Dodaj do ulubionych

Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego

• tukot to debil. kolejna jego wypowiedź która to 25.05.07, 18:04
      potwierdza.

to jak w "wystarczy być" kosińskiego - z tym że fikcyjny bohater miał jakąś
      klasę i styl... i chociaż dobrze się ubierał. no i umiał sznurować buty.
    • Gość: haen Re: Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyński IP: *.chello.pl 25.05.07, 18:04
      Czy nikt z tych ekonomistów nie wpadnie na taką myśl, że facet po prostu nie
      potrafi tego konta obsłużyć i dlatego tak postępuje?
      On przecież niedawno nauczył się obsługi komórki.
      • Gość: fupa Nauczenie się obsługi konta, to niby tamie mądre? IP: *.chello.pl 25.05.07, 19:07
        Większść gó..arni szpanuje tym, że wiedzą co to karta debetowa, kredytowa,
        konto elektroniczne, klucz 128-bajtowy , i inne farmazoy. A potem przykrość,
        jak ktoś im tyłek obrobi, jakimś fałszywym kontem, pfishingiem, albo na
        bezczelnego, oświadczają, że sie konto samo oprózniło i że szukaj wiatru w
        polu.

Pamiętam kawał szkolny z nauczycielem i szafą "pancerną" (po prostu blaszaną,
        ale firmy "PANCERPOL", dlatego tak dumnie nazywaną). Nauczyciel chował ważne
        dane uczniów, klasówek oceny, propozycje... Nosił ze sobą w związku z tym pęk
        kluczy, zawzięcie ich pilnując.
        A uczniowie? Zauważyli że plecy szafy stanowi arkusz blachy "przyheftowany"w
        sześciu punktach... Ciąg dalszy można sobie wyobrazić, w każdym razie etap
        pierwszy - odsunięcie ciut szafy od ściany...
        • Gość: kacza_woń Re: Nauczenie się obsługi konta, to niby tamie mą IP: *.chello.pl 25.05.07, 23:12
          Długo konstruowaleś ten pseudo polityczno-socjologiczny wywód? Ocena: żal d..ę
          ściska (nie tylko premiera).
    • Gość: japa To swiadczy o mentalnosci czlowieka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:06
      Cywilizacyjne zacofanie, fobie, abnegacja.... wszystkie te cechy sa niezbedne
      do rzadzenia Panstwem. Ktos mowil, ze kucharka tez moze... ale kucharki maja
      konta.
    • Gość: ** To chyba wypowiemy wojnę Stanom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:07
      Skoro o byle kartofla w byle gazetce niemieckiej było tyle krzyku, to co teraz
      będzie po tej wypowiedzi w nie byle tv amerykańskiej?
    • zmichalg1 Absurd w czystej postaci. 25.05.07, 18:07
      "Nie mam konta, bo nie chcę być podejrzany o branie łapówek".
      No, absurd w czystej postaci!!!
      Gdybym ja miał wiąć łapówkę, to ZDECYDOWANIE wolałbym ją w postaci gotówki w
      używanych i nieposortowanych banknotach, ale nie przelewu.
      Przecież łapówka w postaci przelewu/wpłaty na rachunek jest banalnie prosta do
      wykrycia, a gotówkę zawsze łatwiej schować przed oczami ciekawskich.
      Cóż...
      Takie sobie wybraliśmy "yntelygętne" PiS, więc takiego mamy teraz premiera :-(.
      • Gość: damian Re: Absurd w czystej postaci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:09
        I temu czlowiekowi sie wydaje, ze umie rzadzic 40 milionowym krajem....brrrrr.
        • mike-great Zrób to sam. 25.05.07, 18:17
          Zrób to sam.

Gość portalu: damian napisał(a):

> I temu czlowiekowi sie wydaje, ze umie rzadzic 40 milionowym krajem....brrrrr.
    • Gość: gosc przestancie z tym kontem bankowi naganiacze IP: *.chello.pl 25.05.07, 18:08
      pare milionow ludzi nie ma kata do zamieszkania i konta do odkladania pieniedzy
      i musi z tym zyc. Bankowcy nie moga sobie darowac, naczelny sie pochlastal.
      • Gość: dar mam dla Ciebie wstrząsającą wiadomość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:20
        Na rynku są dostepne darmowe konta z kartą płatniczą. Jaki może być minus posiadania konta, kiedy nic się za nie nie płaci, a daje spore udogodnienia?
        • mike-great Nie ma darmowych kont i banków - to fikcja. 25.05.07, 18:35
          Nie ma darmowych kont i banków - to fikcja.
          Nie ma też darmowych minut. Za darmo nawet nie umrzesz - bo ktoś płaci za
          pogrzeb, albo uprzątnięcie zgniłych szczątków ludzkich.

Gość portalu: dar napisał(a):

> Na rynku są dostepne darmowe konta z kartą płatniczą. Jaki może być minus posia
          > dania konta, kiedy nic się za nie nie płaci, a daje spore udogodnienia?
          • Gość: siouks Re: Nie ma darmowych kont i banków - to fikcja. IP: *.chello.pl 25.05.07, 21:06
            dokładnie - ile kosztuje "za darmo" dowiadujesz się kiedy bank wystawia rachunek
      • Gość: kaktob6 Re: przestancie z tym kontem bankowi naganiacze IP: *.rzeszow.mm.pl 25.05.07, 19:49
        Borat by tego nie wymyślił...
    • Gość: czytelnik A ja myślałem, że zacofanie dawno wypleniono IP: *.ds11.agh.edu.pl 25.05.07, 18:09
      Premier nie rozumie zasad działania kont bankowych i podstaw bankowości!!!
      Hellooo!!!I mieszka z mamusią!!!!! :-D Prezydent panicznie boi się latać, przez
      co nikt za granicą sie z nami nie liczy - dziwię się, że decyduje się na
      wsiadanie do samochodu. POLAKOM gratuluję ekipy rządzącej. Jak widzę te karzełki
      i prosiaki w TV to mam ochotę podciąć sobie żyły. Zmarnowane 4 lata, silnego i
      dynamicznego rozwoju z takimi szansami jak wstąpieniem do UE, Euro2012 i dobrą
      koniunkturą na świecie, następne takie lata będziemy mieć za 10-15 lat!?!
      • Gość: Normalny Re: A ja myślałem, że zacofanie dawno wypleniono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 19:07
        Psycholu, jaka szkoda, że jeszcze nie zrobiłeś tego. Byłoby jednego idioty
        mniej w Polsce.
      • Gość: x Re: A ja myślałem, że zacofanie dawno wypleniono IP: *.geod.agh.edu.pl 25.05.07, 19:53
        dzieciaczku, weź się za naukę, niedługo sesja. Za naukę, bo egzamin z
        konformizmu i lizusostwa właśnie zdałeś ...
    • Gość: hm Kaczor nie jest taki głupi ! IP: *.jmdi.pl 25.05.07, 18:09
      I nie chce pewnego dnia zginąć od ciosu własnego miecza.
      A czy ci dwaj sędziowie TK byli agentami ? No nie. Ale coś
      tam przez chwilę komuś się wydawało i smród poszedł w świat.
      Tak samo może być w zasadzie z kontem. Wiadomo, że taka potencjalna
      "wpłata" to pic na wodę a nie łapówka ale news puszczony w mediach
      żyje swoim życiem.
    • funny5 Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego 25.05.07, 18:09
      No i caly swiat sie smieje
    • Gość: Jasnowidz Re: Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:11
      Ani u mamy, ani pod materacem, tylko w skarpetce.
      • Gość: hahaha!! Re: Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 19:03
        a jak chce zaprosić tą blondynke na kawe to pewnie prosi mamę o kieszonkowe ;D
    • Gość: Marcinool Re:Wojna !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:12
      Tylko My(Polacy) możemy się naśmiewać z Naszego Premiera i Prezydenta.
      Amerykanie przegięli, mam w szerokim poszanowaniu wszystkie NATY i ONZety,
      rodacy do broni i na Waszyngton !!!!
    • Gość: tomekkkk4 Kaczka pipa zyciowa poprostu nie ma oszczednosci IP: *.med.unc.edu 25.05.07, 18:12
      facet zyje na skraju nedzy, jego wyobraznia nie siega tak daleko ze ktos
      pieniadze miec moze, nic do smiechu!
      • Gość: wisnia74 Re: Kaczka pipa zyciowa poprostu nie ma oszczedno IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.07, 18:28
        Czy tylko mi się wydaje, że Sz.P. Premier RP prawie IV-tej (no a prawie wiadomo
        co...)napisał "jestem spadkobiercom..."???
    • Gość: marc Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:14
      Z punktu widzenia całego świata - wygląda i zachowuje się jak kartofel... Polish prime minister Buhahahahhahahaa
    • honeyr Brak konta - zbrodnia w epoce konsumpcyjnej! 25.05.07, 18:14
      To straszne! Do diabła z demokracją, neoliberałowie dobrze wiedzą, że ich dogmat
      najlepiej wprowadzać siłą. Ale braku konta nie są w stanie wybaczyć!
    • Gość: znawca Akurat w systemie anglosaskim niemożna nie mieć IP: *.kur.kolornet.pl 25.05.07, 18:14
      konta. Dlatego tak się dziwią. Tam ciężko czasami płcić gotówką bo jej nie chcą.
    • Gość: powa Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:15
      W poniedzialek pewnie przyzna że mu matka kanapki do roboty robi. Ile jeszcze
      wstydu musimy przełknąć przez tych wszystkich małych, zawistnych ludzi...
    • tukot ...becwał >: kompromituje polskę i wystawia 25.05.07, 18:16
      na pośmiewisko... aż wstyd ogladać >>: ...blondynka polewa z kaczyńskiego...
    • Gość: MP Zas kombinuja zlodzieje!! IP: *.csn.tu-chemnitz.de 25.05.07, 18:16
      ... pewnie to co nakradl porozrzucal po rodzince i kolesiach ...abo ma jakies
      konta ktorych nie chce ujawniac... i sciemnia teraz... banda zlodziei!!!!!!!!!
    • ja-polak ...w jakm banku? - tym zagraniczym? 25.05.07, 18:17
      Na "dziwactwo Kaczynskiego" mozna takze spojrzec tez z innej strony: - Czy
      naprawde ktos chce trzymac pieniadze w banku, ktorego jedynym zadaniem jest w
      miare legalne wyprowadzanie kapitalu z Polski? Dlatego, to co dla Amerykanów
      jest do smiechu - nie wydaje sie juz tak smieszne z polskiej perspektywy.

Byc moze Kaczynski po prostu nie ma takiej potrzeby aby miec konto bankowe -
      jednak dyskusja o bankach w Polsce nie moze obejsc sie bez odpowiedzi na
      pytanie - Komu te banki tak naprawde sluza? ... bo przeciez nie Polsce, a
      przynajmniej nie w takim stopniu w jakim bysmy sobie (jako klienci) zyczyli. To
      sa w koncu nasze pieniadze i powinny sluzyc przede wszystkim naszemu Krajowi.
      • Gość: także Polak Polaku, wiem że dla Kaczystów to trudne, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:23
        podaj proszę jakiś przykład tego mitycznego "wyprowadzania kapitału z Polski", oraz alternatywny sposób w jaki ten kapitał, kiedy udowodnisz, że został wyprowadzony mógłby zostać spożytkowany w Polsce.
    • Gość: Graffi Re: Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyński IP: 195.150.233.* 25.05.07, 18:22
      Czy nikt nie zauwazyl, ze to jak nic wpasowuje sie w "osobowosc paranoidalna"
      (ICD F60.0). Jakby ktos mial watpliwosci, to to jest patologia i nalezy ja leczyc.
    • minipolak Uklad kontroluje wszystko 25.05.07, 18:23
      Zlodzieje, szumowiny, menele, gangsterzy,
      skorumpowane wyksztalciuchy,
      wredni dziennikarze, masoneria,
      dewianci seksualni, zdrajcy,
      komuchy, zomowcy, donosiciele,
      ubecy, tacy o ktorych nie wiadomio nic
      czyli potencjalni wrogowie, wreszcie koalicjanci i
      jak tu wierzyc komukolwiek oprocz mamy.
    • Gość: lrs Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego IP: *.prz.rzeszow.pl 25.05.07, 18:27
      Wiecie co - ja mam dość naśmiewania się z naszego premiera, prezydenta, papieża czy kogokolwiek innego przez zagranicznych pismaków. Niech te głąby trzymają się swoich podwórek i zamiatają swoje śmieci - mało ich w tym amerykańskim czy niemieckim raju?
      • ffamousffatman Re: Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyński 25.05.07, 21:19
        jest tak na swiecie wyobraz ze wolno nabijac sie z osob publicznych ich i naszych wiec sie nabijaja - z ich i naszych
        jako ze na swiecie malo kogo obchodzi jakis kaczynski wiec nabijaja sie na codzien z Busha czy innego Blaira a z owego Kaczynskiego okazjonalnie
        wiec twoje uwagi zeby zajeli sie swoimi a nie nasymi to raczej kula w plot
        a nasi nie maja na swiecie immunitetu
    • Gość: 12345 w USA człowiek bez karty kredytowej IP: *.chello.pl 25.05.07, 18:28
      to po prostu bum albo redneck, dlatego się tak nabijały
      • Gość: wisnia74 Re: w USA człowiek bez karty kredytowej IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.07, 18:30
        Czy tylko mi się wydaje, że Sz.P. Premier RP prawie IV-tej (no a prawie wiadomo
        co...)napisał "jestem spadkobiercom..."???
      • karol9968 Jacy z nas patrioci???Zadni-nawet glosowac nie chc 25.05.07, 18:34
        emy, stad mamy tak a nie inaczej. Wszyscy maja wielkie aspiracje i ciagle na
        wszystko narzekaja, a nikt nie chce wziac choc troche odpowiedzialnosci i
        wykonac podstawowy obowiazek prawdziwego patrioty - wziac udzial w glosowaniu.
    • Gość: maleszka Ta afera z kontem i kanapka na dworcu IP: *.e-wro.net.pl 25.05.07, 18:29
      To IMHO kaliber Rywina, a moze i wiekszy nawet. Co nie, chlopaki z Agory?
    • Gość: spec on po prostu nie jest do końca normalny IP: *.chello.pl 25.05.07, 18:29
      ale ciemny lud go wielbi, tak jak w Rosji wielbił Stalina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka