skasujcie_to_kurwa 03.03.08, 19:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olobolo I pies im mordę lizał... IP: *.chello.pl 03.03.08, 19:47 Ja myślałem że oni strajk włoski to prowadzą już paru lat ... Widził ktoś kiedyś miła i pomocna pracownicę US ? Odpowiedz Link Zgłoś
jukka2003 :) 03.03.08, 20:07 Jak widze poparcia spolecznego to oni nie beda mieli hehe. Ciekawe czy beda miec poparcie politykow, ale z tego co mi sie zdaje to beda, przeciez US to glowne narzedzie do zbierania haraczu dla zlodziejskiej organizacji rzadowej. Nie mozna podcinac galezi na ktorej sie siedzi ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBol Związkowcy - sługusy PiSu ;-/ IP: *.as.kn.pl 03.03.08, 20:17 To jest już żenujące i chyba każdy rozsądnie myślący człowiek zdążył już zauważyć. Dlaczego związkowcy siedzieli cicho jak rządził PiS? Dla mnie sytuacja jest oczywista. Zarządy związków, dbający wyłącznie o własne dupy, mają układy z PiS i podburzają kolejnych pracowników budżetówki do strajkowania. To jest strategia PiSdzielców na udupienie obecnego rządu. Niestety PiSi0ry niszczą kraj, mają w dupi3 gospodarkę i zwykłych polaków, chcą zrobić wszystko żeby przejąć władzę. Zamiast nie utrudniać rządzenia wkladają kij w szprychy, w czym pomaga drugi bliźniak, prezydent. Szkoda, że nasz naród jest głupi i nie potrafi dokonywać rozsądnych wyborów. Dają się manipulować i wodzić za nos, o czym dobitnie świadczy ostatnia afera w Olszytnie. Ciemnogród. Mam jedynie nadzieję, że z czasem to się zmieni, bo wymrą starsze pokolanie, dzięki którym miernoty karmiące ich populizmem dochodzą do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi7 nie celnik i nie urzędnik IP: *.csk.pl 03.03.08, 20:24 pomijając już różne teorie "kto kogo podburza", 500zł to jednak zbyt dużo - celnicy pracują przeważnie w znacznie gorszych warunkach, mając więcej pracy (już nie mówiąc o częstych posądzeniach o łapówki na granicy, za które to się wylatywało - nawet gdy nie ma dowodów!) krótko mówiąc - z tą podwyżką to przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew przcownikow US prawie 3 razy 03.03.08, 20:26 wiecej niz celnikow... bedzie kiedys w tym kraju normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: przcownikow US prawie 3 razy 03.03.08, 21:10 A co niby w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik BP ARiMR podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 20:40 A może również pracownicy ARiMR w Biurach powiatowych rozważą strajk? Najlepiej w trakcie kampani 2008. Może w końcu góra się opamieta i podejmnie działania mające na celu usprawnienie systemu informatycznego a nie tylko wydawaniem bzudrnych poleceń i wyznaczanie coraz to absurdalnych terminów zrealizowania pewnych etapów obsługi wniosków. Podwyżki tylko są obiecywane przez zmieniających się po kilka razy w roku prezesów. może jakbyś zastrajkowali i zaczęli głośno krzyczeć jak ta praca wygląda, jakie narzędzia nam dają do pracy to może coś by się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Leppiej . D o r o b o t y u r z e d a s y! IP: 212.180.160.* 03.03.08, 21:18 Koniec surfowania waszej-klasie i gadugadu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędas Re: . D o r o b o t y u r z e d a IP: *.olsztyn.mm.pl 03.03.08, 23:27 gg i nasza-klasa już od zarania dziejów są poblokowane odgórnie przez administratorów sieci urzędowej (przynajmniej w US-ach). Z tego co wiem, to w innych urzędach: miejskich, gminnych, wojewódzkich, itd. niekoniecznie ale w skarbówce na pewno nie siedzą w naszej klasie i gg a urzędnik MUSI pracować i MUSI taką decyzję napisać, jaką chce jego szef, chociaż może się z nią nie zgadzać organem podatkowym jest NACZELNIK US, więc to do nich miejsce pretensję, jak będą chcieli poprawić statystyki urzędu Waszym kosztem ale ja już tam od pewnego czasu nie pracuję (a zajmowałem się karaniem oszukujących budżet podatników;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik darmozjady IP: *.elk.net.pl 03.03.08, 22:13 dlaczego te i inne urzędnicze ofermy nie pójdą szukać innej, lepiej płatnej roboty??? no, urzędasy, pytam! Może nie mają żadnych umiejętności na normalnym rynku pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik-bis Re: darmozjady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 22:37 Zgadzam się ! Wy....ć tę bandę łobuzów na zbity r...j i niech sobie zakładają "jednoosobowe działalności gospodarcze" a nie żyją na koszt obrabowanych podatników !. Co miesiąc 800 pln do bracha ZUSa , PIT, VAT-7, a za resztę ugotować grochówki i wyżywić nią urzędniczą rodzinkę. Niech tych darmozjadów szlag trafi ! A jak zastrajkują to kopa w d...ę i won do PUP po kuroniówkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciota świnie... IP: 82.146.225.* 03.03.08, 22:52 ja mam 1530 na rękę a Oni co chcą mieć?zapieprzam od rana do wieczora za nędzaki święta soboty i niedziele-wiem,nikt mi niekazał być fizolem ale też nikt nie mówił że mam być dyskryminowany,bo administracji się należy.Mnie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędas Re: świnie... IP: *.olsztyn.mm.pl 03.03.08, 23:22 to idź pracować o urzędu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: świnie... IP: *.olsztyn.mm.pl 03.03.08, 23:29 to ucz się, zdobądź wyższe wykształcenie (10 semestrów x 2000 zł na zaocznych, na "darmowych" dziennych jeszcze więcej), ucz się języków, podyplomówki, itd. a potem? Za najniższą mam pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: świnie... IP: *.chello.pl 04.03.08, 00:20 Gość portalu: Rob napisał(a): > to ucz się, zdobądź wyższe wykształcenie (10 semestrów x 2000 zł na zaocznych, > na "darmowych" dziennych jeszcze więcej), ucz się języków, podyplomówki, itd. a > potem? Za najniższą mam pracować? poza tym jak nie masz znajomosci to o pracy w urzedzie zapomnij predzej przyjma licealiste ktory jest synkiem urzednika niz kogos po studiach bez koneksji Odpowiedz Link Zgłoś