Dodaj do ulubionych

Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość Gr...

• von.g Re: Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość 05.09.09, 22:28
      Troche szkoda bo w porownaniu z nasza-zenada to i tak wypada duzo duzo lepiej...
      • Gość: haha Re: Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 01:10
        To prawda, nasza-klasa w oprawie jak z początku wieku nadaje się na śmietnik a
        jej użytkownicy to wieśniaki i parchy bez zainteresowań.
    • Gość: mekeke Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość Gr... IP: *.chello.pl 05.09.09, 22:39
      tak wyglada rynek polskiego internetu rabty 90% ceny w stylu 1,5zl CPM.
      Niech Dalej domy mediowe i same serwisy tak sobie ukladaja rynek niedlugo
      bedziemy w polsce cieszyc sie serwisami zachodnich wydawcow gdzie trescia beda
      tlumaczenia artykulow sprzed 5 lat. BRAWO!
    • Gość: Nux Grono najstarsze? IP: *.chello.pl 05.09.09, 23:30
      Wypadałoby zachować przynajmniej minimalny stopień neutralności. Starsza od
      Grona jest chociażby Fotka.pl i Eplus.
    • Gość: M'M W Gronie jestem od początku 2006 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 00:48
      Portal jest ogólnie udany, chociaż od około 1,5 roku zaglądam tam raz na
      miesiąc sprawdzić skrzynkę itp. i raczej nie częściej. Kiedyś grono.net
      potrzebne mi było wręcz do studiowania, bo pełniło rolę jaką dziś pełni Gmail.
      Teraz Gmail przejął tych co korzystali z grona do komunikacji w sprawie np.
      studiów a nasza-klasa.pl przejęła większość ludzi, którzy lubują się w
      wirtualnych rekordach dodanych znajomych. Ogólnie muszę dodać, że na nk nie
      jestem i nie byłem nigdy zarejestrowany pod autentycznymi danymi, bo uważam że
      to w tym momencie odpowiednik nałogowego siedzenia na gadu-gadu itp. czyli
      wirtualny obciach i dziecinada.
      • Gość: Janko Re: W Gronie jestem od początku 2006 roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.09, 10:35
        A tu nie masz racji. NK ma zupełnie inne zadanie niż to żeby
        zapraszać jak najwięcej ludzi. NIE!! nie o to tu chodzi. NK to
        serwis społecznościowy z którego korzystają nasi nauczyciele i jak
        sama nazwa wskazuje Nasza-klasa.pl to jest dla tych, którzy chodzą
        do szkoły lub chodzili do niej. I zapraszają ludzi tylko ze szkoły
        swojej. Jedno bardzo ważne zdanie: NASZA-KLASA.PL NIE JEST TYM SAMYM
        CO GRONO.NET!!!!!!!
      • Gość: Anna Brakoniecka Re: W Gronie jestem od początku 2006 roku IP: *.dynamic.primacom.net 06.09.09, 21:47
        do komunikacji (rozmowy pryw.) lepsze sa skype czy icq czy gg, ale nie nk

----
        Europejczyku,
        potrzebujemy Twojej opinii!
        www.scholar-online.pl
    • Gość: ojak Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość Gr... IP: *.chello.pl 06.09.09, 01:39
      no jak storn jest w ARBOmedia to nie dziwota rospieprzanie rynku to ich
      specjalnosc
    • syndyk.iv.rp Grono ... grono 06.09.09, 02:01
      Nie znam.
    • Gość: Kitsune Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość Gr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 11:17
      I dobrze im tak :) Trzeba było słuchać kiedy 90% użytkowników darło się, że woli stary wygląd i nie potrzebje kolejnego facebooka.
      • Gość: Piottr Re: Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość IP: *.aster.pl 06.09.09, 20:06
        Cóż, zgadzam się z przedmówcą. Grono poszybowało w dół odkąd zaczęli olewać
        opinię użytkowników. A to uzytkownicy, a nie właściciele rozbijający się
        BMWicami tworzą taki serwis. Ktoś nie docenił potencjału ludzi, i teraz dobrze
        im tak. Choć z drugiej strony szkoda, bo jednak ten serwis w pewien sposób
        odmienił moje życie na lepsze. I myślę że nie tylko moje.
        A Facebook to mogą sobie Amerykanie, za przeproszeniem, wsadzić....
    • oz_patryk Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość Gr... 06.09.09, 21:16
      Teoretycznie zgodnie z kanonami ekonomii powinien lada chwila znaleź się
      inwestor który przejmie grono, bo jest to rozpoznawalna marka, w co poszło
      dużo pracy i szkoda to zmarnowac. Ale to tylko teoria. gdy sobie przypomnę jak
      QXL ricardo dogadało się z QXL Polska i allegro wróciło do właścicieli, to
      aukcje24 zamiast zostac sprzedane jako serwis aukcyjny lub przynajmniej marka
      pod którą mogła pojawic się popularna już w uwczesnych czasach porównywarka
      cen/ofert to niestety, zostało to zmarnotrawione. Ekonomia polskiego internetu
      nie tyle raczkuje co jeszcze nie istnieje
    • Gość: Suja Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość Gr... IP: 81.210.16.* 06.09.09, 22:07
      A ja nie mam 500+.
      To dziwne, że taki serwis w który pompowane jest tyle kasy z sms i innych
      takich upada. No, ale jak sie robi g**no to ludzie idą na facebooka ;]
    • Gość: pilny obserwator Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość Gr... IP: 212.76.37.* 07.09.09, 02:03
      Moim zdaniem grono.net rozpoczęło drogę ku przepaści kiedy to dwaj panowie w
      bmkach i porsche w beznadziejny sposób usunęli najważniejszą Kobietę która
      tworzyła ten serwis od początku.
      Ale o tym nikt nie ma odwagi mówić głośno.
      • Gość: jann Re: Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość IP: 217.17.35.* 07.09.09, 10:21
        a kogo masz na myśli? i co ta Pani takiego zrobiła?
    • hardy01 Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość Gr... 07.09.09, 13:57
      Pracownicy spółek medialnych muszą bardzo nudzić się w pracy, skoro mają chęć
      bawić się w sprawdzanie takich pierdów jak "sprawdzanie, kto ma najmniejszy
      numerek użytkownika w Gronie"
    • Gość: Sole Grono nie może upaść!!!!! ;( IP: 77.254.255.* 07.09.09, 17:23
      Pamiętam dobre i złe czasy serwisu, który pokochałam odkąd doń dołączyłam w 2005 r. Grono miało momenty zastoju, ale ostatnio znów zaczyna podnosić się z upadku, dzięki wprowadzeniu wielu nowych aplikacji i ciągłych ulepszeń... Portal wciąż się rozrasta, a nasza-klasa stanowi dlań coraz mniejszą konkurencję, bo... schodzi na psy... Coraz więcej tam skandali, które psują jej opinię, coraz bardziej dziecinne rozwiązania, coraz mniejsze bezpieczeństwo i w porównaniu z gronem - po prostu mało opcji i możliwości... Grono potrzebuje nowej reklamy, by zdobyc nowych użytkowników, ale jestem pewna, że większość starych nie chciałoby stracić grona. Facebook w zasadzie nie stanowi wielkiej atrakcji, bo jego jedyną innowacją w porównaniu z gronem jest to, że jest międzynarodowy, a to nie jest jakaś wielka atrakcja dla ludzi, którzy nie mają masy znajomych w innych krajach... Kocham grono i będę mu kibicować, bo jego upadek byłby czymś druzgocącym - żaden polski portal społecznościowy mu nie dorównuje!!!!!!!!
      • Gość: j-s Re: Grono nie może upaść!!!!! ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 18:55
        Amen, alleluja i hosanna!
        Wiesz, że poza internetem też jest życie?
      • Gość: Kitsune Re: Grono nie może upaść!!!!! ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 23:06
        Wszystko pięknie pomijając jeden "drobny" szczegół, a mianowicie fakt, że wraz
        ze zmianą wyglądu grono zaczeło całkowicie kopiować facebooka... nawet puszke
        pandory... Jak dla mnie jest to żenada, a grono stało się kolejnym przykładem,
        że Polacy nie są w stanie nic sami wymyślić.
    • Gość: sapientia Re: Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 17:43
      Trochę zawyżyli, ale firmy internetowe wycienia się na sumę kilkadziesiąt razy
      większą od rocznego przychodu. To bardzo innowacyjne firmy. Wszelkie nadwyżki
      finansowe topnieją od razu
    • Gość: ŁoCENA Aleksander Kierski złożył wniosek o upadłość Gr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 19:17
      Jak dla mnie pakowanie się w serwisy w stylu NK, fotka.pl czy grono.net to
      pakowanie się w kłopoty. Te serwisy nie zawierają żadnych treści, serwis jest
      wart tyle ile ma słów kluczowych w googlu, bo to gwarantuje przychody,
      użytkowników i przyszłość, tymczasem NK czy grono nie istnieją w googlu, z
      czasem wcześniej czy później skończą marnie bo wyjdzie coś innego, nowszego,
      modniejszego ...... Jak dla mnie taki filmweb.pl, stopklatka.pl, mp4.com.pl,
      ftb.pl czy nuta.pl są 10000 raz bardziej cenne niż NK, fotka i grono razem wzięte.
    • Gość: S Kto mi wytlumaczy IP: 213.86.33.* 08.09.09, 14:00
      Jaki jest sens korzystac z podrobek Facebooka?
    • Gość: Kamilowsxi Kamilowsxi wita was :) IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.14, 16:07
      Siema, mam na imie Kamil mam 12 lat i lubie komputery, gre w piłkę i koszykówkę.

-------------------
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka