Dodaj do ulubionych

Top 10: Nowe firmy 2008 roku

IP: *.socal.res.rr.com 06.01.08, 06:47
Z tym Spock - em to do dupy. Sprawdzilem swoje nazwisko i pokazalo
mi dwa rekordy ( nota bene nie moje) a taki Copernik ze
dwadziescia....
Obserwuj wątek
    • Gość: conioo Re: Top 10: Nowe firmy 2008 roku IP: *.autocom.pl 06.01.08, 09:06
      Spock działa jesli jest o Tobie wzmianka w necie np. masz profil w linkedin, fecebook czy tez myspace. Mysle ze jak sie roziwnie bedzie sciagac dane m.in. z nasza-klasa. Wtedy bedzie kazdy mogl o tobie wiedziec wszystko...
      • ele.gancki Re: Top 10: Nowe firmy 2008 roku 06.01.08, 10:59
        wydarzeniem roku będzie unikalny serwis newsowy wydawnictwa galant.
      • Gość: siostry erynie Re:ja tylko pytam sie bezczelnie IP: *.adsl.alicedsl.de 06.01.08, 11:27
        kto pozwala na lamanie podstawowych praw ludzkich?..czy zbieranie informacji
        staje sie bronia masowej zaglady?..kto pozwala na monopol cwaniaczkow(google)w
        tworzeniu precedensow?..czy nikt o zdrowych zmyslach nie wie czym to
        grozi?.....niech potomstwo wiedznie pijanych irlandczykow i pan o wiadomej
        profesji nie zaraza swojm szalenstwem w pogoni za pieniadzem reszte ludzkosci..
        • Gość: siostry erynie ale orto,grafia sie nie popisalem IP: *.adsl.alicedsl.de 06.01.08, 13:30
          hehehe.
    • Gość: xxx Top 10: Nowe firmy 2008 roku IP: *.magma-net.pl 06.01.08, 12:30
      słabe te pieniądze są, spodziewałem się wyższych sum
      • Gość: :) Re: Top 10: Nowe firmy 2008 roku IP: *.bb.sky.com 06.01.08, 16:19
        Bo to sa inwestycje wysokiego ryzyka. 1 firma na 100 przynosi 100x zyski a
        reszta pada. Tym samym microsoft ustepuje miejsca nowym malym firmom web 2.0 w
        tym google a jest z czego brac (systemy operacyjne, office, oprogramowanie firm
        wszystko to sa technologie sprzed 15 lub wiecej lat) itd itp swiatowa dominacja
        i kontrola nadchodzi hahahah!!!! :))))

To nie są żarty ;) I kasa tam leży :)
    • Gość: dzambo oczywiscie kryptoreklama IP: *.chello.pl 06.01.08, 12:49
      warto w artykule zareklamowac (na pewno nie za darmo) firme zonki zalozyciela
      Google'a - chodzi o ten "biotech"
      smiech na sali - sam se moge takie cosik zalozyc, wystarczy kupic wysylkowo pare
      testow
    • Gość: dd Top 10: Nowe firmy 2008 roku IP: *.ols.vectranet.pl 06.01.08, 14:21
      co do firm to taki dash ma swoj odpwoiednik w polsce o nazwie
      NaviExpert tylko oni nie produkuja swoich urzadzeni tylko dziala to
      na wiekszosci wiec nie wiem czy akurat dash jest taki innowacyjny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka