Gość: As IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 21:42 Polska powinna JAK NAJSZYBCIEJ wybudowac co najmniej DWIE elektrownie atomowe. I patrze realnie: nie mam nic przeciwko, jezeli powstanie w mojej okolicy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonobo44 Odwrót od atomu 19.01.09, 13:10 Prof. Steve Thomas : "z ekonomicznego punktu widzenia energia jądrowa jest po prostu zbyt droga i zbyt ryzykowna. Czyli nieopłacalna." serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,5669045.html Prof. Steve Thomas wykłada w Szkole Biznesu Uniwersytetu w Greenwich (Wielka Brytania). Zajmuje się polityką energetyczną, zwłaszcza ekonomicznymi i politycznymi uwarunkowaniami energetyki jądrowej oraz liberalizacją i prywatyzacją rynków energetycznych W mojej opinii poseł Andrzej Czerwiński i senator Tomasz Misiak, nie licząc się z opinią swoich wyborców w tej kwestii mają znikome szanse na ponowny wybór... warto pamiętać o tym ich stanowisku (osobiście postaram się to tu przypomnieć przy okazji następnych wyborów)... podobnie sam Pan Premier może wg mnie tylko z tego powodu również zapomnieć o swych aspiracjach do fotelu prezydenckiego... Odpowiedz Link Zgłoś