Gość: czekam na te cuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 12:26 Czy za Tuska, oprócz akcji i waluty cokolwiek staniało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rochu Ciągle to centralne planowanie. IP: *.chello.pl 27.03.08, 12:32 Dlaczego wszystko muszą u nas regulować?! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1 Re: Ciągle to centralne planowanie. IP: *.chello.pl 27.03.08, 12:36 > Dlaczego wszystko muszą u nas regulować?! :( a gdzie nie regulują rynków energii, telekomunikacji, transportu? a wiem w tym no, e... Wyspy Jersey... no ale tam jedyna branża utrzymująca cały kram to paserstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Ciągle to centralne planowanie. 27.03.08, 13:33 Gość portalu: rochu napisał(a): > Dlaczego wszystko muszą u nas regulować?! :(<Bo jest 90% biedoty Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Zamiast nakazać zwrot bezprawnie pobranych pienię- 27.03.08, 14:43 -dzy,ukarają a karą znowu zakład energetyczny obciąży nas.Kogo ten urząd ma bronić.Co więcej osoba wypowiadająca się mówi otwarcie że chodzi o brak konsultacji czy zatwierdzenia przez urząd a nie obronę interesu odbiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_za a co to za bzdury?? IP: 193.28.230.* 27.03.08, 13:05 Od kiedy kilowat kosztuje 18 gr?? Ja od dawna płacę 36 gr, a teraz nawet 41 - bo dołożyli 5 gr za... "jakość usługi"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jACK tupanie nóżką Prezesa URE IP: *.crowley.pl 27.03.08, 13:20 i tak wszystko będzie działo się w sądzie, Prezes URE może sobie potupać nóżką a Vattenfall nie zapłaci ani złotówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okradziony obywate Re: tupanie nóżką Prezesa URE IP: *.promax.media.pl 27.03.08, 13:41 Identycznie dzieje się z karami nałozonymi przez inny Urząd na TP SA, która w dupie maj was - urzędasy. Wy tez macie to w tym samym miejscu. Pokazujecie tylko opinii publicznej , ze ..........jesteście potrzebni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okradziony obywate Vattenfall mnie okradł a URE zbierze profity ! IP: *.promax.media.pl 27.03.08, 13:37 Jeżeli mnie okradziono, to złodziej winien naprawić szkodę. I tu od tego jest URE. W Polsce jednak jest tak, ze profity z tej kradziezy zbierze URE czyli rządzący z PO. Kara karą, ale jednoczesnie porwane pieniądze należy oddac poszkodowanemu. Tu w Polsce pod rządami Tuska złodziejstwo ma się doskonale, nawet kwitnie w pełnej okazałości. Paranoja nadająca się do księgi Ginessa . Rozumiem, ze GW rzuciła ochłapem informacyjnym , który za chwile zdjemie z łam, a sprawa pójdzie w zapomnienie i juz nigdy nie dowiemy się jaki finał ma sprawa. To jest Polska własnie !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Vattenfall mnie okradł a URE zbierze profity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 14:16 powinni cofnąć podwyżkę bo kare zapłacą i kesz i tak 3X większy zgarną s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab A co do kary to URE tak im zatwierdzi ceny że 27.03.08, 14:47 będzie zysk na karze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totalizator Rzad wezmie pieniadze z kary. Urzytkownicy IP: *.dsl.stlsmo.sbcglobal.net 27.03.08, 15:01 Rzad wezmie pieniadze z kary. Urzytkownicy energii elektr. beda wiecej placic za prad. Tuskowe rzady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piczu picz Re: Rzad wezmie pieniadze z kary. Urzytkownicy IP: *.comarch.com 27.03.08, 16:57 Gość portalu: totalizator napisał(a): > Rzad wezmie pieniadze z kary. Urzytkownicy energii elektr. beda > wiecej placic za prad. Tuskowe rzady. ty chyba kompletnie nie rozumiesz o co chodzi - co ma Tusk do decyzji nieudolnego prezesa URE powolanego nota bene przez PiS? Dzieki tym nieudacznikom z pisu , co zmarnowali 2 lata, są teraz te wszytskie podwyżki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piczu picz Totalizator kup se słownik ortograficzny IP: *.comarch.com 27.03.08, 16:58 albo wracaj powtarzac klase do gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi1802@op.pl 600 mln zł kary za nielegalną podwyżkę cen prądu? IP: *.146.234.190.ip.airbites.pl 27.03.08, 22:37 Pracowałam w GZE S.A. gdzie inwestorem strategicznym jest i był Vattenfall.Najpierw pracodawca doprowadził mnie do utraty zdrowia., a potem wyrzucił mnie z pracy jak ?miecia na bruk wypowiadojšc umowę o pracę chociaż objęta byłam gwarancjami zatrudnienia. Umieram teraz powoli - cišgle choruję, nie mam za co wykupić lekarstw. Brakuje mi pieniędzy nawet na chleb, a INWESTOR STRATEGICZNY VATTENFALL MNOŻY ZYSKI - cišgle podnosizšc ceny energii elektrycznej. Nie pozostanie mi nic innego jak siedzieć w domu po ciemku. I to ma być ta ?wietlana prywatyzacja?? Dla kogo?? Dla byłego pracownika Polskiej Energetyki!!! Pozostanie mi tylko powiesi? się na haku rze?niczym. Vattenfall i tak zawsze jest i będzie górš!!! Odpowiedz Link Zgłoś