quicky1 17.10.03, 18:47 No to bede wiedzial, ze lepiej korzystac z firmowych baterii :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolodko Re: Wybuchające komórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 18:49 to ja byłem pierwszy.. kto wyciął mój komentarz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik NOKIA bedzie miala klopoty i zaplaci IP: *.chameleon.dialup.pol.co.uk 17.10.03, 20:08 To niezle maly sie teraz moze dorobic na starcie...Do sadu ich kolezko, ciagnij z nich kase - na pewno zaplaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: NOKIA bedzie miala klopoty i zaplaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 16:46 Nic nie zaplaca.Czytaj uwaznie i ze zrozumieniem warunki gwarancji i zasady uzytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALCATEL Re: Wybuchające komórki IP: *.osiedle.net.pl 17.10.03, 18:51 ha wybuchajace komorki sa swietne - przy nich mozna sie rozerwać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alcatel501 Re: Wybuchające komórki IP: *.bielsko.msk.pl 17.10.03, 18:54 Ale fajnie, że są niefirmowe baterie. W przeciwnym razie nie było by na co zwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanmario Re: Wybuchające komórki IP: *.mlyniec.gda.pl 17.10.03, 19:02 Tytuł powinien być wybuchowe rachunki!!!!!!!!! Ja wybucham jak widzę rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Wybuchające komórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 16:48 To nie gadaj tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Wybuchające komórki IP: *.gdynia.mm.pl 18.10.03, 01:31 Interesujące. Przy stosowaniu niefirmowych baterii wybuchają tylko telefony Nokii. Nie wybuchają telefony innych producentów. Czyżby Nokia przegięła w zabezpieczeniach przeciw stsoswaniu niefirmowych, tańszych baterii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vasco Vieho Re: Wybuchające komórki IP: *.acn.waw.pl 18.10.03, 02:37 a potem będzie lawina wybuchających klawiszy, anten i wybuchającego windowsa, a potem zainteresują się Nokią terroryści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peppo Re: Wybuchające komórki IP: *.bredband.skanova.com 18.10.03, 21:27 prosze panstwa to nie zarty-taka bateria moze urwac palce a nawet zabic!!!to prawda!! baterie robione przez podrabiaczy sa chemiczne i skladniki zawarte w suchej baterii nagrzewaja sie i powstaja gazy z szybkiej przemiany elekrolizy suchej co doprowadza do eksplozji-wlasciwie zwarcie ogniwa wytwarza temperature i to wysoka!!!wiec nie ma co tu zartowac a raczej zastanowic sie nad zakupem taniej batreii kosztem ucha palca a nawet zycia.Wszwecji SPALILO SIE POL DOMU PRZEZ TAKA BATREIE KTORA LADOWALA SIE PODCZAS NIEOBECNOSCI RODZINY-SPALILO SIE WSZYSTKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wybuchające komórki IP: *.lanet.wroc.pl 19.10.03, 02:11 Pozostaje pytanie, czy oryginalna bateria tez moze eksplodowac? Jesli powstanie jakies zwarcie w telefonie, to teoretycznie moze. Dlazcego akcesoria do telefonow, markowych firm, sa tak drogie? Ładowarka do Nokii kosztuje ok 150 zł - nie wiezrze, ze taki jest jej koszt, inne elementy sa rownie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś