szabepio 10.04.09, 12:34 najładniejsze? komu sie to podoba? potomkom gierkowskiego sukcesu; samochód dla ludu (prostego i biednego) i wybranego... he, he. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szabepio volkswagen miał garbusa 10.04.09, 12:38 VW miał garbusa, to było auto. i doczekao sie wspaniałego remake'u, a fiacior? NIC. A MINI MORIS? Jaka wspaniała kontynuacja. A fiacior? NIC CIEKAWEGO uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Poznania buhahahaha!!! IP: *.icpnet.pl 10.04.09, 18:49 Garbus prowadził się w zakręcie jak łódka. Fiat 500 jest przepiękny i jeździ równie dobrze jak bardzo dobrze prowadzące się Mini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel Re: buhahahaha!!! IP: 81.210.87.* 10.04.09, 20:51 na 500 panienki nie leciały tak jak na garbusa. I czy potrzeba jeszcze innych argumentów? fiacior 500, owszem za komuny to było coś, ale VW bił go glowe, choć w zakręt wchodził gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist Fiat - ładny? Porówując do traktora? 11.04.09, 15:04 Ale trzeba być zrytym żeby płacić takie pieniądze za Fiata. Panda to jest coś - tanie i jeździ - to ma przynajmniej sens. Ale 500? Wygląda lepiej niż Panda, ale ładny to jest Aston Marin a nie takie g***o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radonis A mi się podoba- IP: *.tsi.tychy.pl 10.04.09, 12:43 jest małe, zgrabne, rzuca się w oczy, ma świetną stylistykę, wykończenie. Do tego jest nowoczesne i oszczędne. Same zalety. Idealne do jazdy po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martie mi też.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.09, 13:01 tylko jak widziałem je z daleka, to pomyślałem, że fajne autko dla 2 osób - dopiero z bliska zobaczyłem, że wepchnęli tam 4 fotele :-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montero Pan Samochodzik und Templariusze! IP: *.dsl.bell.ca 11.04.09, 01:16 Fiat to porarzka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 34 Re: Pan Samochodzik und Templariusze! IP: *.acn.waw.pl 11.04.09, 11:22 A twoja znajomość języka polskiego to wielki sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden odp 11.04.09, 23:49 Gość portalu: radonis napisał(a): > rzuca się w oczy No bo to jest bardzo ważne w aucie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: provokator wszystkie golfy to pokraki!!! IP: *.acn.waw.pl 10.04.09, 12:51 golf VI samochodem roku :))) usmiałem się po pachy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel Re: wszystkie golfy to pokraki!!! IP: 81.210.87.* 10.04.09, 20:52 jakościowo lepsze od Opla Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: wszystkie golfy to pokraki!!! 11.04.09, 00:49 Gość portalu: provokator napisał(a): > golf VI samochodem roku :))) usmiałem się po pachy :))))) To smiej sie dalej,bo chyba jestes jedyna osoba na sali! Mowisz,ze tysiace (jesli nie miliony ludzi-posiadaczy i rzeczoznawcow) sie myli? Masz duze wyobrazenie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 34 Re: wszystkie golfy to pokraki!!! IP: *.acn.waw.pl 11.04.09, 11:26 > To smiej sie dalej,bo chyba jestes jedyna osoba na sali! Mowisz,ze > tysiace (jesli nie miliony ludzi-posiadaczy i rzeczoznawcow) sie > myli? > Masz duze wyobrazenie o sobie. Miliony ludzi prowadzi proste i nudne życie. Praca, centrum handlowe, dom. I tak w kółko. Golf jest idealnym samochodem pasującym do tego trybu życia. Cieszę się, że większości ludzi podoba się ten samochód. Cieszę się, także że nie jestem tą większością. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: wszystkie golfy to pokraki!!! 11.04.09, 14:07 Gość portalu: 34 napisał(a): > Miliony ludzi prowadzi proste i nudne życie. > Praca, centrum handlowe, dom. I tak w kółko. > Golf jest idealnym samochodem pasującym do tego trybu życia. > Cieszę się, że większości ludzi podoba się ten samochód. > Cieszę się, także że nie jestem tą większością. Mylisz sie, kolego! Albo nigdy zadnego vw nie prowadziles albo kreujesz sie na "elite". Mialem kilka vw,audi,ford,peugeot,bmw i fiatow i nie wspomne o dziesiatkach innych ,ktore prowadzilem (wlaczajac w to porsche z racji swojego fachu)i wniosek jest jeden: golf (lub gti) to jeden z fajniejszych i bardzo ekscytujacych aut do siedzenia za kolkiem i robienia "osemek". Moze troche brzydki,ale ta brzydota ma swoj styl i urok. Nie udaje tu bogacza,bo nim nie jestem,ale na branzy sie znam i to jest to moja pasja. Nawet jakbym jutro wygral 10 mln,to posrod innych bugatti i mercow u mnie w garazu bylby jakis gti lub r32 - gwarantowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 34 Re: wszystkie golfy to pokraki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 11:19 Nie kreuję się na "elitę", lecz uważam, że "tylko zdechłe ryby płyną z prądem". Takie jest moje zdanie w kwestii kupowania/używania czegoś przez miliony ludzi. Nieważne czy jest to vw golf, iphone, czy nasza-klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: wszystkie golfy to pokraki!!! 14.04.09, 06:44 Palant nigdy nie napisze vw nie podobają mi się palant zawsze napisze wszystkie golfy to pokraki Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend wielkie brawa dla zakladu w Tychach!! 10.04.09, 13:04 mogli przeciez odmowic produkcji Odpowiedz Link Zgłoś
em_obywatel No wlasnie, jaka wielka zasluga 10.04.09, 14:32 No wlasnie, jaka wielka zasluga. Ale gdyby odmowili to fiat 500 powstawal by w Turcji. W Polsce chyba czaly czas pokutuje myslenie, ze bez inwestycji w technolgie i R&D da sie storzyc przemysl inny nic miesno-wedliniarski i wlokienniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawiak Mi sie podoba. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 13:17 Na codzien jezdze sluzbowym Mercedesem, ale z zona kupilismy prywatnie wlasnie Fiata - frajdy z jazdy nim jest o wiele wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montero Re: Mi sie podoba. IP: *.dsl.bell.ca 11.04.09, 01:18 Gość portalu: Wawiak napisał(a): > Na codzien jezdze sluzbowym Mercedesem Smartem? To swietne auteteczko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacko zaprojektowane je we Włoszech a u nas tylko produk IP: *.u.itsa.pl 10.04.09, 13:21 zaprojektowane je we Włoszech a u nas tylko produkuje. Jaka w tym zasługa zakładu w Tychach? To auto jest tak samo polskie jak "polskie obozy koncentracyjne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: zaprojektowane je we Włoszech a u nas tylko p IP: *.nrth.cable.ntl.com 10.04.09, 13:33 Samochody remake sa najladniejsze. Fiat, VW Garbus, Mini, Ford Thunderbird. Nowo zaprojektowane samochody wygladaja jak straszydla i nigdy bym zadnego nie kupil. Odpowiedz Link Zgłoś
em_obywatel Szluszna uwaga 10.04.09, 14:33 Szluszna uwaga. To tak samo jak z MacBookiem. MacBooki robi dla Apple Asus, ale nikt nie mowi, ze producentem MacBookow jest Asus. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Szluszna uwaga 14.04.09, 06:38 Wszyscy, oprócz palantów, wiedzą, że MacBooki robi Asus i tylko palanty mówią, że nie kupiliby Asusa, bo to szmelc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangur Re: zaprojektowane je we Włoszech a u nas tylko p IP: 80.195.116.* 10.04.09, 17:06 Racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montero Co z tego ze Makarony zaprojektowali to "cacko"? IP: *.dsl.bell.ca 11.04.09, 01:22 Co z tego ze Makarony zaprojektowali to "cacko"? Gdyby nie silna polska mysl technicza i tradycyjna solidnosc wykonania to nawet glodowe stawki jakie Makarony placom w Tychach by tu nic nie pomogly! Odpowiedz Link Zgłoś
em_obywatel Gdyby nie "Makarony" 11.04.09, 09:15 Gdyby nie "Makarony" to w Tychach nie robiono by nic, bo dla wszystich rządów w Polsce wspolmaganie R&D to coś o czym nigdy nie słyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montero Re: Gdyby nie "Makarony" IP: *.dsl.bell.ca 11.04.09, 16:36 A ja slyszalem, ze w Polsce sie nic nie oplaca? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: zaprojektowane je we Włoszech a u nas tylko p 14.04.09, 06:34 @Jacko: Nie ma jak zadowolony z siebie palant. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Najpiękniejsze auto świata ? chyba tylko 2009 roku 10.04.09, 13:53 Wsród włoskich ruin może i to coś wygląda ładnie :D Mafia przekupiła Jury bo co w nim ładnego ma być ? Wsiowy maluch gdzie go do miasta pchacie , w sam raz na wiejski festyn Jak na niego patrze mam odruch wymiotny , ale w kryzysie wszysto ujdzie co jest ekonomiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najpiękniejsze auto świata ? chyba tylko 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 12:38 a gdzie ty sie do miasta pchasz wsiowy buraku jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Najpiękniejsze auto świata powstaje... w Tychach IP: *.fema.krakow.pl 10.04.09, 14:00 To nie jest polskie auto - tylko włoskie. Nie ma z czego się cieszyć. Panie dziennikarzu - głupoty Pan piszesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i boso Re: Najpiękniejsze auto świata powstaje... w Tych IP: 132.170.58.* 10.04.09, 16:57 I do tego... nagrode przyznano w Nowym Jorku, tzn. w USA, tzn. w kraju gdzie nikt nie sprzedaje samochodow firmy "FIAT"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Najpiękniejsze auto świata powstaje... w Tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 20:15 Sprzedaje.. sprzedaje.. www.ferrariusa.com/ www.maserati.us/ A niedługo może też będzie sprzedawać Forda Ka z Tychów i 500 poprzez Chryslera. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Najpiękniejsze auto świata powstaje... w Tych 11.04.09, 00:51 Gość portalu: kaczo i boso napisał(a): > I do tego... nagrode przyznano w Nowym Jorku, tzn. w USA, tzn. w > kraju gdzie nikt nie sprzedaje samochodow firmy "FIAT"! Ale Chrysler bedzie niedlugo sprzedawal... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Najpiękniejsze auto świata powstaje... w Tych 14.04.09, 07:02 widzę,że poryte mohery ruszyłby tylko eksport wznowionego tarpana lux sport za pomarańcze Odpowiedz Link Zgłoś
patman Każda potwora znajdzie swego amatora 10.04.09, 14:06 Nic nie poradzimy, że niektórzy mają jakieś zboczenia w kwestii gustu. Fiat 500 to ofiara libacja alkoholowej projektantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AutoBoss a jaka w tym zasługa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 14:11 POLSKI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: a jaka w tym zasługa... IP: *.home.cgocable.net 10.04.09, 15:05 Golf i ten wozek inwalidzki ????..hahahahahahaha Niezle ktos musial posmarowac.Fiat jez wyjatkowo brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejerasta ten fiat wygląda jak kozi bobek IP: *.chello.pl 10.04.09, 16:13 trzeba mieć nieźle zryty beret, żeby dać sobie wmówić, że to jest "ładne" społeczeństwo kretynów zmanipulowanych przez media piękny to jest ford mustang, a nie ta włoska kupa panda ze zmienioną karoserią Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Najpiękniejsze auto świata powstaje...w Tychach 10.04.09, 16:19 Fiat 500 najpiekniejszy? Kit i kaszana. Czekamy na rezurekcje polskien Syrenki. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "Czekamy na rezurekcje polskiej Syrenki." 11.04.09, 17:23 "Czekamy na rezurekcje polskiej Syrenki" Dobrze zrobiona mogalby miec duze powodzenie w naszym kraju. Miala swoje zalety i dla wielu nostalgicznych zamoznych bylaby swietnym prezentem za ktory placiliby wiecej niz za te 10-letnie zachodnie gruchoty majace po 150 tys przejechanych kilometrow jezdzace w wiekszosci po naszych drogach. Re: Najpiękniejsze auto świata powstaje...w Tycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Kto cierpliwie czeka... IP: *.icpnet.pl 04.04.14, 13:15 ...ten się (może) doczeka ;) moto.onet.pl/aktualnosci/nowa-syrenka-juz-jezdzi-sprawdzilismy-ja/3ny1t Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Kto jest najpiękniejszym prezydentem świata? 10.04.09, 17:17 Małe jest piękne, więc Lech Kaczyński! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolakSlowian Moze piekny wedlug nie pelnosprawnych... IP: 89.136.221.* 10.04.09, 19:13 ... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Re: Najpiękniejsze auto świata powstaje.Innych nie 10.04.09, 17:17 szabepio napisał: najładniejsze? komu sie to podoba? potomkom gierkowskiego sukcesu; samochód dla ludu (prostego i biednego) i wybranego... he, he. __________________ 1.Rosjanie nie pozwolili ale mogles kazde auto kupic w dolarach lub z kazdym autem przyjechac. 2.Twoj cytat:"dla ludu (prostego i biednego) " jest mila proba falszerstwa.Ale mamy swieta.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodwoz Najpiękniejsze auto świata powstaje... w Tychach IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 10.04.09, 18:29 Widzę prawie same posty "samochodziarzy" ciągnących swoje auta na sznureczku po podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN Balbym sie wsiasc do tego gowienka IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.09, 18:30 najpiekniejszego w calej wsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Balbym sie wsiasc do tego gowienka IP: *.nrth.cable.ntl.com 10.04.09, 18:47 Dlatego pewnie jezdzisz tramwajem i zza szyb tramwaju marzysz o tym co bys chcial miec gdyby cie bylo stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodwoz Re: Balbym sie wsiasc do tego gowienka IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 10.04.09, 20:36 Malutki kaziu. Ja samochodami własnymi jeżdżę od ponad 40 lat. Ciąg dalej swoje na sznureczku. Odpowiedz Link Zgłoś
26-08em Najpiękniejsze auto świata powstaje... w Tychach 10.04.09, 19:49 Dobrze bym w nim wygladala...baardzo fajne autko! Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-szpikulec Re: Najpiękniejsze auto świata powstaje...w Tycha 10.04.09, 21:21 Jak czytam takich "ekspertow" jak Ty, to od razu czuje wioche na 100 km!!! Pojecia nie masz zadnego z tego zakresu, ale oczywiscie musisz cos napisac beznadziejny absolwencie rownie beznadziejnych zasadniczych szkolek dla przerosnietych. "Znawca" boki mozna zrywac... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Re: Najpiękniejsze auto świata powstaje...w Tycha 10.04.09, 21:46 Ty to masz gust facet, prawdziwy fachura, a ci redaktorzy motoryzacyjni to jakiś obciach. he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Najpiękniejsze auto świata powstaje...w Tycha IP: *.acn.waw.pl 10.04.09, 22:29 Internet jest pełen rzygowin różnego rodzaju frustratów. Tu na przykład jakiś szabepio - sam jeździ tramwajem (o ile go stać na bilet), ewentualnie Calibrą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Najpiękniejsze auto świata powstaje...w Tycha IP: *.toya.net.pl 10.04.09, 22:38 Włoskie pudło najpiękniejsze?! Za rok pewnie wybiorą zaporożca albo fiata doblo ewentualnie jakieś renault. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Najpiękniejsze auto świata powstaje...w Tycha 11.04.09, 00:46 szabepio napisał: > najładniejsze? komu sie to podoba? potomkom gierkowskiego sukcesu; > samochód dla ludu (prostego i biednego) i wybranego... he, he. Honor dla wyrobu z Tych?? Co za megalomania. Polscy specjalisci ani nie byli inzynierami tego samochodu,ani pomyslodawcami ani nie maja nic wspolnego z przesympatycznym design tego produktu. My jestesmy tylko sila robocza ,ktora czyjes pomysly wykonuje i wysyla do "pana" zeby na tym porzadnie zarobil - nam zostawiajac ochlapy. Obecna demokratyczna "elyta rewolucyjna" wykonczyla i tak watly przemysl krajowy,a z biegiem uplywu lat znani bedziemy tylko z agencji towarzyskich i tasm montazowych z pracownikami tyrajacymi za miske ziemniakow i grochowki. Pora sie przebudzic,panowie! Rozlozyliscie kraj na cztery lopatki i nie ludzcie sie,ze ktokowiek fiata 500 choc przez chwile kojarzy z Polandia. Nawet jak zobacza tabliczke znamionowa z napisem "made in Poland" to pomysla,ze to jakas pomylka? Widze,ze kacza paranoja i miraze rozprzestrzeniaja sie w kraju jak tyfus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soze Do blue911 IP: *.galileusz.3s.pl 11.04.09, 09:30 W tym rozłożonym na cztery łopatki kraju tyrający za miske grochóki pracownicy na wczasy latają do tunezji, nie potrafią znaleść wolnego miejsca dla swojego auta na parkingu a w domach mają 10 razy więcej sprzeŧu rtv/agd niż pewex którego szyby obśliniali w dzieciństwie marząc o kasprzaku! Ktoś kto tego nie zauważa i nie pamięta musi być IDIOTĄ Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Do blue911 11.04.09, 14:11 Gość portalu: Soze napisał(a): > W tym rozłożonym na cztery łopatki kraju tyrający za miske grochóki pracownicy > na wczasy latają do tunezji, nie potrafią znaleść wolnego miejsca dla swojego > auta na parkingu a w domach mają 10 razy więcej sprzeŧu rtv/agd niż pewex > którego szyby obśliniali w dzieciństwie marząc o kasprzaku! Ktoś kto tego nie > zauważa i nie pamięta musi być IDIOTĄ > To sa te pozytywy zmian i nie zaprzeczam. Ale zyjac od dziecinstwa zagranica powtarzam ciagle jedno: nigdy nas nie lubili,ani nie podziwiali,ale...za komuny sie nas bali. Teraz nadal nas nie lubia tylko,ze strach zostal zastapiony smiechem i ponizaniem. Zachod zrobil nam teatrzyk,na ktory wiekszosc sie dala nabrac i zostalismy wykastrowani. Pora to zmienic. Czy nadal bedziemy sie ludzic,ze podazamy w kierunku zasobnej Szwajcarii?... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Do blue911 14.04.09, 06:55 wysmaruj se morde sadzą może się będą ciebie bali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Najpiękniejsze auto świata powstaje...w Tycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 00:47 Mi się podoba . Nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś