Gość: Pracownik IP: *.abcsystem.com.pl 14.11.03, 11:50 Impel zajmuje się także gnębieniem swoich pracownków, ale o tym w prospekcie emisyjnym chyba już nie napisano. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WPPT Re: Impel zadebiutował na GPW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.03, 15:39 Oto jak negatywnie zweryfikowani milicjanci i byli SB-cy zbudowali imperium z pieniędzy Fund.Rech.Os.Niepełnospr. A pan prezes jeździ BMW 7 o wadze ponad 3 ton i cichutko mieszka na hektarowej działce obok Prezydenta Wrocławia pod Długołęką. Jeżeli ktoś nie zaznał wyzysku to niech zatruni się w IPEL-u. Oto wrocławski klub ludzi wspierających się: Rusko, Solorz, Dutkiewicz, Zdrojewski, Łukasiewicz, Czarnecki-ten od EFL, prezesunio IMPEL-a. i kilku innych. Pozdrowienia z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Impel zadebiutował na GPW IP: 217.8.161.* 14.11.03, 15:57 Gość portalu: WPPT napisał(a): [...] A pan prezes jeździ BMW 7 o wadze ponad 3 ton i cichutko mieszka na > hektarowej działce obok Prezydenta Wrocławia pod Długołęką. > Jeżeli ktoś nie zaznał wyzysku to niech zatruni się w IPEL-u. > Oto wrocławski klub ludzi wspierających się: Rusko, Solorz, > Dutkiewicz, Zdrojewski, Łukasiewicz, Czarnecki-ten od EFL, > prezesunio IMPEL-a. i kilku innych. Zazdroscimy? Zal sie zrobilo, ze inni maja a ty nie? jakiez to typowe dla ludzi z wroclawia i nie tylko > Pozdrowienia z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WPPT Re: Impel zadebiutował na GPW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.03, 16:08 Wnerwia mnie ten PFRON z którego cwaniacy doją bezzwrotne kredyty, a na który to fundusz składają sie inni- wszyscy podatnicy. Zawistny nie jestem wobec tych co uczciwie zarobili kasę. Na mojej w/w liście też są tacy. Pozdrawiam z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś