Gość: gość IP: 91.196.48.* 01.06.07, 05:03 Samoobrona na tym polu jest nie do pobicia.Nasz premier to jednak cienias prowadzony przez Leppera na sznurku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luuuuuuuuuuuuudzie Re: Awans żony rzecznika Samoobrony IP: *.tychy.us 01.06.07, 05:32 LUdzie czas przerwac ten koszmar!!!!!!!!!!!!!!! CO sie dzieje w moim ukochanym kraju?? To koszmar jak rozkrada sie Polske, jak nieudacznicy chca rzadzic i rwia sie do koryta. Odsunac od wladzy LPR i Samoobrone. Platforma to zdrajcy narodu, bo widzac co sie dzieje, powinni dogadac sie z PiSem, dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Awans żony rzecznika Samoobrony 01.06.07, 06:39 Ale ten Piskorski od czasu afery z lasami migruje. Najpierw był w PO, potem coś chciał przejść do PiS'u. A tu się okazuje, że wylądował w Samoobronie. Ciekawe gdzie zawita następnym razem. Pewnikiem w LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka_kwiat Re: Awans żony rzecznika Samoobrony 01.06.07, 07:09 To nie ten Piskorski.Podobnie jak pani Dukaczewska wyrzucona z Polskiego Radia nie ma nic wspólnego z gen.Dukaczewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalon 01.06.07, 10:16 Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony, Leppiej mu, muuuuuuuuu - u do Szamboobrony! Szambo PiSiORku! Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! (ref.) Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Stosuję różne zabiegi, sieg hail ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Dopadł pisiorek pod kościołem władzę w samoobronie rydzyka ci wsadzę, jeszcze lessera i gorzejtycha zagonię dla stabilizacji nazinacji w szamboobronie! (ref.) Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Kiedyś stonka, teraz czarna z zagonka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaja Re: Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalo IP: *.grs-k0.g1.pl 01.06.07, 10:23 Fajne te wierszyki, pisz je dalej tylko mam jedną prośbę, nie wysyłaj tego na forum i nie katuj nas. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Serial" Świnie przy korycie" odc.2345,emisja trwa 01.06.07, 06:33 kląłem kiedyś patrząc na to co wyprawiał Miller z kolesiami.Myślałem że to już ostateczne,końcowe,finalne dno ! A jednak, król buraków pokazuje że nie ma końca nepotyzmu,protekcji..gorzej,że na stanowiska wysyła kompletne beztalencia i nieuki. Kolejnym etapem będzie stanowisko dyrektora departamentu produkcji zwierzęcej w MR obsadzone przez buhaja z hodowli Leppera..., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petent Awans żony rzecznika Samoobrony IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.07, 07:25 nepotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruk zgadza się IP: *.plock.mm.pl 01.06.07, 07:39 ale to przecież najlepsze rządy od 17 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: zgadza się 01.06.07, 08:10 Nastały czasy prawa i sprawiedliwości... Panie i Panowie... czas do koryt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lrs Awans żony rzecznika Samoobrony IP: *.prz.rzeszow.pl 01.06.07, 08:32 Samoobrona - przeciaż ta nazwa sama za siebie coś mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re:Jolka - ratuj !! 01.06.07, 09:06 czas chyba dojrzal do jakiejs reakcji....?? tu sie jedzie po scieroobronie jak po lysej warminsko-mazurskiej klaczy Gość portalu: lrs napisał(a): > Samoobrona - przeciaż ta nazwa sama za siebie coś mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleleble Awans żony rzecznika Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 08:46 Oh...biedni, urażeni, zdradzeni obywatele. Każdy z was gdyby tylko miał możliwość, kradł by, brał do łapy, i gdzie wlezie obsadzał swoich. Politycy są doskonałym przekrojem przez społeczeństwo. A wy durne patafiany, co tyracie za 2000 brutto, lepicie się w TVN, możecie tylko pomażyć - jak by to było cudownie tak gdzieś zasiąść i sprawować władzę. Ale nie dla was zaszczyty. Nie dla was koryto. Ale dla układu. Dla tej właśnie watachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Re: Awans żony rzecznika Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:13 Niestety Kaczynski pozwala na psucie Polski w stopniu, jakiego jeszcze nie bylo. I to tylko on jest temu winien bo to on decyduje. Lepper jaki jest kazdy widzi i nie ma zludzen. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Awans żony rzecznika Samoobrony 01.06.07, 09:38 TKM (teraz k.... my ), to jest naczelna dewiza PIS-u i przystawek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat musi bardzo dobrze wypelniac swoje obowiazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:39 jako zony/kobiety/???..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka1021 wybraliscie chama to niech was doi jak krowe IP: *.teledisnet.be 01.06.07, 11:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patAlogie Gdzie jest CBA? Ciezko reforwac skoro patalogie IP: *.albq.qwest.net 03.06.07, 03:58 sa w rzadzie (przystawki,). Prawie kazdego dia prasa donosi o kolejnych aferach w samoobronie , a ABW kompromituje sie sprawa "Mendele" Odpowiedz Link Zgłoś