. Wziąłem dawno temu kredyt na 20.02.07, 20:05
      mieszkanie (dawno, czyli 7 lat temu), spłaciłem go w 4 lata i teraz mam
      mieszkanie warte 3 (trzy) razy tyle co 7 lat temu.
    • ozyrys4 Będzie euro i będą pensje 200-400 właśnie euro! 20.02.07, 20:06
      uuuuuuu...
    • Gość: pumper Re: Na braku daty przyjęcia euro tracą klienci ba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 00:13
      "Przypomniał, że decyzję o przyjęciu euro Polacy podjęli głosując w referendum
      za przystąpieniem do UE i w związku z tym nie ma potrzeby organizowania jeszcze
      jednego referendum w kwestii euro."

Ja tutaj nie widzę związku. Takiej argumentacji można użyć w stosunku do każdej
      sprawy dotyczącej Unii. Używa się jej tylko, gdy są obawy, że społeczeństwo ma
      inne zdanie. Referendum za euro!! Najlepiej nie szybciej, niż za 10 lat;) Może
      wtedy dogonimy biedniejszą część starej Unii.
      • Gość: Jakub Powalająca argumentacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 00:58
        > "Przypomniał, że decyzję o przyjęciu euro Polacy podjęli głosując w referendum
        > za przystąpieniem do UE i w związku z tym nie ma potrzeby organizowania
        jeszcze
        > jednego referendum w kwestii euro."
        >
        > Ja tutaj nie widzę związku. Takiej argumentacji można użyć w stosunku do
        każdej
        > sprawy dotyczącej Unii. Używa się jej tylko, gdy są obawy, że społeczeństwo ma
        > inne zdanie. Referendum za euro!! Najlepiej nie szybciej, niż za 10 lat;) Może
        > wtedy dogonimy biedniejszą część starej Unii.

Smoleń to były poseł SLD, z tych durniejszych. Argumentacja faktycznie
        przednia. Logika obrażająca ludzką inteligencję. Czy w referendum oddając swój
        głos na "TAK" głosowałem równiez za wielką rurą niemiecko-rosyjską i
        KOnstytucją UE? Debil.
    • neiden Na braku daty przyjęcia euro tracą klienci banków 21.02.07, 01:55
      ten artykul to wielki nonsens.przyjmijcie euro i napewno stracicie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka