Gość: Burak IP: *.chello.pl 19.12.07, 09:45 Wciąż nie mogą pogodzić się z rzeczywistością.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gint "Prezes PiS-u podkreślił, że jego partia zrobi... IP: 83.238.17.* 19.12.07, 11:32 .. Prezes PiS-u podkreślił, że jego partia zrobi wszystko, by nie dopuścić do powstania telewizji publicznej, działającej wyłącznie na korzyść rządzącej ekipy" O chyba ma cały naród za bandę idiotów!! Komu on mydli oczy?? Wszyscy widzieli (i nadal widzą) jak wygląda TVP wg PIS.. Panie Prezesie! Czas się pogodzić z tym, że wolą Narodu został Pan odesłany na śmietnik historii. Proszę się tam dobrze schować i już więcej nie wychodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Ten człowiek jest żałosny... IP: *.gts.pl 19.12.07, 09:51 Umierający tyranik i jego partia... Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Ten człowiek jest żałosny... 19.12.07, 09:55 Fotyga jeszcze rok temu twierdziła, że zniesienie embarga to będzie sukces polskiej dyplomacji,a teraz twierdzi, że to nic takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhahany Jarek obrońcą niezależnej TVP? Buahahahahaha! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 10:28 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhahany Gdyby to Fotyga doprowadziła do zniesienia embarga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 10:29 byłby sukces. Ale ponieważ zrobiła to Platforma - jest porażka :) Nie da sie juz słuchac tego błazna :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Gdyby to Fotyga doprowadziła do zniesienia em 19.12.07, 10:47 Gość portalu: uhahany napisał(a): > byłby sukces. Ale ponieważ zrobiła to Platforma - jest porażka :) > Nie da sie juz słuchac tego błazna :) *************************************** Podejrzewam, że nie sam sukces jest dla Kaczyńskiego bolesny, co brak reakcji z strony PO na jego zaczepki. I tak rząd powinien działać - nie dawać się wciągać w idiotyczne dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
nkab Mówta co chceta ale ja osobiście popieram 19.12.07, 11:43 Kaczyńskich jeśli idzie o ich relacje w polityce zagranicznej. Nie na kolanach! Donald niestety z Merkelową się nie popisał. Zamiast przygotować propozycje dla których dostałby 3xtak, niestety zabiegał o sprawy, w których dostał (bo musiał) dostać 3xnie. A jeśli idzie o mięso to Kaczki mają rację. Mięso potrzebne ruskim tylko do wyborów, po wyborach z powrotem embargo. Gdyby Kaczuchy chociaż trochę zajęli się gospodarką to nawet ich trochę chore rozliczanie przeszłości nam by nie przeszkadzało. Jak Donald nie zmieni nic w zakresie upraszczania systemu gospodarczego to po 2008 powinien być do wymniany. Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p no ja tam nie jestem pewien... IP: *.pljtelecom.pl 19.12.07, 12:16 ...jak z tymi sukcesami PiS.... zwlaszcza jesli chodzi o polityke zagraniczna - to same sukcesy, sukcesy...., sukcesy... p ps niezaprzeczalnym sukcesem PiS jest tylko zwrocenie uwagi spoleczenstwa, ze lapowka to nie jest cos normalnego. tylko w ogole nie miesci mi sie to w kwesti polityki zagranicznej i nie rekompensuje tego, ze wprowadzili klamstwo jako powszechne narzedzie do uprawiania polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Pis miało wiele sukcesów! 19.12.07, 19:36 Skompromitowanie powszechnej lustracji i dekomunizacji, zupełne ośmieszenie Radia Ma Ryja, zorganizowanie pielęgniarek przeciwko sobie... Wreszcie, wnerwienie społeczeństwa do tego stopnia, że w końcu ruszyło na wybory. Może ktoś pamięta jeszcze inne sukcesy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: Mówta co chceta ale ja osobiście popieram IP: 81.219.116.* 20.12.07, 12:58 Widać kolego że nie masz pojęcia o polityce zagranicznej nie wspominając już o polityce wschodniej. Otóż mięso ruskim do wyborów w zaden sposób potrzebne nie jest - mało z tym może im zaszkodzić - polityka Putina oparta jest na tych samych zasadach co Kaczyńskich mianowicie usiłują zakompleksionym obywatelom pokazać jakim sa wielkim i moznym narodem np w tym wypadku blokujac import z Polski - to tupanie nogą Putina jest identyczne z tupaniem kaczą szłapą - więc zniesienie embarga może tylko zaszkodzic Putinowi... Polityke zagraniczną na kolanach prowadzili Kaczyńscy - bo najpierw jak pospolity burek poszczekali a potem szybko uciekali pod skrzydła UE a jak minąło zagrożenie to i na UE szczekali - politykę zagraniczną Kaczynskih można okreslić - schizofrenicznym burkiem Odpowiedz Link Zgłoś
men_53 Jak to było? ... i nigdy nie powiemy, że czarne 19.12.07, 09:59 jest czarne, a białe jest białe .... Tej głębokiej sentencji JK nadal, jak widać, jest wierny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zastal Re: Jak to było? ... i nigdy nie powiemy, że cza IP: 62.29.174.* 19.12.07, 10:02 Szkoda komentowac juz jego dywagacje:) Smieszny maly czlowieczek... ktory razem ze swoja partia coraz bardziej uciekaja poza margines... zycia politycznego i rzeczywistosci:) Ot - taki maly fantasta zyjacy w swoim swiecie. Z mama. Z kotem. Alikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycięstwo 19.12.07, 10:02 Prezes PiS-u podkreślił, że jego partia zrobi wszystko, by nie dopuścić do powstania telewizji publicznej, działającej wyłącznie na korzyść rządzącej ekipy. Skarlały mentalnie hipokryta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanook Re: Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycię IP: *.pronet.lublin.pl 19.12.07, 10:21 Prezes PiS-u podkreślił, że jego partia zrobi wszystko, by nie dopuścić do powstania telewizji publicznej, działającej wyłącznie na korzyść rządzącej ekipy.yavorius -respect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktak Re: Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 10:02 Powołanie partyjnego towarzysza - komunisty Czabańskiego było najlepszym pomysłem na uniezależnienie tzw. mediów publicznych od ekipy rządzącej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter-pan Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycięstwo IP: *.Red-80-59-127.staticIP.rima-tde.net 19.12.07, 10:05 cos niesamowitego, jaka balamutna retoryka :) badz co badz, styl przemawiania do ciemnego ludu dlugo byl i w sumie jeszcze jest skuteczny, naprawde analiza wypowiedzi Kaczynskiego, jej forma, dobor slow, konstrukcja zdan bylaby bardzo interesujaca ten facet by zrobil furore w I w p.n.e. w starozytnym Rzymie Cesarz Kaczor na arenie walk, kciuk skierowany z dol, wydaje swoj wyrok.... co za wizja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter-pan Cesarz Kaczor I albo II, sam juz nie wiem ;) IP: *.Red-80-59-127.staticIP.rima-tde.net 19.12.07, 10:07 zrobilby furore... przypuszczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycięstwo IP: *.inig.pl 19.12.07, 10:07 Powiem jedno. Spieprzaj dziadu. Potrafiłeś tylko judzić, jątrzyć i skłócać wszystkich wokoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek z Gliwic Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycięstwo IP: *.centertel.pl 19.12.07, 10:14 Co za preze... przepraszam, chciałem napisać menda. Prezesi mogliby się czuć urażeni. A tak nawiasem, embargo na mięso na wschód nie załamało polskiego rolnictwa. Producenci nauczyli się dywersyfikacji, zamiast do Rosji mięso a zwłaszcza przetwory były i są eksportowane do Europy Zachodniej. Paradoksalnie, Rosja na tym embargu mogła stracić więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Kaczyński: Prezydent(IV)RPiS !! 19.12.07, 10:23 - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej IV? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Kaczyński: Prezydent(IV)RPiS !! 19.12.07, 10:25 O, przepraszam pomyliłem "zjawisko biologiczne". Prezes PiS to lustrzane odbicie prezydenta(IV)RPiS Odpowiedz Link Zgłoś
koala307 Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycięstwo 19.12.07, 10:27 Niech juz ten znany w Europie geniusz mysli politycznej pozwoli nam odpoczac, i zamilknie na pewnie czas. -czego Panstwu w Nowym Roku zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycięstwo 19.12.07, 10:38 Nic, tylko współczucie dla Kaczyńskiego jak się go słyszy. I taki ktoś został swego czasu na chwilę premierem prawie 40 milionowego kraju - wprost nie do wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1963 Re: Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycię 19.12.07, 10:41 temu czlowiekowi zawisc i zawzietosc pomieszala zmysly Odpowiedz Link Zgłoś
przejrzysty Paranoik 19.12.07, 10:52 Facet dalej żyje w innej rzeczywistości. Przez dwa lata nieudolnych rządów on sam i twarz PiS Fotyga nie mogli nic załatwić w sprawach zagranicznych - co nazywali eufemistycznie "końcem polityki z pozycji kolan", a teraz nie może się pogodzić z tym, że rząd Tuska załatwił problem w dwa tygodnie? Kaczka i Pati Koti stworzyli z publicznej tubę PiSu, a teraz będzie pilnował, żeby publiczna nie była na usługach ekipy rządzącej? Ten pan chyba kpi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycięstwo 19.12.07, 10:54 Kaczyński dobrze powiedział, że nie dopuści aby partia rządząca miała kontrolę na TV. On ma na myśli PO a wie, że nigdy PiS nie będzie partią rządzącą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md jarek.. żałosny jesteś IP: 195.85.249.* 19.12.07, 11:02 należysz do tego gatunku ludzi, którzy nigdy nie przyznają się do pomyłki, nie potrafią pogratulować itd, itp... nie chce mi się pisać o tobie, maluczki człowiecze.. wierzę mocno, że PIS się rozpadnie i że nigdy więcej nie będziesz miał wpływu na ten kraj.. weź kota na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Re: Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycię 19.12.07, 11:05 Powiem wiecej , to porazka. Rosja oprocz zniesienia embarga powinna oddac Polsca w wieczysta dzierzawe polowe swoich zasobow naftowych , pol Uralu i Sahalin . Na placu czerwonym postawic kosciol pod wezwaniem N.P. i oglosic Dziwisza biskupem Moskwy. Zatkac rure na Baltyku a cala rope i gaz do Europy puscic przez Polske. Wtedy moze ten pan moglby przyznac , ze Tuskowi cos sie udalo. A i to watpliwe . Odpowiedz Link Zgłoś
tempak1 Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycięstwo 19.12.07, 11:16 Kaczka, dla mnie jesteś zerem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 Re: Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycię 19.12.07, 11:42 tempak1 napisał: > Kaczka, dla mnie jesteś zerem!!! Zerem to jest Ziober - a Naczelny Pisdzielec Kraju jest wart mniej niz Zero :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy30 co za kretyn - ten ....kazdy sukces PO IP: 195.187.99.* 19.12.07, 11:53 uzna za porazke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek mam juz solidnie dośś tego kaczego pomyleńca IP: 209.8.41.* 19.12.07, 11:59 mam juz solidnie dośś tego kaczego pomyleńca.Czy ktoś mógłby zamknąć mu dziób żeby nie słuchać jego głupot Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycięstwo 19.12.07, 12:10 Jakoś nie podzielam opinii Pana Jarosława Kaczyńskiego. Opinii jego nie podziela też przeważająca część Polaków dając o tym znać w wyborach. Kiedy Panowie Kaczyńscy zrozumieją iż nie są pępkiem świata i że są niestety w mniejszości. A ich najwierniejsi sługi opuszczają jego szere gi. Siłą rządu Tuska jest to iż chce i rozmawia z wszystkimi narodami na zasadzie partnerstwa, nie posługując się szantażem politycznym. Wg zasady: wyjdź ze swego domu i podaj otwarta dłoń każdemu napotkanemu człowiekowi. Jakie to chrześcijańskie. Prawda ? A co na to Pisiory ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Polak Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycięstwo IP: *.kki.krakow.pl 19.12.07, 12:13 Pan BYŁY Premier plecie głupstwa , nie od dzisiaj zresztą. Powinien -jeżeli ma odrobinę ambicji - przestać wogóle komentować poczynania PO. Niech zajmie się kotem i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
orinus Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycięstwo 19.12.07, 12:15 Kaczyńscy czekali aż Putin włoży wór pokutny i przyjdzie do Warszawy pokłonić się Panom Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel III RP Kaczyński: Koniec embarga to pyrrusowe zwycięstwo IP: *.kki.krakow.pl 19.12.07, 12:18 Premierek chyba nie wie co mówi /normalka/ i nie rozumie określenia Pyrrusowe zwycięstwo . Pewnie nie wie kto to był?? i skąd wzięło to powiedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś