wesoly_siewca_pesymizmu Re: Energia w szmince. Dopalacze zdobywają świat 12.07.07, 09:28 BTW2. Speed 8 nadal jest sprzedawany i jest całkiem interesującą propozycją jeśli ktoś nie ma poważnych wad serca i chce sobie pograć całą noc ;) BTW3. W "Czechosłowacji" nadal sprzedają takie specyfiki praktycznie w każdym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Ale Wy tu wypisujecie głupoty! IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 10:50 O tym, że tauryna to naturalny enzym, o tym że dopalacze są dobre na kaca itd. A ja uważam, że jak ktoś chce sobie życie zniszczyć to naprawdę, zamiast przedawkowywać kofeinę wchłanianiem przez skórę (szkoda że jeszcze nie ma papierków nasączanych kofeina do władania pod powiekę albo pod napleta :P) lepiej kupić sobie polskiego speeda i wciągnąć krechę. Tylko pamiętajcie parafrazę starego powiedzonka "im wyżej wzlecisz z tym większym hukiem spadniesz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Energia w szmince. Dopalacze zdobywają świat IP: 193.227.131.* 12.07.07, 12:49 wszystkie dopalacze dłużej stosowne przeciążają trzuskę-następny etap to cukrzyca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Energia w szmince. Dopalacze zdobywają świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:00 bardzo lubie smak tych napojow ale zadko je pijam bo szczerze slabo na mnie dzialaja czasem nawet w odwrotna stone czuje sie po nich bardziej zmeczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Energia w szmince. Dopalacze zdobywają świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:02 rzadko-pomylka sorki hehe (jetem w pracy to pisze zeby nikt nie widzial) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Energia w szmince. Dopalacze zdobywają świat IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 13:32 > rzadko-pomylka sorki hehe (jetem w pracy to pisze zeby nikt nie widzial) pozdro Ja widze, i co teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: Energia w szmince. Dopalacze zdobywają świat IP: 193.24.24.* 12.07.07, 16:12 a ja bez ,,Tigera" nie napisałabym pracy magisterskiej. Teraz w pracy dopalam się ,,Red pulsem" - tabletkami rozpuszczającymi się w wodzie... nie jest to zdrowe, ale orzeźwia (czy raczej: otrzeźwia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napoje tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:12 to lepiej kupic tabletki kofeiny w aptece albo hurtowni cefarm 8 sztuk po 60 mg za 6 zl, do ssania, a ojcem napojow dla sportowcow byl gatorade ale wtedy nie dawali kofeiny tylko to byly napoje izotiniczne , a pozniej ktos wpadl na pomysl z kofeina i sie zaczelo, generalnie kofeina nie sluzy sportowcom , ani nikomu , po prostu kazdy idzie na latwizne i bierze proszki od glowy zeba paznkocia oka, brzcha serca oskrzeli kosci na sraczka na wzdecia itd Odpowiedz Link Zgłoś