Dodaj do ulubionych

"Ja prezes" się dokształca

26.04.08, 07:22
O Boże!Znowu ten Śmietanko,jak wańka-wstańka.A pomyśleć że zaczynał podobnie
jak Łukaszenka
Obserwuj wątek
    • rechargeable "Ja prezes" kradnie 26.04.08, 09:30
      Jak inaczej to nazwać niż kradzieżą? Łamie świadomie przepisy własnej firmy.
      Dlaczego PROKURATURA nie zajęła się tą sprawą?
    • Gość: PSL wiecznie żywy Ja Prezes jest standardem PSL-u ... IP: *.chello.pl 26.04.08, 09:34
      Ja Prezes jest standardem PSL-u, a nie jakimś wyjątkiem. Gdyby
      sprawdzić co wyprawiają inne pojawiające się publicznie nazwiska
      należące do PSL, np.: Andrzej Śmietanko, Marek Sawicki, Waldemar
      Pawlak, Tadeusz Łukasik, Andrzej Gross, Przemysław Litwiniuk to
      byłoby tego zdecydowanie więcej.
      Charakterystyczną dla PSL-u bezczelność w wypowiedzi na temat Ja
      Prezesa zaprezentował też minister Sawicki, a następnie cytowany
      Piechociński, gdyż pracowitość i reformy ekonomiczne to ostatnie
      cechy, jakich można podejrzewać u Ja Prezesa Twarowskiego i innych
      PSL-owców.
      • Gość: koniczynka Re: Ja Prezes jest standardem PSL-u ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 12:09
        Do tego grona proszę dołączyć Burego który robił dziwne interesy z ART-B art P
        Staniszkis we Wprost dorobił się fortuny ponad 5 mln nigdzie nie pracując jako
        poseł służył wyborcom
    • Gość: Ludź "Ja prezes" się dokształca IP: *.eranet.pl 27.04.08, 02:02
      To kolejny artykuł z serii "Ja Prezes".A cóż to się stało, że GW i Pani Naszkowska tak uczepiła się tego człowieczka? Jakieś zleconko? Czy każdy zwolniony pracownik może wysmażyć paszkwil na swojego szefa i liczyć na podobne zaangażowanie. Przecież to śmierdzi na kilometr! Wystarczy wejść na stronę internetową ARR by przekonać się że sprawa nie jest taka oczywista. Cóż to głos Solidarności ARR nie dotarł do Pani szanownych uszu? A Ci ludzie od donosu, to pewnie sami bezpartyjni fachowcy o rękach czystych i kieszeniach zaszytych.
      Pani Krysiu, niech się Pani nie kompromituje do końca. To nie jest rzetelne dziennikarstwo, tylko jarmarczne ujadanie.
    • Gość: Nawigator Ekskluzywny telefon Nokia i Nawigacja IP: *.adsl.highway.telekom.at 27.04.08, 08:24
      Jestem oburzony postepowaniem prezesa. Sluzbowy "ekskluzywny" telefon marki
      Nokia i nawigacja TomTom jest szczytem rozrzutnosci i arogancji wobec nas
      wszystkich. Domagam sie surowej kary dla prezesa.
    • Gość: nienawidzęburaków "Ja prezes" się dokształca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 12:32
      Zielony Oscylator to sposób Burego na kasę pisał o tym wprost
    • stasi1 cóż każdy wie że PSL idzie do władzy tylko dla 27.04.08, 14:53
      stołków. Już dwa razy wyrzuciło ich SLD ze swoich koalicji bo za
      dużo chcieli. A ideologi oni zadnej nie mają, wystarczy że zarobią
      bez względu na to czy to będzie 3 czy 4 RP.
      • Gość: znający Re: cóż każdy wie że PSL idzie do władzy tylko dl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 22:21
        A może tak ktoś zobaczy i sprawdzi czym się zajmuje?????!!!!!! żona Pana Burego.....

bez komentarza
        • Gość: gość Re: cóż każdy wie że PSL idzie do władzy tylko dl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 08:16
          Zona P Burego jest na liście płac u Ja Prezesa ponadto w radzie nadzorczej w
          firmie która produkuje dżemy i inne dania dla Ja Prezesa jakie to wszystko
          poukładane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka