Gość: Iks Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 09:24 Łaaaał, robi wrażenie, brawo Szwaj, brawo Mielec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.internet.org.pl 30.03.07, 10:29 samochód super: ale komputer K-202 zaprojektował i stworzył Jacek Karpiński! regi.gamedev.pl/?strona=1&newid=7&news=7&wiecej=1&jezyk=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.s. Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 30.03.07, 13:25 o ile się nie mylę, to minikopmputer K-202 opracował inżynier Jacek Karpiński który nastepnie w "polkim piekiełku" aby zarobić na zycie musial chodować świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Wilk. Nadzieja polskiej motoryzacji. IP: 195.177.83.* 30.03.07, 13:31 Szkoda że na świecie myślą że to auto SZWEDZKIE. Ale nic. Nie mogę sie doczekać, aż polskich samochodów bedzie wiecej niż 20 na rok. Jest nadzieja. Jeszcze wypłyniemy. Jak tylko będę miał luźnie 120 kilo euro, to sobie sprawię. Odpowiedz Link Zgłoś
iksell Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca 30.03.07, 21:18 Gratuluje pieknego samochodu i zycze sukcesow w przyszlosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.petrus.com.pl 31.03.07, 22:18 Gratulacje jestem pełna podziwu konsekwencja, pasja i zapał - to procentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOsa Re: Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.izacom.pl 31.03.07, 23:51 przecież to jakiś prima aprilisowy fake :D barany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzigita Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.centertel.pl 01.04.07, 01:46 GDZIE JEST RZAD I Państwo wspierające marke Made in Pland i promocje polskiego produktu najlepiej zabić w zalązku LEOPARD !!!!! nie daj sie. zawsza mozna zmienić na MADE IN ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
observer_01 Leopard: luksusowy "metal" z Mielca 01.04.07, 13:18 Nalezy sie cieszc, ze auta maja popyt. Dla mnie za drogi i za bardzo retro. Ale zawsze mozna sie czegos dowiedziec, np. ze mosiadz to metal. "Używamy tylko szlachetnych metali takich jak mosiądz chromowany" Ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Leopard: luksusowy "metal" z Mielca IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.09, 00:36 no skoro mosiądz to stop miedzi i cynku (do 40%), a oba te pierwiastki są metalami przejściowymi, to chyba mosiądz również nim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.gda.pl 02.04.07, 10:22 Polacy też potrafią coś extra wyprodukować.Gratulacje dla pomysłodawcy i producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sacharoza Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.cmbg.cable.ntl.com 12.04.07, 10:42 ja jestem dumna że to z mojego miasta :)a myślałam że mielec to miasto bez polotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:47 Jestem pełen podziwu i sam zamierzam założyc własna firme stworzyc samochod przezemnie wymyślony. To troche praco i kaso chłonne no ale cóz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.Red-83-53-231.dynamicIP.rima-tde.net 21.01.08, 20:03 www.leopardautomobile.com Leopard Automobile, strona web fabryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.Red-88-14-44.dynamicIP.rima-tde.net 30.01.08, 14:22 Tak to prawda ze produkowany jest wspólnie ze szwedami ale to polska konstrukacja, piekny samochód Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca 30.01.08, 15:01 Niemcy tez maja Leoparda, ale sluzy on do zdobywania przestrzeni zyciowej dla Niemcow, a nasz to przedluzacz penisa. Taka jest roznica miedzy mezczyznami a chlopcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Leopard automobile z Mielca IP: *.Red-88-14-44.dynamicIP.rima-tde.net 30.01.08, 14:01 Leopard Automobile www.leopardautomobile.com strona fabryki samochodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Czemu ma byc o Leopardzie glosno?? IP: *.versanet.de 03.05.08, 17:22 www.wiesmann-auto-sport.de/gtstart5.html to jest bez porownania lepsze.Polacy se mysle ze sa pierwsi..a sa dalej w tyle..he,he.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc.. Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.cg.shawcable.net 15.05.08, 20:52 firma nie dba za bardzo o marketing i juz szwedzi trabia, ze to ich samochod... (szewdzka strona internetowa -> szwecja = kwatera glowna firmy i polska = montazownia) i tak juz zostanie ze polacy nic nie potrafia wymyslic a co najwyzej zlozyc do kupy "genialna szwedzka" konstrukcje. panie i panowie z leoparda, dbajcie o wartosc firmy i nie pozwalajcie na rowodnienie marki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automaniak Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.elb.vectranet.pl 20.05.08, 10:31 Oczywiście linia jest ponad czasowa i ładna ale... Po dokładnym przyjrzeniu się temu tworowi stwierdzam... Przód to prawie idealna kopia brytyjskiego Morgana podobnie jak sylwetka zaś tył to mi aż za bardzo przypomina Wiessmana. No ale nie czepiajmy się jak firma bez żadnych tradycji może stworzyć samodzielnie od początku do końca projekt samochodu. Ale i tak jestem pod wrazeniem brawa dla tego pana i jego syna za próbe wskrzeszenia polskiej motoryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss informacja dla malkontentów i narzekaczy IP: *.elartnet.pl 19.06.08, 08:17 Przypadkiem jechałam na wiosnę pociągiem, siedzieliśmy w przedziale z sympatycznym, przeinteligentnym młodym człowiekiem, jechał na wesele... i od niego dowiedziałam sie o leopardzie, mój współpasażer współpracuje z firmą ... poza tym jak sądzę, są miło zaprzyjaźnieni... Był leopardem zachwycony, wniebowzięty! Wspaniale jest poznawać takich niezwykłych ludzi, pogodnych, mających światło w oczach i patrzących prosto w oczy, mających wizję przyszłości i spokojne spojrzenie na teraźniejszość, mających poczucie własnej wartości i osiągających sukcesy. Okazuje sie, ze to jest możliwe w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarlig Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 15:00 Trzy czy cztery tygodnie temu widdziałem Leoparda w Mielnie na parkingu, niedaleko stało czerwone Ferarri. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fa... Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.iel.waw.pl 12.09.08, 12:43 Fajne autko, jak dla mnie do pooglądania w sam raz ;) P.S. scenograf, to ma tarczycę, a do badania tarczycy służy scyntygraf :P niby drobna róznica, ale jednak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.rcb.vectranet.pl 16.12.08, 22:17 Super sprawa! Produkujemy tak ciekawy i oryginalny samochód sportowy... oby wiecej takich projektów w przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał kret Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: *.net.pbthawe.eu 20.12.08, 13:35 wkońcu polskie auto tak dalej ale mogli by wymyśleć jeszcze auto dla każdego czyli tanie i ogulno dostępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam A bezpieczeństwo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 08:35 Jasne, że kto decyduje się na takie auto, to chyba raczej zdaje sobie sprawę, że w razie wypadku, szans specjalnych na ocalenie głowy nie ma, ale ciekaw jestem, czy choćby poduszki powietrzne "to" posiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XDKEVDruHKZp Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: 83.233.30.* 23.04.09, 03:55 M6AQIK htggxufhjcpl, djrwwgjfrxyh, [link=http://fwothqzbqdmc.com/]fwothqzbqdmc[/link], oedmrgbxtlle.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Leopard: luksusowy samochód sportowy z Mielca IP: 83.238.136.* 14.05.09, 10:16 Ściema, nic więcej, ciekawe który to aktor i który to szejk. Ciekawe czemu samochód się nie reklamuje. Składak nic więcej. Różnica pomiędzy nim a kitem jest taka, że kita buduje sie na obliczonej ramie którą budowano z myślą o samochodzie produkowanym seryjnie i który ma przejechać tys kilometrów, pozbawiając go jedynie powierzchni zewnętrznej.Ten zaś wynalazek jest mocno za drogi jak na swoja klasę. Odpowiedz Link Zgłoś